• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بشه برداشت کرد چندماه بعد مشکلی پیش نمیاد ؟ آخه دارم زیرمجموعه میخرم ! تلاشام بی ثمر نشه !
اگه راهنمایی کنین ممنونتون میشم !

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگی از یک خط اینترنت باهم استفاده کردید اگه دیگه داداشت وارد نشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد حالا به حداقل برداشت رسیدی برداشت بزن تا معلوم بشه فقط کلبکارو هر روز انجام بده که توی برداشت گیر نده
دوست من اگه بشه برداشت کرد یعنی دوماه بعد مشکلی پیش نمیاد و ساسپند نمیشه ؟ آخه دارم زیرمجموعه میخرم ! نتیجه هام بی ثمر نشه ! لطفا راهنمایی کنید منم داداشتون !

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
این ویندوز مجازی بعد از چند دقیقه کار کردن باهاش اینقدر کند میشه که دیگه نمی شه باهاش تسک بالا اورد چه برسه به تایید کردن چکار باید کرد رمو بالای یک گیگ زدم از اون طرف ویندوز اصلی کند شد ایا تنظیمات دیگه ای نداره؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست من اگه بشه برداشت کرد یعنی دوماه بعد مشکلی پیش نمیاد و ساسپند نمیشه ؟ آخه دارم زیرمجموعه میخرم ! نتیجه هام بی ثمر نشه ! لطفا راهنمایی کنید منم داداشتون !
یکی از بچه ها میگفت که باید به سایت واریزی داشته باشی تا مشکلی پیش نیاد

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
یکی از بچه ها میگفت که باید به سایت واریزی داشته باشی تا مشکلی پیش نیاد
والا من هیچ وقت پول واریز نکردم هیچوقت هم مشکل نداشتم ، همون عزیز میگفت باید حتما پی زای وریفای شده به اکانت وصل باشه و موقع برداشت با آیپی پی زا برداشت کنی ، ولی اینطور نیست ، من همیشه با آیپی ایران برداشت کردم و مشکلی هم نداشتم اصلا ، اصلا پی زا و نئوباکس ربطی به هم ندارن که با آیپی پی زا برداشت بزنی ، موقع برداشت حتی به سایت پی زا وارد نمیشه !
تازه تا یه مدت پیش همیشه از پی زای وریفای نشده استفاده میکردم ، منظورم اینه پی زا متصل به حسابم در نئوباکس وریفای نشده بود و هیچ وقت هم مشکل نداشتم .

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
این ویندوز مجازی بعد از چند دقیقه کار کردن باهاش اینقدر کند میشه که دیگه نمی شه باهاش تسک بالا اورد چه برسه به تایید کردن چکار باید کرد رمو بالای یک گیگ زدم از اون طرف ویندوز اصلی کند شد ایا تنظیمات دیگه ای نداره؟
حتما کلا مشخصات سیستمتون پایینه وگر نه اینطور نیست ، از ویندوز xp استفاده کنید حتما ، 5 گیگ فضا بسشه و خیلی سبکه

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من هیچ وقت پول واریز نکردم هیچوقت هم مشکل نداشتم ، همون عزیز میگفت باید حتما پی زای وریفای شده به اکانت وصل باشه و موقع برداشت با آیپی پی زا برداشت کنی ، ولی اینطور نیست ، من همیشه با آیپی ایران برداشت کردم و مشکلی هم نداشتم اصلا ، اصلا پی زا و نئوباکس ربطی به هم ندارن که با آیپی پی زا برداشت بزنی ، موقع برداشت حتی به سایت پی زا وارد نمیشه !
تازه تا یه مدت پیش همیشه از پی زای وریفای نشده استفاده میکردم ، منظورم اینه پی زا متصل به حسابم در نئوباکس وریفای نشده بود و هیچ وقت هم مشکل نداشتم .
من یا دو تا سیستم دوتا اکانت ساختم ! ولی خط اینترنت یکی بوده ! حسابم بسته میشه ؟؟

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ip اختصاصی از کجا تهیه کنم ؟ ممنون میشم جواب این سوال رو هم بدین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا