کلیک سنسو میخای چکار بیخیالش باش توی همین نئو موندیمهمونطور که گفتم من ویندوز اصلیم رو هم عوض کردم ، میتونم تو این ویندوز اصلی تو کلیکس سنس ثبت نام کنم بعد مشکلی واسه کرود فلاورم پیش نمیاد ؟
فعلا نئو رم بیخیال شدم دارم رو زپ باکس کار میکنم ! no1america !کلیک سنسو میخای چکار بیخیالش باش توی همین نئو موندیم
زپ خوبه پرداختش آنیه حساسیت نئو رو هم نداره ولی تازه 8 ماهه متولد شده ببینیم تا کی زندسفعلا نئو رم بیخیال شدم دارم رو زپ باکس کار میکنم ! no1america !
در ضمن پرداخت اگوپی هم داره فقط کمی کارمزدش بالاس الان 5 دلار اگوپی چنچ کردم 15500 میشد ولی به خاطر قضیه کارمزدش 14500 بهم رسید در کل دردسر ندارهزپ خوبه پرداختش آنیه حساسیت نئو رو هم نداره ولی تازه 8 ماهه متولد شده ببینیم تا کی زندس
از همه مهمتر پرداختیش به اگوپی هست !زپ خوبه پرداختش آنیه حساسیت نئو رو هم نداره ولی تازه 8 ماهه متولد شده ببینیم تا کی زندس
تا الان 7-8 تا fisher و 1 دونه افزونه دار زدم !بچه ها تسکا کم شده اوضاع چطوره
امروز تسکا ضعیفن منم دوتا افزونه و 10-12 تا فیشر زدمتا الان 7-8 تا fisher و 1 دونه افزونه دار زدم !
الان که دخل کرواد خالیه هر چیم بیاد پوچهوضع خرابه . 10 تا فیشر 1 افزونه دار
از انگلیس فیشر دارین ؟؟؟
فیشر 1 باقی مانده => work
فیشر 12 باقی مانده => No work
![]()
جالب یه تسک میاد با 8 تا ضریب دسترسی خرابه ولی یه تسک میاد با 2 تا سالمه !الان که دخل کرواد خالیه هر چیم بیاد پوچه
من تازه ثبت نام کردم، آیپی من مال روسیه هست آیا تسکای خوب ممکنه بیاد؟خب تسکا ظهر میاد نصف شب خبری نیست که
آره منم دو بار بامر شدم !ظاهرا امروز سیستمشون قاطی کرده همش ارور بامر میده یعنی بد شانسی مشکل باید از سرورشون باشه که زیاد شلوغ شده
فعلا فقط و فقط آمریکا ( بعد انگلیس )من تازه ثبت نام کردم، آیپی من مال روسیه هست آیا تسکای خوب ممکنه بیاد؟
رفیق این اپن وی پی انو که معرفی کردی دانلود کردم پسورد یوزرنیم میخاد مجانیه درسته؟یوزر پسوردشو از کجا یاید بیارم لینک بدی ممنون میشم.جالب یه تسک میاد با 8 تا ضریب دسترسی خرابه ولی یه تسک میاد با 2 تا سالمه !
2 تا هم موبایل زدم !
آره ، سایتش شیلتره (freevpn.me ) ، فقط اگه یه روز کار نکرد احتمالا پسوردش عوض شده ، بعد به خودم بگو یا خودت با فری گیتی چیزی رمزش رو درار !رفیق این اپن وی پی انو که معرفی کردی دانلود کردم پسورد یوزرنیم میخاد مجانیه درسته؟یوزر پسوردشو از کجا یاید بیارم لینک بدی ممنون میشم.
یعنی بدشانسی !این ارور bummer چیه؟