• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
امروز چرا اینطوریه : رو یه دونه تسک بار اول کلیک کردم گفت : Thanks for giving us your feedback :general707: ، یه بار دیگه کلیک کردم گفت : There is no task :general607: ، یه بار دیگه کلیک کردم گفت : Create Task .. :general611: ، یه بار دیگه کلیک کردم گفت : Error ... :general612: ، یه کلیک دیگه میکردم 100% بن میشدم :general508: !

coin

Registered User
لایک‌ها
20
از دوستان با تجربه تو این کار خواشمندم یکم من و راهنمایی کنند. من تازه کارم می خوام تسک زدن رو شروع کنم میشه لطفا از ابتدا مراحل کار رو بگید. من 10 صفحه اول رو خوندم ولی چیز زیادی نفهمیدم بیشتر جواب تسکا بود که قدیمی هم هستند.
من با آیپی روسیه (چون اونجا هستم) یه اکانت توی نئوباکس و کروفلوور ساختم حالا یکی از دوستان راهنمایی کرد و گفت که حتما باید ایپی مال امریکا باشه تا تسکا با قیمت بیشتری بیاد.
این اطلاعاتی هستند که من فهیمیدم حالا نمیدونم درست هستند یا نه؟
باید آیپی اختصاصی مال امریکا بگیرم اگر آره از کجا باید خریداری کرد اگر میشه لینکش رو لطف کنید.
بعد باید با اون آیپی اکانتهای جدیدی توی نئوباکس و کروفلوور بسازم یا از همون اکانتهای قدیمی میشه استفاده کرد (کلا چی کار کنم که بن نشم)

سینا90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره ، سایتش شیلتره (freevpn.me ) ، فقط اگه یه روز کار نکرد احتمالا پسوردش عوض شده ، بعد به خودم بگو یا خودت با فری گیتی چیزی رمزش رو درار !
این یوزرنیم : freevpnme
این پسورد : CAc8i9Np
داداش ممنون از لطفت.وقتی وی پی ان رو باز میکنم یه کادره مشکی هست که باید پرش کنم و کانکته سمته راستشو بزنم اون کادره مشکی رو باید چی بزنم؟که بعد از کانکت زدن کادر هایه یوزر پسورد وامیشن

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من ip اختصاصی گرفتم ! بعضی تسک هارو که باز میکنم این ارور رو میده :
u can only access one account to...
مشکل چیه ؟ چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین !

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بیا اینو دانلود کن : http://s5.picofile.com/file/8135397526/OpenVPN_Certificate_Bundle_Server1.rar.html بعد زیر اون کادر مشکیه سمت راست یه علامت به اضافه ( + ) هست روش کلیک کن ، بعد روی گزینه LOCAL SERVER کلیک کن بعد روی Import کلیک کن و یکی از سرور هایی رو که در بالا دانلود کردی رو باهاش بازکن ( پورت 443 بهتره ) بعد سیوش کن بعد روش کلیک کن یوزر و پس رو بزن وصل شو !

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
آقا من ip اختصاصی گرفتم ! بعضی تسک هارو که باز میکنم این ارور رو میده :
u can only access one account to...
مشکل چیه ؟ چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین !
داداش ویندوز مجازی بساز !!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر سایت یک ویندوز مجازی جدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!

سینا90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بیا اینو دانلود کن : http://s5.picofile.com/file/8135397526/OpenVPN_Certificate_Bundle_Server1.rar.html بعد زیر اون کادر مشکیه سمت راست یه علامت به اضافه ( + ) هست روش کلیک کن ، بعد روی گزینه LOCAL SERVER کلیک کن بعد روی Import کلیک کن و یکی از سرور هایی رو که در بالا دانلود کردی رو باهاش بازکن ( پورت 443 بهتره ) بعد سیوش کن بعد روش کلیک کن یوزر و پس رو بزن وصل شو !
داداش کانکت شدم باهاش منتهی همیشه ای پیمو میکنه ای پی هند. فقط ای پیه هندو داره؟

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
از دوستان با تجربه تو این کار خواشمندم یکم من و راهنمایی کنند. من تازه کارم می خوام تسک زدن رو شروع کنم میشه لطفا از ابتدا مراحل کار رو بگید. من 10 صفحه اول رو خوندم ولی چیز زیادی نفهمیدم بیشتر جواب تسکا بود که قدیمی هم هستند.
من با آیپی روسیه (چون اونجا هستم) یه اکانت توی نئوباکس و کروفلوور ساختم حالا یکی از دوستان راهنمایی کرد و گفت که حتما باید ایپی مال امریکا باشه تا تسکا با قیمت بیشتری بیاد.
این اطلاعاتی هستند که من فهیمیدم حالا نمیدونم درست هستند یا نه؟
باید آیپی اختصاصی مال امریکا بگیرم اگر آره از کجا باید خریداری کرد اگر میشه لینکش رو لطف کنید.
بعد باید با اون آیپی اکانتهای جدیدی توی نئوباکس و کروفلوور بسازم یا از همون اکانتهای قدیمی میشه استفاده کرد (کلا چی کار کنم که بن نشم)

دوست عزیز شما باید ای پی اختصاصی امریکا تهیه کنید از دوستانی که خرید کردن کمک بگیرید. با ای پی کشورهای دیگه فایده نداره

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
فکر کنم این cf برنامه ریخته اون یک هفته ای که حال داد رو از دماغمون در بیاره ! :D
احتمالا تا اول September که تسک های جایزه رو فعال کنند اوضاع همینه ... هر دفعه که میخوان یه غلطی کنن همه چی رو به هم می ریزن :general208:

مشالله سیستمشون هم که گیج میزنه ... خدا رو چه دیدی یهو شاید از اون جاب های از ما بهترون برامون باز شد :D

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
فکر کنم این cf برنامه ریخته اون یک هفته ای که حال داد رو از دماغمون در بیاره ! :D
احتمالا تا اول September که تسک های جایزه رو فعال کنند اوضاع همینه ... هر دفعه که میخوان یه غلطی کنن همه چی رو به هم می ریزن :general208:

مشالله سیستمشون هم که گیج میزنه ... خدا رو چه دیدی یهو شاید از اون جاب های از ما بهترون برامون باز شد :D
برای اینکه تنوع بیشتری بشه روی هر تسک فیشری که میاد یه ارور متفاوت گذاشتن ! :general612:

coin

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز شما باید ای پی اختصاصی امریکا تهیه کنید از دوستانی که خرید کردن کمک بگیرید. با ای پی کشورهای دیگه فایده نداره
اینو یکی از بچه ها گفت بهم. جواب بقیه سوالاتم رو نمی دونم. کسانی که ایپی اختصاصی خریدن هم لطفا بگن از کجا میشه خرید؟

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
اینو یکی از بچه ها گفت بهم. جواب بقیه سوالاتم رو نمی دونم. کسانی که ایپی اختصاصی خریدن هم لطفا بگن از کجا میشه خرید؟

تو صفحات فبل بچه ها جواب دادن که ایدی :rasool26

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ی سوال ! واسه لول گیری اون مرحله آخر چی میگه ؟؟؟
من چندین بار واسه ورود به سایت و انجام تسک آی پی عوض کردم احتمال داره بهم لول ندن یا اصلا حسابمو سوسپاند کنن ؟؟
اگه آره راه حل بدین ممنون !

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم بچه ها من که توش کار میکنم مشکلی نیست اگه توی ثبت نامش اسم ایران بود مشکلی نیست
سلام خدمت شما دوست عزیز ! من ی سری مشکلات داشتم خواستم وقت شمارو بگیرم ! از دوستای دیگه هم اگه میتونن راهنمایی کنن خواهش میکنم لطفا دریغ نکنن !
خواهشن جواب کامل دهید ! منم داداشتون ! ;)
من توی سایت neobux و cashadda و task4dollars عضو هستم و خب فقط توی neobux فعالیت دارم
ip اختصاصی هم دارم !
اولین مشکلم اینه که بعضی تسکا که باز میشه میزنه :
You can only access this task from one account.
از دوستان پرسیدم گفتن چون چنتا اکانت داری اینجوریه ! خب چه ربطی به چنتا اکانت داره ؟ من توی اکانتای دیگم فعالیت ندارم !
دوستان گفتن ویندوز مجازی بساز ! من توی neobux حدود 70تا تسک زدم و نمیخوام از صفر شروع کنم
توی ویندوز مجازی میتونم با همین اکانت فعالیت کنم ؟ و اون ارور بالا دیگه نیاد ؟
دومین مشکلم اینکه :
اینکه اگه بخوام از صفر شروع کنم توی ویندوز مجازی میتونم توی ویندوز خودم همین اکانت قبلی neobux رو هم داشته باشم و فعالیت کنم ؟ یا اینکه دوتا که میشه همش سوسپاند میشه ؟؟
سومین مشکلم اینکه :
واسه داداشم با ی سیستم دیگه ولی با همین خط اینترنت اکانت ساختم و با *** توی neobux چنتا کلیک کرد روی سایتای کلیکی ! چون گفته بود تا 24ساعت شما نمیتونین کلیک کنین با *** کلیک کرد ! احتمال داره حسابامون سوسپاند شه !
من ازتون عذر خواهی میکنم که این همه سوال پرسیدم و وقتتون رو گرفتم .

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
ظاهرا ثبت نامو محدود کردن قبلا میشد دورش زد حالا ببینم چی میشه خبری شد خبر میدم

ثبت نام با آیپی وافعی میشه
با پروکسی نمیشه
من با آیپی واقعی دانمارک ساختم
کد captcha رو نشون نمیده

Last edited:

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
امروز چرا اینطوریه : رو یه دونه تسک بار اول کلیک کردم گفت : Thanks for giving us your feedback :general707: ، یه بار دیگه کلیک کردم گفت : There is no task :general607: ، یه بار دیگه کلیک کردم گفت : Create Task .. :general611: ، یه بار دیگه کلیک کردم گفت : Error ... :general612: ، یه کلیک دیگه میکردم 100% بن میشدم :general508: !

خیلی باجال گفتی :))))
واسه منم اینجوری شد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ثبت نام با آیپی وافعی میشه
با پروکسی نمیشه
من با آیپی واقعی دانمارک ساختم
کد captcha رو نشون نمیده
محض تست یک حساب الکی درست کردم اما با اپرا نکته اینه که باید بزارید سایتش کامل لود بشه اونوقت دکمش کار میکنه کپچا هم میاد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام خدمت شما دوست عزیز ! من ی سری مشکلات داشتم خواستم وقت شمارو بگیرم ! از دوستای دیگه هم اگه میتونن راهنمایی کنن خواهش میکنم لطفا دریغ نکنن !
خواهشن جواب کامل دهید ! منم داداشتون ! ;)
من توی سایت neobux و cashadda و task4dollars عضو هستم و خب فقط توی neobux فعالیت دارم
ip اختصاصی هم دارم !
اولین مشکلم اینه که بعضی تسکا که باز میشه میزنه :
You can only access this task from one account.
از دوستان پرسیدم گفتن چون چنتا اکانت داری اینجوریه ! خب چه ربطی به چنتا اکانت داره ؟ من توی اکانتای دیگم فعالیت ندارم !
دوستان گفتن ویندوز مجازی بساز ! من توی neobux حدود 70تا تسک زدم و نمیخوام از صفر شروع کنم
توی ویندوز مجازی میتونم با همین اکانت فعالیت کنم ؟ و اون ارور بالا دیگه نیاد ؟
دومین مشکلم اینکه :
اینکه اگه بخوام از صفر شروع کنم توی ویندوز مجازی میتونم توی ویندوز خودم همین اکانت قبلی neobux رو هم داشته باشم و فعالیت کنم ؟ یا اینکه دوتا که میشه همش سوسپاند میشه ؟؟
سومین مشکلم اینکه :
واسه داداشم با ی سیستم دیگه ولی با همین خط اینترنت اکانت ساختم و با *** توی neobux چنتا کلیک کرد روی سایتای کلیکی ! چون گفته بود تا 24ساعت شما نمیتونین کلیک کنین با *** کلیک کرد ! احتمال داره حسابامون سوسپاند شه !
من ازتون عذر خواهی میکنم که این همه سوال پرسیدم و وقتتون رو گرفتم .
سلام
تکه تکه مینوشتی یکباره جالب نیست به هر حال تا جایی که بلدم جواب میدم
منظور از چند اکانت اینه که از یک سایت بیشتز از یک اکانت داشته باشی توی پروفایلت چک کنی نشون میده
اون ارور هم با ویندوز مجازی حل نمیشه چون توی اکانتت ثبت شده میخای برا لول تلاش کنی حساب جدید توی مجازی بساز هر ویندوز یک سایت
دو اکانتت هم فقط با حساب خودت کلیک کن اون یکی رو ولش کن مشکلی نمیشه محض احتیاط به حداقل برداشت رسیدی تست کن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان ی سوال ! واسه لول گیری اون مرحله آخر چی میگه ؟؟؟
من چندین بار واسه ورود به سایت و انجام تسک آی پی عوض کردم احتمال داره بهم لول ندن یا اصلا حسابمو سوسپاند کنن ؟؟
اگه آره راه حل بدین ممنون !
لول که بهت نمیدن مرحله آخرم برا تیکت زدنه اگه اتومات لول ندادن پس از صفر شروع کنی بصرفه تره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا