• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
احتمالا شما از قسمت داشبوردتون هم تسک زدین یعنی روی find more job داشبورد کلیک کردین و تسک زدین ، برو توی داشبوردت روی یوزرت کلیک کن بعد روی edit profile ببین چند تا آی دی زپ باکس داری اگه 2 تا بود یعنی به خاطر همینه !
یادم نمیاد همچین کاری کردم اما الان که نگاه می کنم 2 تا نئوباکسه. نئو 2 رروز پیش اکانتمو بست الان یکی دیگه باز کردم. حالا باید چیکارش کنم؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
یادم نمیاد همچین کاری کردم اما الان که نگاه می کنم 2 تا نئوباکسه. نئو 2 رروز پیش اکانتمو بست الان یکی دیگه باز کردم. حالا باید چیکارش کنم؟
باید با ویندوز مجازی میساختی !!

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باید با ویندوز مجازی میساختی !!
راستش من از این داستان ویندوز مجازی سر در نمیارم. تصورم اینه که شما یه ویندوز مجازی رو سیستم نصب می کنین و با یه آی پی جدید یه اکانت نئو جدید و یه اکانت کراود جدید می سازین و در قالب 2 شخص متفاوت کار می کنین درسته؟
حالا مگه اینکاری که من کردم عیبش چیه؟ خود نئو گفت که مشکلی نداره که یکی دیگه اکانت بسازی و ایمیل پی پلت هم بعد 30 روز می تونی تیکت بدی که اتچش کنیم به اکانت جدیدت.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
راستش من از این داستان ویندوز مجازی سر در نمیارم. تصورم اینه که شما یه ویندوز مجازی رو سیستم نصب می کنین و با یه آی پی جدید یه اکانت نئو جدید و یه اکانت کراود جدید می سازین و در قالب 2 شخص متفاوت کار می کنین درسته؟
حالا مگه اینکاری که من کردم عیبش چیه؟ خود نئو گفت که مشکلی نداره که یکی دیگه اکانت بسازی و ایمیل پی پلت هم بعد 30 روز می تونی تیکت بدی که اتچش کنیم به اکانت جدیدت.
شما اگه ویندوز مجازی بسازی اون آی دی هات تو کرود 2 تا نمیشه و میتونی تسک بزنی و ارور چند اکانته بودن رو نمیده !

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما اگه ویندوز مجازی بسازی اون آی دی هات تو کرود 2 تا نمیشه و میتونی تسک بزنی و ارور چند اکانته بودن رو نمیده !
اگه تیکت بزنم بهشون ممکنه درست کنن یا اینکه برعکس می زنن می ترکونن اکانتمو؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اگه تیکت بزنم بهشون ممکنه درست کنن یا اینکه برعکس می زنن می ترکونن اکانتمو؟
با تیکت مچتو میگیرن باید از صفر شروع کنی اونم توی مجازی با اطلاعات جدید

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با تیکت مچتو میگیرن باید از صفر شروع کنی اونم توی مجازی با اطلاعات جدید
آخه من که 2 تا اکانت تو کراود ندارم. از دید کراود که من تخلف نکردم. من با پروکسی به نئو کانکت شدم اونم اکانتمو بست و اجازه ی باز کردن یکی دیگه رو داد. حالا با این اوصاف من نمی تونم مث قبل تسک بزنم؟ هی این مشکله پیش میاد؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آخه من که 2 تا اکانت تو کراود ندارم. از دید کراود که من تخلف نکردم. من با پروکسی به نئو کانکت شدم اونم اکانتمو بست و اجازه ی باز کردن یکی دیگه رو داد. حالا با این اوصاف من نمی تونم مث قبل تسک بزنم؟ هی این مشکله پیش میاد؟
فعلا که مشکل اصلی خود تسکا هستن تا زدنشون فعلا دور نئو رو خط بکش چندتا سایت دیگه تسک دار هستن که امن ترن که بعد زحمتی پولتونو نخورن الان فقط نئو 30 دلارمو خورده قیمت تسکای کلیک افیکس و کش ادا خوبه همچنین زپ باکس توی امضام زدم

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فعلا که مشکل اصلی خود تسکا هستن تا زدنشون فعلا دور نئو رو خط بکش چندتا سایت دیگه تسک دار هستن که امن ترن که بعد زحمتی پولتونو نخورن الان فقط نئو 30 دلارمو خورده قیمت تسکای کلیک افیکس و کش ادا خوبه همچنین زپ باکس توی امضام زدم
تو اکانت منم 15 دلار بود که پرید.

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
تمرکز cf از این به بعد روی کاربرای لول گرفته هستش به احتمال زیاد فقط تسک های کوییز دار رو هر چند وقت یکبار بصورت free قرار میده ( مثل کنکور! ) که اگه تونستی درست بزنی و از 7 خان ip و دور زدن و ... رد بشی یتونی لول بگیری . تعداد تسک های لول دار هم بر اساس میزان فعالیتت زیاد میشه نه از همون اول دسترسی به همه داشته باشید . هرچی جاب های بیشتری بزنی و دقتت رو بالا نگه داری جاب های بیشتری میاد ..اینو خودم دیدم کاربری که تازه 3 لول رو گرفته دسترسی کمتری به جاب ها نسبت به کاربرهای قدیمی که 3 لول رو گرفتند دارند .
حالا این تازه اول داستانه ! همه فکر میکنند اگه لول بگیری دیگه تمومه ... 4 روز دیگه یه قانون حداقل جاب زدن میزاره که اگه کمتر از اون تعداد در هفته بزنی لول از دست میدی ! :D مثلا لول 3 هستی ولی فقط لول 1 بزنی لولت رو از دست میدی .

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
تمرکز cf از این به بعد روی کاربرای لول گرفته هستش به احتمال زیاد فقط تسک های کوییز دار رو هر چند وقت یکبار بصورت free قرار میده ( مثل کنکور! ) که اگه تونستی درست بزنی و از 7 خان ip و دور زدن و ... رد بشی یتونی لول بگیری . تعداد تسک های لول دار هم بر اساس میزان فعالیتت زیاد میشه نه از همون اول دسترسی به همه داشته باشید . هرچی جاب های بیشتری بزنی و دقتت رو بالا نگه داری جاب های بیشتری میاد ..اینو خودم دیدم کاربری که تازه 3 لول رو گرفته دسترسی کمتری به جاب ها نسبت به کاربرهای قدیمی که 3 لول رو گرفتند دارند .
حالا این تازه اول داستانه ! همه فکر میکنند اگه لول بگیری دیگه تمومه ... 4 روز دیگه یه قانون حداقل جاب زدن میزاره که اگه کمتر از اون تعداد در هفته بزنی لول از دست میدی ! :D مثلا لول 3 هستی ولی فقط لول 1 بزنی لولت رو از دست میدی .
تعداد جاب ها و میزان دقت جز ملاک ها نیست. این موضوع توی سیستمشون تعریف نشده هست. یه سری جاب های مخفی هست که بر اساس skill tests میان. یه skill test برای تایید تسک های نوشتازی انجام دادم و 95 درصد زدم از اون موقع یه سری survey نوشتاری میاد. همین امروز نزدیک 2 دلار از این نوع تسک ها زدم. هیچ تسک به کار بخوری هم غیر از این جز surveys معمولی برای انجام وجود نداره.
معمولا تسک های به کار بخور برای لول 3 میان. لول 3 خیلی فرق داره با 1.

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
تعداد جاب ها و میزان دقت جز ملاک ها نیست. این موضوع توی سیستمشون تعریف نشده هست. یه سری جاب های مخفی هست که بر اساس skill tests میان. یه skill test برای تایید تسک های نوشتازی انجام دادم و 95 درصد زدم از اون موقع یه سری survey نوشتاری میاد. همین امروز نزدیک 2 دلار از این نوع تسک ها زدم. هیچ تسک به کار بخوری هم غیر از این جز surveys معمولی برای انجام وجود نداره.
معمولا تسک های به کار بخور برای لول 3 میان. لول 3 خیلی فرق داره با 1.

شما الان کلا چند تا Potential jobs برای زدن داری ؟

i3ers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تسکا بیشتر چه ساعتی میاد ! دیروز تا حالا هیچی واسم نیومده !
هرچی هست میزنه You've completed all your work!
قبلا با ویندوز اصلی تسک میزدم مشکلی نداشت
الان که ویندوز مجازی با آیدی جدید ساختم ! هم نئو هم تسک4 دلار هم پرو باکس 15تا تسک میاد هر از گاهی! همش اخطار بالا رو داره ! چیکار کنم دوستان ؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایین !

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان تسکا بیشتر چه ساعتی میاد ! دیروز تا حالا هیچی واسم نیومده !
هرچی هست میزنه You've completed all your work!
قبلا با ویندوز اصلی تسک میزدم مشکلی نداشت
الان که ویندوز مجازی با آیدی جدید ساختم ! هم نئو هم تسک4 دلار هم پرو باکس 15تا تسک میاد هر از گاهی! همش اخطار بالا رو داره ! چیکار کنم دوستان ؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایین !
مشکل از خود کرواده حالا کی تسکا درست بشن خدا میدونه تک و توکی هم فیشر سالم میاد که دیروز و دیشب چندتایی اومد

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
چطوری خورد ؟ درخواست دادید پرداخت نکرد ؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
الان یک تسک سوروی 54 سنتی اومد بجنبید
Survey for academic research (7-9 minutes to complete)
برای انجام سریع یه کد با فرمت زیر وارد کنید و در کمتر از 5 ثانیه تمومش کنید ( حروف و اعداد رو تغییر بدید )
V_5ZZbUAYZ0fhdjE2
:general705:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا