morteza0611
Registered User
- نوشتهها
- 554
- لایکها
- 54
همون که روی Accuracy نوشته ؟خب همون تعدادی که نوشته از 100 عدد رد بشه لول میده که خیلی سخت شده
همون که روی Accuracy نوشته ؟خب همون تعدادی که نوشته از 100 عدد رد بشه لول میده که خیلی سخت شده
ارههمون که روی Accuracy نوشته ؟
دوست عزیز توی چند صفحه قبل دوستان راه کارهارو گفتن بهتره که توی ویندوز مجازی و با یک ایمیل جدید بسازی واسه خودم هم چنین مشکلی بعضی وقتا میاد که توی مرورگر دیگه لینکو بندازی احتمالا درست بشهسلام من نمودنم چرا تسک ها همه complete میزنن؟ اعصابمو خورد کردن .گفتم ایراد از فلوور باشه اکانت جدید بسازم .حالا که می خوام بسازم لینکی که به ایمیلم میفرسته روش کلیک میکنم ویرفای نیمشه و هی ارور میده با همه جور ip و ایمیلی امتحان کردم وصفحه ها قبل هم یکی مشکله منو داشت .یکی از دوستان واسش اکانت ساخت وحال یکی نیست در حق ما برادری کنه واسه ما هم بسازه یا راهکاری بده تا از این خفت و خواری بیرون بیاییم
ممنون:general601:
بی خبر همین تسک موبایل بیشتر میارزهچه خبر از کازینو دوستان ؟
علیک سلام دوست عزیز یک بار باید توی همون صفحه تسکا که توی نئو هست یک بار رفرش کنی ببین لیست تسکا میاد برا من هم چنین مشکلی بود که حل شد در ضمن از کازینو خبری نیست همین تسک موبایل و فیشر و سفت بچسبی نونی ازشون در میادسلام دوستان واسه من از همون صبح تا 12 شب که ميرم ارور not found ميده با آي پي هاي مختلفي هم امتحان کردم(انگليس و آمريکا بيشتر) . ميخواستم ببينم واسه شما ها هم همينطوريه؟؟؟ لطفا زمان دقيق تسک هاي کازينو رو اگه کسي ميدونه بگه (ديشب تا ساعت 5 صبح بيدار موندم نيومدند:general402::general402![]()
سلام دوست عزیز نکنه از قدیمیای این کاری؟سلام بچه ها هنوزم تسک کار میکنید؟؟؟روزی چند دلار میزنید؟چقدر وقت میزارید؟؟
خب انگلیسیت حتما ضعیفه در ضمن هر تسکو از بالا به ترتیب پایین بیای ترتیبش خیلی مهمه چند تا انجام بدی دستت فرز میشه بنده خودم هر تسک موبایل و فیشر رو زیر 5 دیقه کامل میزنمسلام برادر.طاعات قبول.
والا من خوب بلد نیستم قبلا یبار میخواستم بزنم ولی همش آخرش ارور میداد بی خیال شدم آخرش
5 ثانیه یا دقیقه اگر 5 ثانیه باید بگم غیر ممکنه اگر با بوک مارک یا همون تایید نهایی هر تسک حساب کنیم فکر نکنم کمتر از 45 ثانیه بشه به هر تسکی پاسخ داد راستی قبلا دوستان شمارنده بوکمارک توسط کراود ساخته شده معرفی کردن که به محض ورود به سایت مورد نظر 30 ثانیه اتو ماتیک فعال میشه چطور می تونم این پلاگین رو نصب کنم?خب انگلیسیت حتما ضعیفه در ضمن هر تسکو از بالا به ترتیب پایین بیای ترتیبش خیلی مهمه چند تا انجام بدی دستت فرز میشه بنده خودم هر تسک موبایل و فیشر رو زیر 5 دیقه کامل میزنم
دوست عزیز دقت کنی نوشتم 5 دیقه / در مورد پلاگین نمیدونم با همین مشکلی ندارم/ فعلا که فقط تسک توی ویندوز مجازی میزنم درامدم هم اندازه شماست/خب همزمان که نمیشه با یک آی پی توی دو سایت تسک زد سایت اول تسکاش که تموم شد با آی پی دیگه توی سایت دوم تسک میزنم / توی روز که تسکی برا زدن نیست همون 11 شب به بعد میان5 ثانیه یا دقیقه اگر 5 ثانیه باید بگم غیر ممکنه اگر با بوک مارک یا همون تایید نهایی هر تسک حساب کنیم فکر نکنم کمتر از 45 ثانیه بشه به هر تسکی پاسخ داد راستی قبلا دوستان شمارنده بوکمارک توسط کراود ساخته شده معرفی کردن که به محض ورود به سایت مورد نظر 30 ثانیه اتو ماتیک فعال میشه چطور می تونم این پلاگین رو نصب کنم?
من کلا در حال حاظر فقط توی نءو باکس کار می کنم شبی 2 دلار رو دارم ایا سایتی دیگه سراغ دارین?
تسک های فیشر موبایل و پی سی فقط نیم ساعت دوام می یارن سما چطور توی سایت های مختلف تسک حل می کنی اون هم هم زمان با ویندوز مجازی و معمولی سر در گم نمیشی من والا توی نءو باکسش موندم چه برسه به بقیه?
به غیر از نئوباکس سایته دیگه ای هست که به اندازه نئو باکس تسک داشته باشه و اینکه ای پی که باهاش توی کراود لاگین می کنم مانعی نداره توی کراود سایت دیگه ای لاگین کنم یا ای پی جدید برای لاگین کردن می خواد؟دوست عزیز دقت کنی نوشتم 5 دیقه / در مورد پلاگین نمیدونم با همین مشکلی ندارم/ فعلا که فقط تسک توی ویندوز مجازی میزنم درامدم هم اندازه شماست/خب همزمان که نمیشه با یک آی پی توی دو سایت تسک زد سایت اول تسکاش که تموم شد با آی پی دیگه توی سایت دوم تسک میزنم / توی روز که تسکی برا زدن نیست همون 11 شب به بعد میان
یاحق
سایت هم رده نئو ندیدم هر چی هست قیمت تسکاش کمتره/ خب آی پی یک کشور باشه مشکلی پیش نمیادبه غیر از نئوباکس سایته دیگه ای هست که به اندازه نئو باکس تسک داشته باشه و اینکه ای پی که باهاش توی کراود لاگین می کنم مانعی نداره توی کراود سایت دیگه ای لاگین کنم یا ای پی جدید برای لاگین کردن می خواد؟
خوب الکی شلوغش میکنی دوست عزیز اینجا انجمنه محیطی برا بحث و نظر حالا کدوم مسئله رو اشتباه گفتم بفرما ببینیم درستش چیه در ضمن بنده کجا خوشحالی کردم که اینجوری تفسیرش میکنی (حرف باد هواست) بهتره بهتر صحبت کنید تا اینجا محل جنگ و جدل نشه قراره که از این محیط همه هموطنا استفاده کنندعزیز شما اومدی اینجا هر بار که کلیک چپ موس رو فشار میدی جیغ میکشی هورا ترفند زدم من فرزم و فلان.
هیچ ادعایی هم نکردم فقط تو خصوصی گفتم که زیادی ادعات نشه و عکس هم گذاشتم فقط گفتم شما که خوشحالی زیر 5 دقیقه یه تسک رو میزنی بدونی که خوشحالی نمیخواد.
من خیلی از پست های قبلیت رو خوندم این خیلی بده که وقتی مسئله ای رو نمیدونی به اشتباه در اختیار بقیه قرار میدی.
در خصوص 20 ثانیه هم گفتم اگه سرعت اینترنت خوب باشه میشه توی 20 ثانیه یه تسک رو تموم کرد
اسمش هم ترفند نیست به گمانم خیلی از بچه های فروم ازش استفاده میکنن شما وقتی وارد صفحه ای که باید بوکمارک بشه شدی چندین بار روی بوکمارک کلیک کن ظرف 3-4 ثانیه بوکمارک میشه.