usef8000
Registered User
اینا فرقی با هم ندارن مهم آی پی هستش که توی کرواد استفاده نشده باشهسلام ایا میشه با کریو یا سیسکو توی کرواد استفاده کرد یا فقط با وی پی ان ؟
اینا فرقی با هم ندارن مهم آی پی هستش که توی کرواد استفاده نشده باشهسلام ایا میشه با کریو یا سیسکو توی کرواد استفاده کرد یا فقط با وی پی ان ؟
امشب تا این لحظه برای من هیچی نیومده.تسک فیشر برای دوستان میاد؟
ما که هیچی نداریم بعد از چند روز
امشب تسکا نیم ساعت دیر تر اومدن ساعت 12 اومدن تقریبا وضعیت خوبه تا الان 2 دلاری زدم تا 3 دلار فعلا جا دارهتسک فیشر برای دوستان میاد؟
ما که هیچی نداریم بعد از چند روز
بنده که هنوز به اون درجه نرسیدم انشاالله همگی میرسیم حالا کسی باشه که هست چکارش داری در ضمن تا وقتی تسکا هستن امید میره که بشه توی نئو سرمایه گذاری کرد
دیشب فقط توی سایتای tasks4dollars و zapbux تسک زدم که قیمت تسکاش کمی نسبت به نئو کمتره ولی خب کمی فرز بودم چون تسکا دیر میان و زود میرن البته بیشتر تسک موبایل میزنمآقا شما چطور 4 دلار یه شبه تسک میزنی؟
کدوم سایت ها میزنی؟
دوست عزیز شما چرا جواب پیام خصوصی رو نمی دین حداقل جواب سلام رو می دادی?دیشب فقط توی سایتای tasks4dollars و zapbux تسک زدم که قیمت تسکاش کمی نسبت به نئو کمتره ولی خب کمی فرز بودم چون تسکا دیر میان و زود میرن البته بیشتر تسک موبایل میزنم
علیک سلام برادر آخه این که پ.خ نمیخاد در ضمن کسی نمیگه از چه سرویسی استفاده میکنه که چون کار خودش کساد میشه لطفا سوالی هست توی خود فروم مطرح کنیددوست عزیز شما چرا جواب پیام خصوصی رو نمی دین حداقل جواب سلام رو می دادی?
خوشحالم/ سرعت بالایی میخادوضعیت مایل به عالی ولی باید سرعت عمل داشته باشی در غیر این صورت.....................................
گفتتی که وضع خوبه/ احتمالا سیستمت ویروسی شده/تعداد تسکایی که تایید شدن رو نشون میدهسیستم من بد جوری کنده مجبورم ویندوز عوض کنم تا چند وقت دیگه به خاطر همین مسئله خیلی از تسک هارو از دست می دم مثل بعضی وقت ها مثل همین الان وسط انجام تسک یهو یه صفحه ابی رنگ میاد و کله سیستم رستارت میشه.
راستی توی کراود توی داشبورد وقتی نشانه گر موس رو روی 100 درصد یا همون
Accuracy می بری یه جمله کم رنگی ظاهر میشه معنیش چیه قبلا یکی از دوستان توی پست های قبلی توضیح داد ولی یادم رفت کدوم پست بود؟
خب همون تعدادی که نوشته از 100 عدد رد بشه لول میده که خیلی سخت شدهلول چطور میشه گرفت من الان 100 درصد هستم همین طور هم دارم تسک میزنم همه رو هم صحیح می زنم.