usef8000
Registered User
راستی سایت کش ادا اسکم نشده امروز دلارمو واریز کرد فقط بدی این سایت توی رنت رفراله که هیچ کلیکی نمیکنن
امشب کمی ضعیف بود تک و توکی سالم بودن که اونم فکر کنم از آی پیام بودامشب همشون کمپلت یا no work می زنه در حال حاظر برای من کار نمی کنن قضیه چیه امشب هم فرصت از دست رفت از این ای پی به اون ای پی از اون ای پی به این ای پی تا اینکه زمان تمام شد و همه no work?
اره فکر کنم قضیش داره بو دار میشه دو هفته اس که در خواست پول دادم اصلا انگار نه انگارراستی سایت کش ادا اسکم نشده امروز دلارمو واریز کرد فقط بدی این سایت توی رنت رفراله که هیچ کلیکی نمیکنن
واسه منو که یک هفته ای واریز کرد رقمش هم بیشتر از شما بود برو توی فرومش پیغام بزار شاید نگاهی بکنناره فکر کنم قضیش داره بو دار میشه دو هفته اس که در خواست پول دادم اصلا انگار نه انگار
خوبه 4 دلار هست اینجوری میکنه اگه بالاتر بود دیگه چکار میکرد
فقط میخواستن من اینجا پست بزارم .بعد پستی که دادم ریختن به حسابم .واسه منو که یک هفته ای واریز کرد رقمش هم بیشتر از شما بود برو توی فرومش پیغام بزار شاید نگاهی بکنن
پی پال باید وریفای شده باشه وگرنه پول وارد میشه بهش ولی نمیشه خارجش کردفقط میخواستن من اینجا پست بزارم .بعد پستی که دادم ریختن به حسابم .
فقط یه سواله دیگه میگم اگه من یه حساب paypal بسازم ویرقای نکنم .میتونم با مبالغ کم کارامو انجام بدم یا با استفاده از سایت payer انتقالشون بدم به پرفکت .اگه میشه حد اکثر مبلغ چقدر باشه تا حسابمو نبندند
معمولا کار این سایت ها طوری هست که یا یه عده سرمایه اولیه خوبی دارن که به موقع به کاربرا پرداخت میکنناره فکر کنم قضیش داره بو دار میشه دو هفته اس که در خواست پول دادم اصلا انگار نه انگار
خوبه 4 دلار هست اینجوری میکنه اگه بالاتر بود دیگه چکار میکرد
منم ا دلارو خوردی در اوردم فقط از task4dollar البته به غیر از تسک های موبایلامشب وضعیت بدک نبود 3 دلاری زدم بقیه دوستان اوضاع چطوراست
در ضمن از دوستی که ترفند بوکمارکت رو گفتش تشکر میکنم
اگه ترفند دیگه ای هست بفرمایید گفته بودی که شبی تا 6 دلار میزنی آی پی استاتیک داری یا فن خاصیه؟
نه توی این مورد مشکلی ندارممنم ا دلارو خوردی در اوردم فقط از task4dollar البته به غیر از تسک های موبایل
وقتی تسک موبایل میزنم اخرش که میخواد اوکی کنه اوکی نمیکنه از طریق همون راه کاری که دوستمون گفت با google chrome انجام میدم
واسه شما هم همینطوره ؟
همه جوره امتحان کردم نشد
تسک کویز که از قبل هم برای اکورسی گرفتن بودش مشکلشون اینه که کم ارزشن و اکثرا طولانی و آخر کلی ایراد میگیرنتست های quiz هم در accurcy تاثیر داده شد.
خیلی راحت یه قسمت هست ادد ایمیل. اونو بزن بعد ایمیلتو اضافه کن. در اخر هم وریفایش کن .دوستان کسی میدونه چه جوری توی پیزا میشه چندتا ایمیل اضافه کرد؟
دوست عزیز شما دوباره درباره چیزی که نمیدونی اظهار نظر کردی؟تسک کویز که از قبل هم برای اکورسی گرفتن بودش مشکلشون اینه که کم ارزشن و اکثرا طولانی و آخر کلی ایراد میگیرن
خب پس لول گرفتی بگو تا دلشاد بشیم / ماوس رو روی درصد نگه میداری چندتا ببین نوشته؟ در ضمن نگفتی ترفند خاصی داری که شبی تا 6 دلار میزنی؟ اگه دوست داری بگو که همگی استفاده کنیمدوست عزیز شما دوباره درباره چیزی که نمیدونی اظهار نظر کردی؟
قرار بود فلاور تسک های quiz داری که تا حالا انجام شده رو هم در accuracy تاثیر بده که حالا انجام دادن. حالا تعداد تسک های accuracy دار من از 100 تا رسیده به بیش از 300 تا!