• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
برای تسکی که باید will رو سرچ کنیم برای اومدن ثانیه شمار افزونه ای باید نصب کرد؟ من تمام مراحل رو درست می رم ولی تایمر نمیاد. تو صفحات قبل دیدم بعضی از بچه ها هم همین مشکل رو داشتند.
افزونه واسه باز کردن تسک لازمه ولی تسک رو بدون افزونه میشه زد
will رو خودت تایپ کن اگه ثانیه شمار نیومد صفحه اصلی تسک رو رفرش کن
اگه بازم نیومد صفحه مورد نظر رو باز کن 5 دقیقه بزار باشه بعد ببند صفحه تسک رو رفرش کن و دوباره انجام بده
این روش واسه من حواب داده ، از اول تا حالا هرچی اومده زدم

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
بدبختی داریم ها اون موقع که لول نمیخواستیم هر چی تسک کوییز بود میومد الن help us article هم نمیاد ؟؟:general504::general110::general109::general108::general107::general106::general105:eek:_O:rolleyes::oops::eek::D:p:cool::confused::mad::(;):):general211::general212::general304::general306::general307::general308::general309::general310::general311::general312::general401::general402::general707::general708::general709::general710:
خخخخخخخخخخخخخخخ دقیقا :D

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
دیشب بین خواب و بیداری اشتباها با اکانت کانادا به آی پی اکانت آمریکام وصل شدم و یه کازینوی آمریکا باز کردم. لول های اکانت کانادا رو پس گرفتن و کازینو هم دیگه نمیاد. روی اکانت آمریکا هم دیگه کازینو نمیاد.
2-3 دلار ثابت بود هر موقع روز که میرفتم بودن + یه اکانت لول 3 که پرید.
این تسک های جدید که برای لول 1 آمریکا هست از خود فلاور هست که داره سایت خودش رو سئو میکنه بلکه 2 تا تسک دهنده بیشتر بتونه جور کنه.

شانستو برم
داداش یکم دقت کن اون یکی نپره :(

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
حالا واقعا کراوود داره نفس های اخرش رو می کشه پس اخر این اقای کن فیشر کاره خودش رو کرد حالا چی میشه ؟

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
اگر آیپی که می خریم رو قبلا این آیپی رو به کسی اجاره داده بودند و باهاش تو سایت cf ثبت نام کرده بودند تکلیف چیه؟
توی cf ای پی برای شناسای استفاده نمیشه فقط برای تسکا استفاده میشه یعنی کسی که با اون ایپی توی اون روز تسک بزنه دیگه با اون ای پی نمیشه تسک زد فقط همون روز
دوستانی که روی ای پی شون حساس هستن بعد از تغییر ای پی یه سر به این سایت بزنن ببینن ای پیشون مال کجاست
http://www.iplocation.net/

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
من دارم سعی می کنم از المان لول بگیرم به نظر شما خوبه؟ البته پرتقال هم بد نیست؟

coin

Registered User
لایک‌ها
20
توی cf ای پی برای شناسای استفاده نمیشه فقط برای تسکا استفاده میشه یعنی کسی که با اون ایپی توی اون روز تسک بزنه دیگه با اون ای پی نمیشه تسک زد فقط همون روز
دوستانی که روی ای پی شون حساس هستن بعد از تغییر ای پی یه سر به این سایت بزنن ببینن ای پیشون مال کجاست
در مورد لول چی؟ اگر با اون آیپی قبلا ثبت نام کرده باشند اون آیپی مخصوص یه اکانت دیگه باید باشه و دیگه لول نمیشه گرفت؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
با کانکشن pm9 رفتم کراوود ثبت نام کنم ولی باز اون دکمه ابی رنگ بزرگ غیرفعاله ؟

benima

Registered User
لایک‌ها
64
اتفاقا ایپی برای شناسایی استفاده میشه کلا سیستم امنیتی شناسایی ایپی این سایت خیلی بالاست بنده جستجو کردم که خیلی قوی هست.
اون چیزی که شما میگی مربوط میشه به ایپی اشتراکی
وگرنه ایپی اختصاصی کلا وقتی کسی تهیه کنه باید تمام تسکهای فیشر رو سالم باز کنه از اینجا هم میشه فهمید اون ایپی استفاده شده یا نه
یه عکسم برای اینکه خستگیتون در بره میزارم
سرنوشت ایپی اشتراکی

tre.PNG

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
اتفاقا ایپی برای شناسایی استفاده میشه کلا سیستم امنیتی شناسایی ایپی این سایت خیلی بالاست بنده جستجو کردم که خیلی قوی هست.
وگرنه ایپی اختصاصی کلا وقتی کسی تهیه کنه باید تمام تسکهای فیشر رو سالم باز کنه از اینجا هم میشه فهمید اون ایپی استفاده شده یا نه
سرنوشت ایپی اشتراکی

مشاهده پیوست 652785
هونطور که Hreza گفت فکر کنم باید یه جوری تسک های کوییز رو 100% و با دقت بزنی یعنی سخت ها رو هم Expell نشی تا کرود به باور برسه که قصدت از تسک زدن فقط پول گرفتن سر سری نیست و داری وقت میذاری ( تا حق مشتریاش ضایع نشه ! ) ، اگه دقت کنین هندی ها که انگلیسیشون خوبه خیلی راحت لول میگیرن !

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما این تسکهایی که اکستنشن خود cf رو می خواد می تونین بزنین؟ من هیچوقت نتونستم یزنم. اصلاً وریفای نمی شه.

coin

Registered User
لایک‌ها
20
برای زدن تسک های موبایل در کامپیوتر از برنامه یا افزونه ای میشه استفاده کرد؟

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
سرنوشت ایپی اشتراکی
ای پی اشتراکی هم میشه لول گرفت به شرطی که تغییرات زیاد نباشه مثلا از امریکا باشه همون روز از انگلیس-المان و .... هم وصل بشید تغییرات بالاست ولی اگه اشتراکی از امریکا باشن همشون مشکلی نیست مشکل کمبود تسکه توی اشتراکی که بقیه ای که دارن استفاده میکنند میزنند
بعضی ای پی ها اصلشون ماله یه کشور دیگست با یکسری تغییرات ربطش میدن به امریکا این سایت که معرفی کردم این دستکاریا را رو میکنه
البته اگه سایتا بخواهند شناسایی کنند کاری نداره براشون راحت میتونند همه را شناسایی کنند مثل سایت clixsense که خیلی برنامه نویسیش توی این مورد قوی هست و دور زدنش توی این مورد یکم سخته

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ای پی اشتراکی هم میشه لول گرفت به شرطی که تغییرات زیاد نباشه مثلا از امریکا باشه همون روز از انگلیس-المان و .... هم وصل بشید تغییرات بالاست ولی اگه اشتراکی از امریکا باشن همشون مشکلی نیست مشکل کمبود تسکه توی اشتراکی که بقیه ای که دارن استفاده میکنند میزنند
بعضی ای پی ها اصلشون ماله یه کشور دیگست با یکسری تغییرات ربطش میدن به امریکا این سایت که معرفی کردم این دستکاریا را رو میکنه
البته اگه سایتا بخواهند شناسایی کنند کاری نداره براشون راحت میتونند همه را شناسایی کنند مثل سایت clixsense که خیلی برنامه نویسیش توی این مورد قوی هست و دور زدنش توی این مورد یکم سخته
و پ ن من 12 تا آی پی داره که 10 تاش مال آمریکا و 2 تا هم کاناداست. از این 12 تا وقتی با 11 تاشون می رم تو clixsense واسه اکانت درست کردن، اجازه نمی ده می گه داری از و پ ن استفاده می کنی. ولی واسه یکی مشکل نداره. شما فکر می کنی بقیه سایتها مث نئوباکس هم نمی تنن تشخیص بدن که این آی پی مال و پ ن هست؟

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
و پ ن من 12 تا آی پی داره که 10 تاش مال آمریکا و 2 تا هم کاناداست. از این 12 تا وقتی با 11 تاشون می رم تو clixsense واسه اکانت درست کردن، اجازه نمی ده می گه داری از و پ ن استفاده می کنی. ولی واسه یکی مشکل نداره. شما فکر می کنی بقیه سایتها مث نئوباکس هم نمی تنن تشخیص بدن که این آی پی مال و پ ن هست؟
متاسفانه نئو فقط زمان cashout به ای پی گیر میده نحوه ی شناسایی برای اونا رنج ای پی و مشخصه ای اس پی هست که نشون میده و پ ن هست یا نه البته در بعضی موارد از روی دی ان اس هم میتونند تشخیص بدن که بحثش جداست ولی احتمال تشخیص پایینه اینطور که شما میگید ولی اگه یک اکانت دارید توی نئو ریسک نکنید بهتره و با ای پی ایران تبلیغ ببینید

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
متاسفانه نئو فقط زمان cashout به ای پی گیر میده نحوه ی شناسایی برای اونا رنج ای پی و مشخصه ای اس پی هست که نشون میده و پ ن هست یا نه البته در بعضی موارد از روی دی ان اس هم میتونند تشخیص بدن که بحثش جداست ولی احتمال تشخیص پایینه اینطور که شما میگید ولی اگه یک اکانت دارید توی نئو ریسک نکنید بهتره و با ای پی ایران تبلیغ ببینید
مرسی. راستش دیشب اکانتمو ساسپند کرد. شیش ماه می شد که داشتمش و غیز از 3-2 هفته ی اول به اونصورت اد نمی دیدم و دنبال رفرال هم نبودم فقط تسک می زدم. چون کلی زحمت می کشی رفرال جمع می کنی و با یه اشتباه یهو اکانتتو از دست می دی. خلاصه اینکه دیشب با آی پی ایران دوباره ساختم و با آی پی آمریکا تسک می زنم. به یکی از دوستام تو خارج از کشور گفتم وقتی به می نیمم رسیدم اون با اکانت من لاگین کنه و کش اوت کنه چون با آی پی ایران نمی تونم به پی پل کش اوت کنم.و از اونجاییکه آی پی اون وپ ن نیست شاید مشکلی پیش نیاد. داشتم فکر می کردم وقتی clixsense یکی از آی پی های منو تشخصی نمی ده که و پ ن هست شاید خودم با اون آی پی کش اوت کنم و نئوباکس نفهمه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا