• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم با ویندوز مجازی حساب دوم داشتم.هر دو رو زد ساسپند کرد. کلیم دلارم پرید.:confused:
واقعا متاسفم
خدا نئوباکس رو ....
یک سوال هنگام برداشت با آی پی ایران برداشت پیزا زدی؟
بله با آی پی ایران درخواست دادم و واریز کرد.
ولی الآن جفت حساب هام ساسپند شده!

ضمنا بعضی از رفقا میگن نئوباکس موقع برداشت فقط ساسپند میکنه در صورتی که برای من اینجور نبود و دیروز ساسپند شدم
بعد از سه چهار روز از برداشتم.
معلوم نیست این نئوباکس از چه قانونی پیروی می کنه. فکر کنم قانون جنگل!!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
واقعا متاسفم
خدا نئوباکس رو ....

بله با آی پی ایران درخواست دادم و واریز کرد.
ولی الآن جفت حساب هام ساسپند شده!

ضمنا بعضی از رفقا میگن نئوباکس موقع برداشت فقط ساسپند میکنه در صورتی که برای من اینجور نبود و دیروز ساسپند شدم
بعد از سه چهار روز از برداشتم.
معلوم نیست این نئوباکس از چه قانونی پیروی می کنه. فکر کنم قانون جنگل!!!
یکی از دلایل اصلی که کاربرای نئو ساسپند میشن اینه که یا زیاد توش فعالیت نمی کنن یا فقط تسک میزنن در حالی که باید هر روز تبلیغارو نگاه کنیم که وقتی 250 تبلیغ رو رد کردیم پیام تبریک میده هم توی قسمت اد پرایز فعال باشیم که میتونیم هم پوینت برنده بشیم هم سنت و دلار هم عضویت گلد که عالیه که بعضی از کاربرا تونستن برنده بشن منم دارم سعیمو میکنم
حالا خودت این کارا رو کرده بودی بگو تا مطمئن بشم؟

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یکی از دلایل اصلی که کاربرای نئو ساسپند میشن اینه که یا زیاد توش فعالیت نمی کنن یا فقط تسک میزنن در حالی که باید هر روز تبلیغارو نگاه کنیم که وقتی 250 تبلیغ رو رد کردیم پیام تبریک میده هم توی قسمت اد پرایز فعال باشیم که میتونیم هم پوینت برنده بشیم هم سنت و دلار هم عضویت گلد که عالیه که بعضی از کاربرا تونستن برنده بشن منم دارم سعیمو میکنم
حالا خودت این کارا رو کرده بودی بگو تا مطمئن بشم؟
بله به خاطر این مسائل هم کاربران ساسپند میشن.
ولی بنده بدون استثناء هر روز 4 تا تبلیغ نارنجی رو کلیک می کردم.
از 12 تا اد پرایزی هم که می داد 3 تاش رو حداقل هر روز می دیدم.
فقط روزایی که می خواستم برداشت کنم هر 12 تا ادپرایز رو می دیدم.
ضمنا 3 تا زیرمجموعه هم صرفا برای اینکه نئو نگه فقط داری مینی جاب می زنی، اجاره کرده بودم.
پیام تبریک رو هم اگه 10 روز پشت سر هم و بدون وقفه روی تبلیغات نارنجی کلیک کرده باشی میده نه بعد از کلیک روی 250 تبلیغ. که وقتی پیام تبریک رو دیدی بهترین زمان برای برداشته.
حتی من خودم توی فاصله 5 روز دوبار برداشت داشتم.
من رو به خاطر اینکه دو تا اکانت داشتم ساسپند کردند ولاغیر.
ولی من انقدر اکانت می سازم تا نئوباکس از رو بره!!!!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بله به خاطر این مسائل هم کاربران ساسپند میشن.
ولی بنده بدون استثناء هر روز 4 تا تبلیغ نارنجی رو کلیک می کردم.
از 12 تا اد پرایزی هم که می داد 3 تاش رو حداقل هر روز می دیدم.
فقط روزایی که می خواستم برداشت کنم هر 12 تا ادپرایز رو می دیدم.
ضمنا 3 تا زیرمجموعه هم صرفا برای اینکه نئو نگه فقط داری مینی جاب می زنی، اجاره کرده بودم.
پیام تبریک رو هم اگه 10 روز پشت سر هم و بدون وقفه روی تبلیغات نارنجی کلیک کرده باشی میده نه بعد از کلیک روی 250 تبلیغ. که وقتی پیام تبریک رو دیدی بهترین زمان برای برداشته.
حتی من خودم توی فاصله 5 روز دوبار برداشت داشتم.
من رو به خاطر اینکه دو تا اکانت داشتم ساسپند کردند ولاغیر.
ولی من انقدر اکانت می سازم تا نئوباکس از رو بره!!!!!
اگه به خاطر دو اکانته بودن باشه که پولو واریز نمیکرد چون وقتی داره پردازش واریز رو انجام میده میره لاگ اکانتو چک میکنه اونم با سرورای پرسرعتی که معلومه داره احتمالی که میدم اینه که زیاد توی نئو لاگین کردی که باعث شده آی پی بیشتری ازت ثبت بشه و تکراری هم دربیاد نسبت به اکانت دومت برو تنظیمات روی 48 ساعت بزار تا زیاد لاگین نکنی

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
تو پنج روز دو بار برداشت با یک اکانت؟؟؟؟؟

aalliighi1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه به خاطر دو اکانته بودن باشه که پولو واریز نمیکرد چون وقتی داره پردازش واریز رو انجام میده میره لاگ اکانتو چک میکنه اونم با سرورای پرسرعتی که معلومه داره احتمالی که میدم اینه که زیاد توی نئو لاگین کردی که باعث شده آی پی بیشتری ازت ثبت بشه و تکراری هم دربیاد نسبت به اکانت دومت برو تنظیمات روی 48 ساعت بزار تا زیاد لاگین نکنی
اصلا من لاگین نکردم که بخواد آی پی ها یکی بشه چون مرورگر رو باز میذاشتم توی ویندوز مجازی و نیاز به لاگین مجدد نبود.

تو پنج روز دو بار برداشت با یک اکانت؟؟؟؟؟
بله!
اگه ساسپند نشده بودم عکسش رو میذاشتم.
ضمنا محدودیت پرداخت از لحاظ زمانی 4 روزه
این رو توی TOS نئوباکس هم نوشته:
After requesting a payment, the user must wait 4 days before requesting another.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ظاهرا تسکای فیشر تک و توکی اکورسی میگیرن اونایی که کم ارزشترن بقیه که رو هوان

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
راستی ادپرایز هم حال میده البته بعضی وقتا همین الان 25 سنت برنده شدم قبلا هم که دو تا 10 پوینتی برنده شده بودم چیز بدرد بخوریه سعی کنید همشو انجام بدید که حدود 50 تا هستش که نسبت به تعداد تبلیغاتی که ببینید زیاد میشه
t8zj_ad.jpg

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان بالاخره نگفتین الان من اگر ویندوز مجازی با نام کاربری جدید از کشور انگلیس باز کنم روزانه تقریبی چقدر میشه درامد داشت? راستی با چه نرم افزاری ویندوز مجازی می سازین?

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان بالاخره نگفتین الان من اگر ویندوز مجازی با نام کاربری جدید از کشور انگلیس باز کنم روزانه تقریبی چقدر میشه درامد داشت? راستی با چه نرم افزاری ویندوز مجازی می سازین?
برادر من توی این کار ثباتی وجود نداره در کل درامد کم شده و متقابلا سخت/ صفحات قبلو نگاه کنی توضیح دادم
راستی فقط با آی پی ایران اکانت باز کن وگرنه حسابت بسته میشه برای کرواد هم که آی پی غیر ایرانی

Last edited:

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
صفحه تسکها برای من ارور میده.برای بقیه هم اینطوریه؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
ربطی به پاکسازی نداره ... چون امکان لاگین به داشبورد وجود داره .
این مشکل برای اکثر کاربرهای کرواد بوجود امده الان کاربرهای اروپا هم همین ارور رو دارند ... باید صبر کنیم تا صفحه تسک ها رو درست کنند

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ربطی به پاکسازی نداره ... چون امکان لاگین به داشبورد وجود داره .
این مشکل برای اکثر کاربرهای کرواد بوجود امده الان کاربرهای اروپا هم همین ارور رو دارند ... باید صبر کنیم تا صفحه تسک ها رو درست کنند
دوست من خودشون توی بلاگشون گفتن از خودم که نگفتم منظورشون هم بهینه کردن تسکا و پاکسازی سرورشونه چند میلیون اکانت کم نیستا

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان وضعیته شما چطوره من تقریبا عالی بود ولی چون وی پی ان تست بود و همه ازش استفاده می کردن خیلی هاش مشکل کمپلت داشت اما خیلی هاش هم باز بود و کار می کرد.

راستی دوستان من هنوز هم می تونم توی crowdflower وی پی ان تقییر بدم یا نه چون می ترسم به کشور دیگه برم بعد مچ منو بگیره؟

این هم وضعیتم چهار ساعت پیش ثبت نام کردم همش چند دقیقه هست که دارم توش فعالیت می کنم امیدوارم به مشکلی بر نخورم التماس دعا

Jobs:
6
Tasks:
7
Accuracy:
100%

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان وضعیته شما چطوره من تقریبا عالی بود ولی چون وی پی ان تست بود و همه ازش استفاده می کردن خیلی هاش مشکل کمپلت داشت اما خیلی هاش هم باز بود و کار می کرد.

راستی دوستان من هنوز هم می تونم توی crowdflower وی پی ان تقییر بدم یا نه چون می ترسم به کشور دیگه برم بعد مچ منو بگیره؟

این هم وضعیتم چهار ساعت پیش ثبت نام کردم همش چند دقیقه هست که دارم توش فعالیت می کنم امیدوارم به مشکلی بر نخورم التماس دعا

Jobs:
6
Tasks:
7
Accuracy:
100%
ظاهرا تعداد تسکا بیشتر شده ولی بیشترش خرابن/ هنگام لاگین واجبه که با آی پی کشوری که ثبت نام شده وارد بشیم بعدش مهم نیست

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام ایا میشه با کریو یا سیسکو توی کرواد استفاده کرد یا فقط با وی پی ان ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا