• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
شما تا یه ماه پیش خودت دنبال خرید اکانت پی پل بودی یادت رفته بعد تاپیک پی پل که زدی "من تو یاهو چند تا سوال ازت کردم که حسابی خودت رو لو دادی و همه فهمیدن این کاره نیستی اگه به بینم تو هر تاپیکی به هر کسی با یوزر دیگه ای گیر دادی اون پی ام هات رو با عکس و دلیل و مدرک میزارم تا همه بدونن شما این کاره نیستی و وریفای پی پل و این حرفها همه کشک است حالا شما اسپم بده تا من این کارو بکنم
جالبه خیلیم جالبه ، حالا که تهمت هات در مورد کار من در نئوباکس نگرفته و دوستان منو تایید کردند ، اومدی سر بحث دیگه؟ شما که قسم میخوردی من 5 دلار هم از نئوباکس در نیاوردم ، صراف هایی که من دلار هامو بهشون فروختم وقتی کار میکردم معلوم هستند ، خواستی ازشون بپرس ، اصلا من از تو شکایت میکنم به خاطر تهمتی که به من زدی
بعد پست شما ببینید چند نفر من رو تایید کردند !!! ، من که بهت گفتم یوزر دومی ... چند روزه پیدات نشده که جواب بدی الان یه دفه !
من تاپیک نزدم ، تو بخش وریفای گفتم ، مکالمه هم همون موقع گذاشتید ، و همه هم دیدن ، بی دلیل تهمت زده بودید و پستتونم پاک شد :)
اگر من کلاه برداری کرده باشم قطعا باید تا الان خیلیا میومدن میگفتند و مشخص میشد ، در حالی که خدا رو شکر هر روز کارم رو به پیشرفته و این دشمنیا هم حکایت از این داره ;)
هر چی میخواید بزارید ، من اگر لازم باشه در همین تاپیک اسکرین شات دو تا حساب پی زا وریفای شده و حتی پی پال هم میذارم تا همه بدونن تو کی هستی و بدون دلیل تهمت میزنی !
شما همون هایی هستین که تو واقعیت نمیتونید دو کلام حرف بزنید و هیج جا به هیچی نرسیدید ، میاید اینترنت از این فضا سو استفاده میکنید و عقده های خودتون رو خالی میکنید !
و یه سوال جالب که واسم پیش اومده من پی پال هم خواسته باشم ، به شما که نگفتم شما این اطلاعات رو از کجا آوردید ؟ ، یوزرت تابلوئه ، نکن جانم ، من صبرم زیاده ...
اینجا دنیای اینترنت هست و هر کسی میتونه تهمت بزنه ، این کاربرا هستند که خودشون میبینند و راست و دروغ رو تشخیص میدند ، یه کاربر تازه وارد میاد به من تهمت میزنه ، هه !
راستی گفتی یکی از دوستات از من اکانت خریده و من نتونستم ارائه بدم و پولشو پس دادم ، ازت خواستم یوزر و آیدی یاهوی این شخص رو بزاری ، بزار دیگه

من حاضرم برخی از معتبر ترین مشتری هامو همین جا نام ببرم با هماهنگی خودشون که دارای سایت و کسب و کار معتبر هم هستند اگه لازم بشه !

شرمنده از همه دوستان ولی بزارید من تکلیفمو با این آقا مشخص کنم !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عزیزان این جنگ و خونریزی که براتون آب و نون نمیشه کمی سعه صدر داشته باشید بنده دارم تلاش میکنم که راه حلی برای حل مشکل تسکا پیدا کنم اونوقت شماها میخاید روی همدیگرو کم کنید کمی مفید عمل کنید:general609:

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
دوستانی که این بحث رو راه انداختن خواهشا بحث رو تموم کنید.
اگه کسی اسپم میده اگه کسی خلافکاره اگه کسی کارشو درست انجام نمیده یا هرچیزی میتونین مدارکتون رو به پرشین تولز بدین اونا پیگیری کنن حتی این دوستی که فروشنده معتبر هم هستن بن بشن.الان اومدین همدیگرو تهدید میکنین که اسپمه فلانه من سر د نمیارم که چه معنی میده.
شما میخوایید ثابت کنین ایشون کارشونو بلد نیستن؟چه فایده برا شما داره؟شما برید بهترشو برای مشترایاتون بسازید.
اگه ایشون کار مشتریاشون ودرست انجام ندادن و پول مشتریاشونو نگه داشتن بذارید مشتریاشون بیان شکایت کنن.

این تایپک رو هم الکی شلوغ نکنین.ممنون

• Like
Reactions: Cya

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
دوستانی که این بحث رو راه انداختن خواهشا بحث رو تموم کنید.
اگه کسی اسپم میده اگه کسی خلافکاره اگه کسی کارشو درست انجام نمیده یا هرچیزی میتونین مدارکتون رو به پرشین تولز بدین اونا پیگیری کنن حتی این دوستی که فروشنده معتبر هم هستن بن بشن.الان اومدین همدیگرو تهدید میکنین که اسپمه فلانه من سر د نمیارم که چه معنی میده.
شما میخوایید ثابت کنین ایشون کارشونو بلد نیستن؟چه فایده برا شما داره؟شما برید بهترشو برای مشترایاتون بسازید.
اگه ایشون کار مشتریاشون ودرست انجام ندادن و پول مشتریاشونو نگه داشتن بذارید مشتریاشون بیان شکایت کنن.

این تایپک رو هم الکی شلوغ نکنین.ممنون
دوست من قبلا هم به والله قسم خوردم که تمام حرفاش دروغه و وقتی جوابشو دادم و دید همه میدونن تهمت زده الان به چیز دیگه گیر داده و میخواد الکی کارمو خراب کنی ، نمیدونم چه دشمنی با بنده داره ! یعنی فقط میخواد یه جیزی پیدا کنه و بیاد به من گیر بده ، اصلا نئوباکس نمیدونه چیه ، تو کل تاپیک یه پست از این آقا پیدا نمیکنید بعد اومده میگه من این تاپیک رو همیشه دنبال کردم و تو اسپمر هستی ، بنده خیلیا رو در یاهو با نئوباکس آشنا کردم و میتونم آیدی هاشونم بدم و چند ساله بیشترین درآمد رو از این سایت داشتم و قسم میخورم همه حرفاشون دروغه و تهمت ، خلاصه من به احترام شما و دوستان دیگه در این تاپیک جواب ایشون رو نمیدم و از همه معذرت میخوام ، جواب های من کامل بودند ...
امیدوارم اگه پست دیگه از این آقا دیدید گزارش بدید ، چون من دیگه جواب نمیدم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
به قول معروف کفترا رو پروندید دیگه کسی از وضعیتش پیام نمیده / وضعیت بنده هم ضعیف شده تک و توکی فیشر میاد همین / کش ادا هم که 20 درصد ارزش تسکاشو زیاد کرده اما معلوم نیست ادمینش کدوم ... رفته که نه جوابی میده نه زیرمجموعه ها کلیکی میکنن 5 زیرمجموعه صفر کلیک/ تحریما هم کمر برامون نزاشه نمیشه درست حسابی کسب درامد کرد/ منتظر دوستان هستیم:general609:

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان تسک های 3 keywords دیگه نمیاد؟

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
از رفقا کسی جدیدا توی کراود اکانت ساخته؟
فکر کنم دیگه با پروکسی نمی شه توش اکانت ساخت!!!!!
الفاتحه!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با هر چی بگی امتحان کردم
با ایمیل های مختلف هم نشد
ایمیل فعال سازی رو می فرسته اما تایید نمی کنه!
امتحان کن
دوست عزیز همین نیم ساعت پیش یکی دیگه ساختم که ساخته شد البته لینک فعال سازی که میزنی میره توی کرواد نوشته که لینکش خرابه اما میتونی لاگین کنی
ببین میتونی لاگین کنی برا بنده مشکلی نبود

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز همین نیم ساعت پیش یکی دیگه ساختم که ساخته شد البته لینک فعال سازی که میزنی میره توی کرواد نوشته که لینکش خرابه اما میتونی لاگین کنی
ببین میتونی لاگین کنی برا بنده مشکلی نبود
نه متاسفانه لاگین نمیشه
این هم عکسش
Capture20.JPG

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه متاسفانه لاگین نمیشه
این هم عکسش
مشاهده پیوست 616355
اونجور که معلومه اصلا ایمیلی که برات میاد رو وریفای نمیکنی چون گزینه دوباره ارسال کردن رو گفته برا من که اینطور نیست در ضمن سعی کن از سایت http://www.mail.com/mail/ ایمیل جدید درست کنی من مشکلی نداشتم

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اونجور که معلومه اصلا ایمیلی که برات میاد رو وریفای نمیکنی چون گزینه دوباره ارسال کردن رو گفته برا من که اینطور نیست در ضمن سعی کن از سایت http://www.mail.com/mail/ ایمیل جدید درست کنی من مشکلی نداشتم
آقا دمت گرم
ولی باز هم نشد
کراود با من مشکل داره!!
میشه لطف کنی پیام خصوصیت رو یه نگاهی بکنی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آقا دمت گرم
ولی باز هم نشد
کراود با من مشکل داره!!
میشه لطف کنی پیام خصوصیت رو یه نگاهی بکنی
مگه اکانت کرواد نداری که میخای دوتا بسازی در ضمن ده تا هم اکانت داشته باشی هیچ فرقی نمیکنه چون کرواد به حساب نئو وصل میشه پس باید حساب نئو جدید بسازی که خطریه در کل یکی برات میسازم با آی پی امریکا

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

hosein281

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با پروکسی میشه اکانت دوم تو نئوباکس ساخت؟ یعنی اگه موقع لاگین کردن حواسم به ای پی باشه مشکلی پیش نمیاد؟

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با پروکسی میشه اکانت دوم تو نئوباکس ساخت؟ یعنی اگه موقع لاگین کردن حواسم به ای پی باشه مشکلی پیش نمیاد؟
نه!
باید با آی پی ایران اکانت بسازی
اگه با چیزشکن اکانت بسازی می فهمه و اکانتت مسدود میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا