• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
شاید آی پی واقعا اختصاصی نیست ! شاید یکی دیگه هم استفاده میکنه :eek:

چجوری آخه ؟ مگه امکان داره که وقتی هیچ کاری انجام ندادی کمپلت نشون بده :(

یعنی شما الان نمیتونید کلا از کراود فلاور درآمد کنید ؟

من از فروشنده آی پی اختصاصی پرسیده بودم گفت که مشکل کراود فلاور حل میشه :mad:
خیر دوست عزیزم ای پی بنده کاملا اختصاصی هست من چند وثت پیش وقتی که برای اولین بار ازش استفاده کردم با کمال تعجب دیدم که همه تسک ها کاملا سالم هستن و به خودم گفتم اخیش دیگه راحت شدم حتا میشه گفت بیشترین درامدم بعد از خرید همین ای پی بود اما بعدش دیگه نمی دونم چی شد ..... من الان در حال حاظر هیچ درامدی ندارم از کراود.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شاید آی پی واقعا اختصاصی نیست ! شاید یکی دیگه هم استفاده میکنه :eek:

چجوری آخه ؟ مگه امکان داره که وقتی هیچ کاری انجام ندادی کمپلت نشون بده :(

یعنی شما الان نمیتونید کلا از کراود فلاور درآمد کنید ؟

من از فروشنده آی پی اختصاصی پرسیده بودم گفت که مشکل کراود فلاور حل میشه :mad:
ظاهرا که کرواد داره قندشکنا رو شناسایی میکنه مثل سایت کلیک سنس که در جا شناسایی میکنه سیاستش که فعلا اینه که اینجور کاربرا رو هم محدود کنه هم اذیت نمیخاد قضیه رو تابلو کنه باید دنبال راه و روش حل کردنش باشیم که بالاتر توضیحاتی دادم اگه دوستانی که وی پی اس دارن تست کنن ببین وضع چطوره فکر کنم بهتر باشه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
من یک بار از تست وی پی اس استفاده کردم ولی چون سرعتش افتضاح بود نتونستم به جاهای باریکش برسم اما خلاصه رفتم رفتم و رفتم تا اینکه یه اکانت ساختم بعدش چندتا تسک اومد حالا به نظرتون چی شد افرین تسکی که توی اکانت بدون وی پی اس کار نمی کرد حالا کار می کنه ولی دوستان نه به حرف من زود برین وی پی اس بخرین بعد اگر کار نکرد بیاید یقیه منو بگیرین که اقا فلان شد ........:D گفتم که وی پی اس مشکل داشت نتونستم دقیق بررسی کنم دوستان لطفا هر کسی که وی پی اس از قبل داشته بررسی کنه ببین جریان چیه ........ ا یا علی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من یک بار از تست وی پی اس استفاده کردم ولی چون سرعتش افتضاح بود نتونستم به جاهای باریکش برسم اما خلاصه رفتم رفتم و رفتم تا اینکه یه اکانت ساختم بعدش چندتا تسک اومد حالا به نظرتون چی شد افرین تسکی که توی اکانت بدون وی پی اس کار نمی کرد حالا کار می کنه ولی دوستان نه به حرف من زود برین وی پی اس بخرین بعد اگر کار نکرد بیاید یقیه منو بگیرین که اقا فلان شد ........:D گفتم که وی پی اس مشکل داشت نتونستم دقیق بررسی کنم دوستان لطفا هر کسی که وی پی اس از قبل داشته بررسی کنه ببین جریان چیه ........ ا یا علی
فکرشو میکردم وی پی اس از وی.پی.ان بهتر باشه ولی ریموت کردن و سرعتش دردسر داره که سرعت بالا هم پیدا میشه هم هست که خب قیمتش میره بالا مثل https://trustvpn.info/

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دقت کن لینک بالاشه
نمی صرفه گرونه اگر مطمئن بودیم مشکل حل می شد یه چیزی اما خود سر و بی بررسی نمی شه خرید من یه جا 10 13 هزار تومانی دیدم توی تبلیغاته همین انجمن نمی دونم سرعتش خوبه یا خیر اما اول اطمینان بعد خرید.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نمی صرفه گرونه اگر مطمئن بودیم مشکل حل می شد یه چیزی اما خود سر و بی بررسی نمی شه خرید من یه جا 10 13 هزار تومانی دیدم توی تبلیغاته همین انجمن نمی دونم سرعتش خوبه یا خیر اما اول اطمینان بعد خرید.
بنده از مطمئن بودنش خبر ندارم مدیر سایت میهن کلیکس معرفی کرده بود راستی امروز سایتش بالا نمیاد عجیبه

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
برای خرید وی پی اس اول یه سر به این سایت بزنید که همه ارائه دهنده های هاست و ... اونجا هستند www.webhostingtalk.ir
سایت نوین وی پی اس محصولاتش ارزون تر دیدم ولی باهاش کار نمیکنم مشریانش توی سایت بالا راضی بودن

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
سلام دوستان عزیز.امیدوارم حالتون خوب بوده باشه
متاسفانه دیدم کشمکش هایی تو این تایپک شده که دور از شان ملت شریفمون هست.ولی در مورد دوستمون Cya عرض کنم که ایشون انسان بسیار محترمی هستن و کمک زیادی به این تایپک هم کردن.لطفا از حرفت بستن به همدیگه خودکاری کنین مشکلی هست شخصی حلش کنین.

بعضی دوستان میگن وی پی اس.من خودم وی پی اس دارم البته وی پی اس نسبتا ارزان.ولی اینکه بخوایین باهاش تسک بزنین گمان نکنم به دردتون بخوره.چون سرعتش بسیار پایینه یعنی یه اسکرول رو بخوای بکشی بیاد پایین چندین ثانیه زمان میبره.هرچقدرم منابعشو ببرین بالا قیمتش گزافتر خواهد شد.اصلا نمیصرفه.
و همینطور آی پی اختصاصی فکر نکنم چاره راه باشه.حتما کلیک سنس رو دیدی حتی توانایی تشخیص وی پی ان و حتی وی پی اس رو داره.با اون سایت کلیکی که دیگه کراود فلاور جای خود دارد که رو هوا میتونه بفهمه.تا وقتی که ما تو خود آمریکا نباشیم همینه وضع.

من تو فرو مسایت نئو باکس دیدم یوزرای کشور انگلیس میان میگن ما چند ساعت پیش کازینو رو انجام دادیم نمیدونم این حرفا.ولی در عوض من ت وفرومی خوندم طرف از کشور سوئد یا نروژ بود دقیق یادم نیست ایشون گفته بودن من تسک کازینو ندارم.بد گفته بودن احتمال دادم از دینامیک بودن ای پی منه از ای اس پی اینترنتمون ای پی استاتیک گرفتم و بازم حل نشد.گفته های ایشون بود.

این کازینو ها یا حالا برای کشورای خاصی میاد یا اینکه این دوستانی که میگن کازینو زدیم در واقع کازینو نزدن و تسک دیگه ای زدن و فکر میکنن کازینو زدن.چون نهایت درامدشون 100 دلار بود و معلوم بود تازه عضو شدن.

و دوستی که هی میگن هکرا بیان کد نویسا بیان و این چیزا زیاد خودتونو خسته نکنین.درمان این درامد کم لول بود که انگار بعضی دوستان میگن نمیدن به ماها.من خودم 97 تشک زدم هنوز سه تا مونده اونم منتظرم تموم شه ببینم به من چه جوابی میدن.

نکته:از وی پی اس یک درامد میشه داشت اونم خوب.همونطور که میدونید ویژگی خوب وی پی اس اینه همیشه روشنه 24 ساعته با این که شما سیستمتونو خاموش کنین بازم اون روشنه.البته میدونم جاش اینجا نیست ولی تو سایت های سورف که نیاز به انلاین بودن دائمی هست کاربرد داره.که باز کنی دائم سورف کنه البته اگه محدودیت نداشته باشه.

ببخشید یکم طولانی شد.امیدوارم این وضع هم تموم بشه.یاد روزی که تو یک شب سی دلار زدم به خیر.

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
متاسفانه دیدم کشمکش هایی تو این تایپک شده که دور از شان ملت شریفمون هست.ولی در مورد دوستمون Cya عرض کنم که ایشون انسان بسیار محترمی هستن و کمک زیادی به این تایپک هم کردن.لطفا از حرفت بستن به همدیگه خودکاری کنین مشکلی هست شخصی حلش کنین.

بعضی دوستان میگن وی پی اس.من خودم وی پی اس دارم البته وی پی اس نسبتا ارزان.ولی اینکه بخوایین باهاش تسک بزنین گمان نکنم به دردتون بخوره.چون سرعتش بسیار پایینه یعنی یه اسکرول رو بخوای بکشی بیاد پایین چندین ثانیه زمان میبره.هرچقدرم منابعشو ببرین بالا قیمتش گزافتر خواهد شد.اصلا نمیصرفه.
و همینطور آی پی اختصاصی فکر نکنم چاره راه باشه.حتما کلیک سنس رو دیدی حتی توانایی تشخیص وی پی ان و حتی وی پی اس رو داره.با اون سایت کلیکی که دیگه کراود فلاور جای خود دارد که رو هوا میتونه بفهمه.تا وقتی که ما تو خود آمریکا نباشیم همینه وضع.

من تو فرو مسایت نئو باکس دیدم یوزرای کشور انگلیس میان میگن ما چند ساعت پیش کازینو رو انجام دادیم نمیدونم این حرفا.ولی در عوض من ت وفرومی خوندم طرف از کشور سوئد یا نروژ بود دقیق یادم نیست ایشون گفته بودن من تسک کازینو ندارم.بد گفته بودن احتمال دادم از دینامیک بودن ای پی منه از ای اس پی اینترنتمون ای پی استاتیک گرفتم و بازم حل نشد.گفته های ایشون بود.

این کازینو ها یا حالا برای کشورای خاصی میاد یا اینکه این دوستانی که میگن کازینو زدیم در واقع کازینو نزدن و تسک دیگه ای زدن و فکر میکنن کازینو زدن.چون نهایت درامدشون 100 دلار بود و معلوم بود تازه عضو شدن.

و دوستی که هی میگن هکرا بیان کد نویسا بیان و این چیزا زیاد خودتونو خسته نکنین.درمان این درامد کم لول بود که انگار بعضی دوستان میگن نمیدن به ماها.من خودم 97 تشک زدم هنوز سه تا مونده اونم منتظرم تموم شه ببینم به من چه جوابی میدن.

نکته:از وی پی اس یک درامد میشه داشت اونم خوب.همونطور که میدونید ویژگی خوب وی پی اس اینه همیشه روشنه 24 ساعته با این که شما سیستمتونو خاموش کنین بازم اون روشنه.البته میدونم جاش اینجا نیست ولی تو سایت های سورف که نیاز به انلاین بودن دائمی هست کاربرد داره.که باز کنی دائم سورف کنه البته اگه محدودیت نداشته باشه.

ببخشید یکم طولانی شد.امیدوارم این وضع هم تموم بشه.یاد روزی که تو یک شب سی دلار زدم به خیر.
بسیار درست گفتید من وی پی اس دارم و سرعتش بد نیست بیشتر بستگی به سرعت شما داره من با 256 مخابرات کار میکنم ولی خیلی ام راحت نیست ولی با 1 مگ هم وصل شدم که خیلی سرعت بیشتر شده بود و راحت کار میکردم حالا اگه 1 مگ رایتل رو فعال کرده باشید که باید اسکن گواهی اشتغال به تحصیل بفرستید براشون فعال کنن که دیگه عالی میشه.
کسایی رو دیدم با وی پی اس وارد سایت یوتیوب میشن فیلم میبینند. البته اگه ویندوزش 64 بیتی باشه هم روی سرعت کار کردنتون تاثیر خوبی داره.
البته من هر کاری با پروکسی کردم نتونستم توی کلیک سنس اکانت بسازم ولی با وی پی اس تونستم بسازم و نفهمید، ایمیل تاییدم برام اومد و باهاش داخل سایتم رفتم همه چی خوب بود ولی کار نکردم.
راستی من وی پی اس دارم میشه چندتا از اون سایتهایی که با سورف پول میدن معرفی کنید. ممنون

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بسیار درست گفتید من وی پی اس دارم و سرعتش بد نیست بیشتر بستگی به سرعت شما داره من با 256 مخابرات کار میکنم ولی خیلی ام راحت نیست ولی با 1 مگ هم وصل شدم که خیلی سرعت بیشتر شده بود و راحت کار میکردم حالا اگه 1 مگ رایتل رو فعال کرده باشید که باید اسکن گواهی اشتغال به تحصیل بفرستید براشون فعال کنن که دیگه عالی میشه.
کسایی رو دیدم با وی پی اس وارد سایت یوتیوب میشن فیلم میبینند. البته اگه ویندوزش 64 بیتی باشه هم روی سرعت کار کردنتون تاثیر خوبی داره.
البته من هر کاری با پروکسی کردم نتونستم توی کلیک سنس اکانت بسازم ولی با وی پی اس تونستم بسازم و نفهمید، ایمیل تاییدم برام اومد و باهاش داخل سایتم رفتم همه چی خوب بود ولی کار نکردم.
راستی من وی پی اس دارم میشه چندتا از اون سایتهایی که با سورف پول میدن معرفی کنید. ممنون
خب توی کلیک سنس بنده هم چند بار اکانت ساختم و تایید هم شدم اما وقتی به قسمت تسک و آفر میرید پیغام میده و شناسایی میکنه

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
خب توی کلیک سنس بنده هم چند بار اکانت ساختم و تایید هم شدم اما وقتی به قسمت تسک و آفر میرید پیغام میده و شناسایی میکنه

کلیک سنس فوق العادس حتی بهتر از نئوباکس
من یک زمان ساعت 2 بعد از ظهر عضو شدم در عرش دو ساعت ظهر چند دلار زدم که بعد از ظهر ساسپند شدم
سریع شناسایی میکنن

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
وای بگو کراود چرا اینقدر زرنگ شده خواستم توی کلیک سنس با ای پی اختصاصی ثبت نام کنم این جوابو داد ای خدااااااااااااا اب دستمون باشه اینا به راحتی می فهمن امان از این تحریم اینا حتا اگر با وی پی اس هم بریم می فهمن که.......

Access to this page has been denied. Proxy/***/VPS access is not allowed.

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
وای بگو کراود چرا اینقدر زرنگ شده خواستم توی کلیک سنس با ای پی اختصاصی ثبت نام کنم این جوابو داد ای خدااااااااااااا اب دستمون باشه اینا به راحتی می فهمن امان از این تحریم اینا حتا اگر با وی پی اس هم بریم می فهمن که.......

Access to this page has been denied. Proxy/***/VPS access is not allowed.
دوست من‌این که ربطی به کراود نداره ، سایت کلیک سنس تشخیص میده !

Sent from ....

amiryyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام این اقا سیا خدایی ادمه گلیه.کارشم درسته.نبینم کسی بهش بی احترامی کنه.:general105:

• Like
Reactions: Cya

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
مشکل کمبود تسک نیست بلکه خراب بودنشونه از بهترین راه حلها همین وی پی اسه که البته لاگین توی کرواد باید با احتیاط باشه که کرواد حس نکنه چند اکانته هستیم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یعنی با وی پی اس حله؟ امتحان شدهس یا فعلا فرضیهس؟
یکی از دوستان که بالا گقتن تست شده ولی نمیشه 100 درصد به هر روشی اطمینان کرد چون ممکنه بعد مدتی جواب نده

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
شما تا یه ماه پیش خودت دنبال خرید اکانت پی پل بودی یادت رفته بعد تاپیک پی پل که زدی "من تو یاهو چند تا سوال ازت کردم که حسابی خودت رو لو دادی و همه فهمیدن این کاره نیستی اگه به بینم تو هر تاپیکی به هر کسی با یوزر دیگه ای گیر دادی اون پی ام هات رو با عکس و دلیل و مدرک میزارم تا همه بدونن شما این کاره نیستی و وریفای پی پل و این حرفها همه کشک است حالا شما اسپم بده تا من این کارو بکنم

بنده واسم مهم نیست یکی مثه شما باور کنی یا نه چون 3-4 ساله فعالیت دارم در نئوباکس و اون موقع که تسک میزدم تازه تسک اومده بود و داشت جا میافتاد تو ایران ، اون موقع که تسک میزدم اصلا این تاپیک نبود عزیز دلم ... آخه من چی میتونم بهت بگم ؟ نمیدونم یوزر دوم چه کسی هستی ، که هر چند وقت یه بار پیدات میشه و به من تهمت میزنی ولی به خاطر این تهمت هات ازت نمیگذرم ...
اگه دقت کرده باشی چند صفحه قبل من آموزش انجام تسک های موبایل با کامپیوتر رو به طور کامل قرار دادم ، چیزی که خیلی از دوستان اطلاع نداشتن پس شما حق نداری به خودت اجازه بدی به من توهین کنی و بگی حالیت نیست یا دروغ میگی ، این دفعه به طور مودبانه در این فروم جوابتون رو میدم ...
به والله قسم که تمام حرفات دروغه و من تا حالا نشده که نتونم مدارک ارائه بدم ، قبل از کار تمام موارد رو واسه مشتریم توضیح میدم و اگر مشکلی از جانب مشتری پیش بیاد و چیزی بخواد که نتونم ارائه بدم پولش رو کامل برمیگردونم ، اصلا اگه شما راست میگی بگو کدوم دوستتون از من حساب خواسته و من نتونستم بهش بدم؟ ، هم آیدیش و هم یوزرش رو بگید خب ، من هیچ حسابی آماده ندارم و به سفارش مشتری کار میکنم که اونم 3-5 روز طول میکشه...
چوب خدا صدا نداره ، ایشالله جواب این تهمت رو که به من زدی میگیری ...
در ضمن کسی رو مجبور نکردم که ازم مدارک و حساب بخره ...
هم چنین من 90٪ مشتری هام از طریق وبلاگ و سایتم با من آشنا میشن و برام مهم نیست افرادی مثه شما چی فکر میکنین...
خوش باشی جانم ... این یوزر شما در دو حالت پیداش میشه .. یا بخواد کسی رو تخریب کنه و بهش تهمت بزنه و یا این بخواد از کسی دفاع کنه ... شما در هیچ بخش انجمن فعال نیستید و تنها کارتون اینه ...

حتما شنیدید که میگن اگه تو کارت دشمن نداشتی بدون راهتو اشتباه رفتی...
کاری که من انجام میدم هیچ کس تو ایران نمیتونه انجام بده... مهم تر از کارم تضمینمه که به همه مشتریام میگم اگه من مدارکی به شما دادم واسه رفع لیمیت واسه هر سایتی ، اگه اون سایت رد کرد مدارکو و ایراد گرفت ازش ، بنده کل پول رو برگشت میزنم !
در ضمن من نه در این جا نه در هیچ تاپیک دیگه ی بی ربط به کارم تبلیغ نکردم ، تنها در بخش های مربوطه پست دادم...
فکر کنم جوابتو گرفتی...

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
درود دوست گرامی ایشون با ساخت چندین یوزر در سایت در تاپیک های مختلف در حال اسپم دادن هستن خودشون هم خوب میدونن اگه این روند رو ادامه بدن با یوزرهای دیگشون تو تاپیک های دیگه مشکل درست کنن من هم ول کن ایشون نیستم هر حرفی هم میزنم با دلیل و مدرک هستش دیگه خودشون میدونند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا