RapidShot
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 93
رفیق کامل توضیح بده من چطوری اینو بریزم تو مجازی ?چی شد ور بری میشه کار نشد نداره البته راه دیگه ای هم هست فعلا ور برو تا ساعت 9 نتونستی در خدمتم
رفیق کامل توضیح بده من چطوری اینو بریزم تو مجازی ?چی شد ور بری میشه کار نشد نداره البته راه دیگه ای هم هست فعلا ور برو تا ساعت 9 نتونستی در خدمتم
عزیز کمی سرچ کنی کلی آموزش هست https://www.google.com/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=&ie=UTF-8&q=آموزش VirtualBoxرفیق کامل توضیح بده من چطوری اینو بریزم تو مجازی ?
خوب این cloud front کجاشه تو رو خدا بگو مغزم نابود شد ؟عزیز کمی سرچ کنی کلی آموزش هست https://www.google.com/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=&ie=UTF-8&q=آموزش VirtualBox
وقتی وارد صفحه ثبت نام شدی بالا افزونه رو بزن داخلش این اسمو پیدا کن غیرفعالش کنخوب این cloud front کجاشه تو رو خدا بگو مغزم نابود شد ؟
کلا 3 تا پیدا میکنه cloud front هم توش نیست ؟وقتی وارد صفحه ثبت نام شدی بالا افزونه رو بزن داخلش این اسمو پیدا کن غیرفعالش کن
دوست من اگه بشه برداشت کرد یعنی دوماه بعد مشکلی پیش نمیاد و ساسپند نمیشه ؟ آخه دارم زیرمجموعه میخرم ! نتیجه هام بی ثمر نشه ! لطفا راهنمایی کنید منم داداشتون !میگی از یک خط اینترنت باهم استفاده کردید اگه دیگه داداشت وارد نشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد حالا به حداقل برداشت رسیدی برداشت بزن تا معلوم بشه فقط کلبکارو هر روز انجام بده که توی برداشت گیر نده
جدیدا سیستمشو کمی تغییر داده امن ترش کردهکلا 3 تا پیدا میکنه cloud front هم توش نیست ؟
تو اصلی بسازم عیب نداره ، اصلی رو هم تازه عوض کردم ( ویندوز )جدیدا سیستمشو کمی تغییر داده امن ترش کرده
یکی از بچه ها میگفت که باید به سایت واریزی داشته باشی تا مشکلی پیش نیاددوست من اگه بشه برداشت کرد یعنی دوماه بعد مشکلی پیش نمیاد و ساسپند نمیشه ؟ آخه دارم زیرمجموعه میخرم ! نتیجه هام بی ثمر نشه ! لطفا راهنمایی کنید منم داداشتون !
مشکلی نیست بعدا روش ور میرم ببینم چی میشه قبلا اینجور نبودتو اصلی بسازم عیب نداره ، اصلی رو هم تازه عوض کردم ( ویندوز )
جالب شد تو اصلی هم نمیشه ؟؟؟؟/مشکلی نیست بعدا روش ور میرم ببینم چی میشه قبلا اینجور نبود
ظاهرا ثبت نامو محدود کردن قبلا میشد دورش زد حالا ببینم چی میشه خبری شد خبر میدمجالب شد تو اصلی هم نمیشه ؟؟؟؟/
والا من هیچ وقت پول واریز نکردم هیچوقت هم مشکل نداشتم ، همون عزیز میگفت باید حتما پی زای وریفای شده به اکانت وصل باشه و موقع برداشت با آیپی پی زا برداشت کنی ، ولی اینطور نیست ، من همیشه با آیپی ایران برداشت کردم و مشکلی هم نداشتم اصلا ، اصلا پی زا و نئوباکس ربطی به هم ندارن که با آیپی پی زا برداشت بزنی ، موقع برداشت حتی به سایت پی زا وارد نمیشه !یکی از بچه ها میگفت که باید به سایت واریزی داشته باشی تا مشکلی پیش نیاد
حتما کلا مشخصات سیستمتون پایینه وگر نه اینطور نیست ، از ویندوز xp استفاده کنید حتما ، 5 گیگ فضا بسشه و خیلی سبکهاین ویندوز مجازی بعد از چند دقیقه کار کردن باهاش اینقدر کند میشه که دیگه نمی شه باهاش تسک بالا اورد چه برسه به تایید کردن چکار باید کرد رمو بالای یک گیگ زدم از اون طرف ویندوز اصلی کند شد ایا تنظیمات دیگه ای نداره؟
من یا دو تا سیستم دوتا اکانت ساختم ! ولی خط اینترنت یکی بوده ! حسابم بسته میشه ؟؟والا من هیچ وقت پول واریز نکردم هیچوقت هم مشکل نداشتم ، همون عزیز میگفت باید حتما پی زای وریفای شده به اکانت وصل باشه و موقع برداشت با آیپی پی زا برداشت کنی ، ولی اینطور نیست ، من همیشه با آیپی ایران برداشت کردم و مشکلی هم نداشتم اصلا ، اصلا پی زا و نئوباکس ربطی به هم ندارن که با آیپی پی زا برداشت بزنی ، موقع برداشت حتی به سایت پی زا وارد نمیشه !
تازه تا یه مدت پیش همیشه از پی زای وریفای نشده استفاده میکردم ، منظورم اینه پی زا متصل به حسابم در نئوباکس وریفای نشده بود و هیچ وقت هم مشکل نداشتم .
من خودم از فردی با ID زیر گرفتمip اختصاصی از کجا تهیه کنم ؟ ممنون میشم جواب این سوال رو هم بدین