aalliighi1100
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 3
با یه مرورگر دیگه هم این کار رو کردم نشد که نشدکش هیستوریتو پاک کن دوباره روی لینک فعالسازی کلیک کن
کراود با بنده تسویه حساب شخصی داره می کنه فکر کنم!!!!!
با یه مرورگر دیگه هم این کار رو کردم نشد که نشدکش هیستوریتو پاک کن دوباره روی لینک فعالسازی کلیک کن
برای بنده هم این اتفاق افتاد اونطوری کردم حل شد.با یه مرورگر دیگه هم این کار رو کردم نشد که نشد
کراود با بنده تسویه حساب شخصی داره می کنه فکر کنم!!!!!
لاگین می کنم اون عکسی که گذاشتم میاد. میگه ایمیل شما تایید نشدهبرای بنده هم این اتفاق افتاد اونطوری کردم حل شد.
شما یه لاگین کنید.لاگین میشه؟ارور میده؟
با جیمیل ساختمباجیمیلم یه امتحانی بکن!
ایمیل فعال سازی رو با ویندوز اصلی باز کن درست میشهسلام
از رفقا کسی جدیدا توی کراود اکانت ساخته؟
فکر کنم دیگه با پروکسی نمی شه توش اکانت ساخت!!!!!
الفاتحه!
اسکم بشو نیست!سلام.شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی ببخشید
سوالم اینه که سایت cashadda چرا دیگه پرداختی نداره پولم گیره نامرد نمیده یه 12 روزی شده از درخواستم نکنه این سایت بعده مدتا اسکم شده ؟
کسی تا حالا به تازگی ازش پرداختی داشته؟
خب کرواد شرکت امریکاییه بیشتر روی آی پی های امریکا نظارت داره بنده هم چند شبه دیگه تسکی نمیتونم بزنم کلی تسک موبایل و فیشر میاد همگی کامپلت زده محدودیتهای کرواد وقتی زیاد میشه که کاربری با آی پی چند کشور لاگین کنه روشی رو پیدا کردم که میشه با یک بار لاگین کردن دیگه احتیاج به لاگین کردن نباشه که باعث میشه فقط یک آی پی توی کرواد ثبت بشه که درجه امنیت بالاتر میشه البته این روش در حساب جدید کاربرد داره چون بکر و تازستدوستان تسکا خیلی کم شدن خیلیم زود تموم میشن. بیشترشونم که خرابن.قبلا تسک امریکا بیشتر بود الان انگلیس خیلی بیشترو بهتر شده.درکل وضعیت مطلوب نیست.
درست مگه چقدر درماه از تسکا در میاریم که حالا بیایم آی پی استاتیک بخریم که بعد خرید میشه فهمید باهاش تسک چقدر میاد و چقدر سالمن در کل ریسکه در ضمن قیمتش هم دو سه برایر آی پی شیر هستش الان هم که خیلیا سرویس HMA میخرن ریسکش بیشتره چون معلومه برا تسک زدن عالیهخب روش میخواد چیکار،خرجش یک ای پی اختصاصی چند ماه هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از قبل هم بدتر شده امروز داره پاکسازی میکنه هیچ تسکی کار نمیده باید دنبال ترفندای جدید باشیمدوستان من یه چند هفته ای نبودم ، وضع تسک ها چطوره ؟ مثل قبل یا بهتر شده ؟
سلام پس با ویندوز مجازی جواب داد بالاخره حالا در حال حاظر روزی چقدر درامد داری ایا به صرفه هست?هم وطنای عزیز کرواد نحوه اکورسی و لول گرفتنو محدودتر کرده یعنی فقط با انجام کویز و چند مورد فرمای تست که درجه صحیح بودنشون بالا باشه امتیاز میده بنده فعلا دارم توی حساب دوم توی ویندوز مجازی فعالیت میکنم اونجا وضع بهتره فیشر و موبایل رو اکورسی نمیده به قول خودش فقط تسکایی که آفیشیال مال خودش باشه رو میده
سلامسلام پس با ویندوز مجازی جواب داد بالاخره حالا در حال حاظر روزی چقدر درامد داری ایا به صرفه هست?
در کل ریسک داره چون رنج آی پی که داریم محدوده اگه یک بار یک آی پی توی دو حساب ثبت بشه کار دو حساب تمومهسلام
من هم روی ویندوز مجازی کار کردم (هفته قبل)
تازه یک بار هم برداشت داشتم هم از اکانت اصلی و هم از اکانت داخل ویندوز مجازی
ولی دیروز نمی دونم از کجا فهمید هر دو تا حسابم رو ساسپند کرد
خداروشکر توی هیچ کدومش پول نداشتم. خالیشون کرده بودم!
مطمئنم از آی پی نفهمید چون هر دفعه با آی پی جدید (با خاموش روشن کردن مودم) وارد می شدم.
فکر کنم از سخت افزار فهمید مثلا آدرس مک!!
نمی دونم!
واقعا تسلیت میگم توی این کار ریسک زیاده شما قبل از اینکه دو حساب درست کنی حساب اولت رو خالی میکردی بعد طرف حساب دوم میرفتیمنم با ویندوز مجازی حساب دوم داشتم.هر دو رو زد ساسپند کرد. کلیم دلارم پرید.![]()
فعلا که اول راهم در کل توی حساب معمولیم تسکا همش خرابه توی مجازی خیلیاش سالمسلام پس با ویندوز مجازی جواب داد بالاخره حالا در حال حاظر روزی چقدر درامد داری ایا به صرفه هست?