• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نخیر فقط باید منتظر تغییرات باشیم //
احتمالا دارن بازاریابی میکنن که مشتری جذب کنن همون 4 سنتی هم نمیاد یعنی اونم یا سیر شد یا پرید اینکه چند سال فعالن نشون دهنده اینه که براشون به عنوان شغله به هر حال هر شروعی پایانی داره

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
مقدار تسکا خیلی کم شده همینا هم که میاد همه کمپلته احتمالا برادران هندی پاکستانی میزنن کرواد هم که پیامی چیزی توی بلاگش نمیزاره که داره چه کاری میکنه سیاستش شاید کم کردن یوزراش باشه

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان من يه سوال درباره ويندوز مجازي داشتم . من الان virtual bux رو نصب کردم و يه دونه ويندوز درست کردم وقتي روي استارت کليک ميکنم ميگه شما بايد سي دي ويندوز يا فايل iso ويندوز رو داشته باشيد . درست ميگم ديگه ؟؟؟ يعني بايد dvd ويندوزي رو که ميخوايم به صورت مجازي درست کنيم داشته باشيم؟؟؟ حالا ميخواستم ويندوز xp دانلود کنم به نظرتون اين خوبه ؟؟
http://p30download.com/fa/entry/781/
يا اگه ويندوزي رو ميشناسيد که حجمش کمتره رو بهم معرفي کنيد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
Tune in Tuesday: What’s coming next?
We are working on it! The CrowdFlower engineers are working hard to bring you the most optimized tasking experience online! As part of an initiative to make our process more transparent, we want to keep you posted on upcoming updates every two weeks on Tuesday…Tune in Tuesday! Not all the updates will be big, but we want to make sure to keep you up to date on all the minor and major changes that may or may not affect you directly.
Recent changes:
  • Flag Removal Notifications​
If the TaskAuthor or the Community Support Team reviews your dispute and removes your Flag, you will receive a notification in your Contributor Dashboard.
  • "Correct" and "Answered" Test Questions Columns in Job History​
To provide you with better insight into your Job Accuracy, we have added columns to the Job History page that clearly displays the number of Test Questions you answered correctly (“Correct”) and the number of Test Questions you answered (“Answered”) in total for any given Job.
  • Performance Level Change Notifications​
We have implemented a feature that will allow you to be notified via email whenever you achieve a new Performance Level. Notifications are only sent to Contributors who have created an account with CrowdFlower and have opted-in to receiving emails.Please visit your Account page to update your settings.
  • Removal of “Start Task” button in Job Listing Page​
We have removed the “Start Task” button as it was taking up extra space on the Job Listing Page. You will be able to access a Job by directly clicking the Job title.
  • Removal of default grey badge on the Job Listing page​
The default grey badge that has been showing on the Job Listing page for Jobs that do not require a skill or Performance Level Badge has been removed.
Changes planned for the next couple weeks:
  • Changes on default sort of Job Listing Page​
Currently, the default sort on the Job Listing page is by Job Title and Job ID. We will be changing the default sort to Satisfaction rating and by Reward which is more helpful to Contributors when selecting a Job to task on.
  • "Contains Test Questions" column on the Job Listing page
In order to clearly display which Jobs on your Job Listing page contain Test Questions that affect your Overall Accuracy, we will be adding a column to the Job Listing page that will tell you which Jobs have Test Questions.
  • Improve Job Listing Page load time
In order to optimize your tasking experience, we are making some improvements to the load time of the Job Listing page.
  • Link to Job Listing page on the Contributor Dashboard
We are adding a link to the Contributor Dashboard that will immediately take you to your preferred Contributor ID’s Job Listing page.
  • Tweet Dashboard Stats feature in Contributor Dashboard
We will add a feature that will help you easily tweet and share your Contributor Dashboard stats with your friends, family and the Contributor Community!

Changes still in progress:
  • Improved Sorting for Major and Minor Flags​
Currently, Contributors can only sort Flags on a single Job History page. As a result, you may have found yourself having to tediously go through each and every Job History page in order to find Flags. We will be improving this sort functionality so that when you sort by Flags all of your Flags surface to the first page. - 8/5/2014, Tune in Tuesday
  • Task Expiration Upon ‘Give Up’​
Currently, when a Contributor decides to ‘Give Up’ their uncompleted Task is not available to other Contributors until the Timer counts to zero in the background. We will be changing this so that the Task is immediately made available to other Contributors after someone ‘Gives Up’. This will enable a faster turnaround of available Tasks for Contributors who are looking for them! - 7/22/2014, Tune in Tuesday
  • 'Level Up' Jobs​
We will start experimenting with specially designed Jobs that will be readily available on the Job Listing page to help Contributors level up. - 7/8/2014, Tune in Tuesday
  • Quiz Mode and Job Availability​
Have you ever received the ‘No More Work Available’ error after having to learn all of the instructions to pass Quiz Mode? With our upcoming changes, passing Quiz Mode will guarantee you at least one Task in Work Mode (additional Tasks in the job depends on availability) - 5/13/14, Tune in Tuesday

What do you think? We appreciate your feedback and will use it to evaluate changes and make improvements in the future!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام دوستان من يه سوال درباره ويندوز مجازي داشتم . من الان virtual bux رو نصب کردم و يه دونه ويندوز درست کردم وقتي روي استارت کليک ميکنم ميگه شما بايد سي دي ويندوز يا فايل iso ويندوز رو داشته باشيد . درست ميگم ديگه ؟؟؟ يعني بايد dvd ويندوزي رو که ميخوايم به صورت مجازي درست کنيم داشته باشيم؟؟؟ حالا ميخواستم ويندوز xp دانلود کنم به نظرتون اين خوبه ؟؟
http://p30download.com/fa/entry/781/
يا اگه ويندوزي رو ميشناسيد که حجمش کمتره رو بهم معرفي کنيد
اره خوبه فایل iso رو توی برنامه انتخاب میکنی استارت میزنی نصبش شروع میشه

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
تسک دهنده هاشون کم شده و مشتری تسک ها زیاد. دیگه کانال های جدید رو قبول نمیکنن حتی fusebux رو هم قبول نکردن. کارشون به جایی رسیده که دارن برای سایت خودشون تسک میذارن که یه کم سایتشون بیشتر تو چشم باشه. فیشر که تمام شد. کازینوها هم محدود. تسک کازینویی که قبلا 5 دقیقه ای خورده میشد حالا بعد از 24 ساعت هنوز هم کسی انجامش نداده.
تسک های کازینو فیشر و همین تسک هایی که میبینید همه از قدیم هستند و تو بازاریابی این چند ماه ناموفق بودن.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
تسک دهنده هاشون کم شده و مشتری تسک ها زیاد. دیگه کانال های جدید رو قبول نمیکنن حتی fusebux رو هم قبول نکردن. کارشون به جایی رسیده که دارن برای سایت خودشون تسک میذارن که یه کم سایتشون بیشتر تو چشم باشه. فیشر که تمام شد. کازینوها هم محدود. تسک کازینویی که قبلا 5 دقیقه ای خورده میشد حالا بعد از 24 ساعت هنوز هم کسی انجامش نداده.
تسک های کازینو فیشر و همین تسک هایی که میبینید همه از قدیم هستند و تو بازاریابی این چند ماه ناموفق بودن.
شما از تسک نئوباکس ماهانه چقدر درمیارید؟ ارزش این همه زحمت کشیدن رو داره؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
همین دوتا تسک امریکا هم نمیاد اینا برنامشون یک هفته طول میکشه تا نهایی بشه

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
شما از تسک نئوباکس ماهانه چقدر درمیارید؟ ارزش این همه زحمت کشیدن رو داره؟
حتی برای من که لول 3 دارم هم نمیصرفه دیگه دوران سود کلان به سر رسید.
خوبی این کار این بود که با یکی دو ساعت آنلاین بودن میشد 10 دلار کار کرد ولی دیگه نه خبری از کازینو هست نه فیشر.
من فقط هر موقع survey اومد انجام میدم.

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
دوستانی که می خوان لول بگیرن من پیشنهاد می کنم توی سایتهای نئو یا کلیکسنس کار کنن و موقعی که لول گرفتن به سایتی برن که می خوان فعالیت داشته باشن .
اگر تو کلیکسنس بتونین task بزنین یعنی ip شما رو مستقیم شناسایی کرده و خیالتون از بابت ip راحته
من الان دارم انجام می دم اگر ایشالا نتیجه داد راه رو به طور کامل توضیح می دم .

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54

Find more work
!

چیزی که کراوود نوشته توی صفحه مینی جاب

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
منم سوالم همینه، یکی بیاد جواب بده
من جایی رو پیدا کردم درآمدخوبی داره مطمعنه ولی صبر میخواد بزودی تاپیکشو میزارم اعلام میکنم دوستان امتحان کنن

برا کسی تسکای امریکا افزونه دار اومد؟
آره برا من اومد ولی چون نصب میخواد سراغش نرفتم
گفته فایر فاکس یا ie

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من جایی رو پیدا کردم درآمدخوبی داره مطمعنه ولی صبر میخواد بزودی تاپیکشو میزارم اعلام میکنم دوستان امتحان کنن

آره برا من اومد ولی چون نصب میخواد سراغش نرفتم
گفته فایر فاکس یا ie
خب اگه مطمئنه معرفیش کن تسکه یا چیز جدیدیه؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
نمردیم چندتا فیشر سالم وا شد بجنبید
با 3 تا ویندوز تست کردم هیچی نبود :general208:
فعلا CF جز اعصاب خورد کنی چیز دیگه ای نداره :mad:
واقعا موندم چرا فیشرها رو تو طول روز پخش کردن . مگه همون 11 شب چه اشکالی داشت ؟ :general210:
آدم این کارمندای CF رو بگیره یه فصل کتک بزنه :general312:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با 3 تا ویندوز تست کردم هیچی نبود :general208:
فعلا CF جز اعصاب خورد کنی چیز دیگه ای نداره :mad:
واقعا موندم چرا فیشرها رو تو طول روز پخش کردن . مگه همون 11 شب چه اشکالی داشت ؟ :general210:
آدم این کارمندای CF رو بگیره یه فصل کتک بزنه :general312:
توی کلیک افیکس فعلا توی نئو نیستم ندارم که باشم با بستن حسابم و ضرری که دیدم حسابی روی اعصابمه
دارن کد سایتشونو بهینه میکنن فعلا به ثبات نرسیده دلیل تغییر ساعت هم گول زدن یوزهاشونه که کمتر تسک بزنن

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منظورش از این پیغام چیه؟
"
You can only access this task from one account.
Our records show you have already been active in this task on another rewards site. In order to make sure everyone has a fair chance to access our tasks, you are only allowed to work on a task via one rewards site account."
من دو سه روز پیش تو زپ باکس امتحانی 3-2 تا تسک، دیگه جای دیگه آی دی ندارم. اگه از جای دیگه زده باشم که باید پیغام completed بده. حتی اگه آی پی من با یکی دیگه مشترک باشه.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
منظورش از این پیغام چیه؟
"
You can only access this task from one account.
Our records show you have already been active in this task on another rewards site. In order to make sure everyone has a fair chance to access our tasks, you are only allowed to work on a task via one rewards site account."
من دو سه روز پیش تو زپ باکس امتحانی 3-2 تا تسک، دیگه جای دیگه آی دی ندارم. اگه از جای دیگه زده باشم که باید پیغام completed بده. حتی اگه آی پی من با یکی دیگه مشترک باشه.
احتمالا شما از قسمت داشبوردتون هم تسک زدین یعنی روی find more job داشبورد کلیک کردین و تسک زدین ، برو توی داشبوردت روی یوزرت کلیک کن بعد روی edit profile ببین چند تا آی دی زپ باکس داری اگه 2 تا بود یعنی به خاطر همینه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا