جالبه خیلیم جالبه ، حالا که تهمت هات در مورد کار من در نئوباکس نگرفته و دوستان منو تایید کردند ، اومدی سر بحث دیگه؟ شما که قسم میخوردی من 5 دلار هم از نئوباکس در نیاوردم ، صراف هایی که من دلار هامو بهشون فروختم وقتی کار میکردم معلوم هستند ، خواستی ازشون بپرس ، اصلا من از تو شکایت میکنم به خاطر تهمتی که به من زدیشما تا یه ماه پیش خودت دنبال خرید اکانت پی پل بودی یادت رفته بعد تاپیک پی پل که زدی "من تو یاهو چند تا سوال ازت کردم که حسابی خودت رو لو دادی و همه فهمیدن این کاره نیستی اگه به بینم تو هر تاپیکی به هر کسی با یوزر دیگه ای گیر دادی اون پی ام هات رو با عکس و دلیل و مدرک میزارم تا همه بدونن شما این کاره نیستی و وریفای پی پل و این حرفها همه کشک است حالا شما اسپم بده تا من این کارو بکنم
بعد پست شما ببینید چند نفر من رو تایید کردند !!! ، من که بهت گفتم یوزر دومی ... چند روزه پیدات نشده که جواب بدی الان یه دفه !
من تاپیک نزدم ، تو بخش وریفای گفتم ، مکالمه هم همون موقع گذاشتید ، و همه هم دیدن ، بی دلیل تهمت زده بودید و پستتونم پاک شد
اگر من کلاه برداری کرده باشم قطعا باید تا الان خیلیا میومدن میگفتند و مشخص میشد ، در حالی که خدا رو شکر هر روز کارم رو به پیشرفته و این دشمنیا هم حکایت از این داره
هر چی میخواید بزارید ، من اگر لازم باشه در همین تاپیک اسکرین شات دو تا حساب پی زا وریفای شده و حتی پی پال هم میذارم تا همه بدونن تو کی هستی و بدون دلیل تهمت میزنی !
شما همون هایی هستین که تو واقعیت نمیتونید دو کلام حرف بزنید و هیج جا به هیچی نرسیدید ، میاید اینترنت از این فضا سو استفاده میکنید و عقده های خودتون رو خالی میکنید !
و یه سوال جالب که واسم پیش اومده من پی پال هم خواسته باشم ، به شما که نگفتم شما این اطلاعات رو از کجا آوردید ؟ ، یوزرت تابلوئه ، نکن جانم ، من صبرم زیاده ...
اینجا دنیای اینترنت هست و هر کسی میتونه تهمت بزنه ، این کاربرا هستند که خودشون میبینند و راست و دروغ رو تشخیص میدند ، یه کاربر تازه وارد میاد به من تهمت میزنه ، هه !
راستی گفتی یکی از دوستات از من اکانت خریده و من نتونستم ارائه بدم و پولشو پس دادم ، ازت خواستم یوزر و آیدی یاهوی این شخص رو بزاری ، بزار دیگه
من حاضرم برخی از معتبر ترین مشتری هامو همین جا نام ببرم با هماهنگی خودشون که دارای سایت و کسب و کار معتبر هم هستند اگه لازم بشه !
شرمنده از همه دوستان ولی بزارید من تکلیفمو با این آقا مشخص کنم !