usef8000
Registered User
شما تازه اموزش و راهنمایی نمیخاستی چی شد ساز مخالف میزنیاز من میشنومید وقتتون رو صرف این کارا نکنید
شما تازه اموزش و راهنمایی نمیخاستی چی شد ساز مخالف میزنیاز من میشنومید وقتتون رو صرف این کارا نکنید
چقدر اومد الان زمانش ثابت شده یا هنوز پخشه؟آره اومد :general707:
یکی bus بود یکی هم افزونهچقدر اومد الان زمانش ثابت شده یا هنوز پخشه؟
حوالی 2:30 ظهر میاد منظورم تسکای دیگس هنوز قحطی تسکه؟یکی bus بود یکی هم افزونه
من یه ربع 3 اومدم اومده بود
مگه سایت زدن و به درامد رسوندنش به همین سادگیه اگه خودت خیری دیدی بسم الله بفرمامن میکم این کار فایده نداره یرید حداقل یه سایت بزنید
آره قحطیهحوالی 2:30 ظهر میاد منظورم تسکای دیگس هنوز قحطی تسکه؟
مساله اینه داشت توی خصوصی ازم اموزش و راهنمایی میخاست حالا چی فهمیده که میگه فایده نداره اگه دلیلی داره خب روشن بگه که عاقل از دنیا بره البته همگی میریماز این افراد زیاده
آقا تو نکن
خخخخخخخخخخخخخخخخ :general707::general707::general707::general707:مساله اینه داشت توی خصوصی ازم اموزش و راهنمایی میخاست حالا چی فهمیده که میگه فایده نداره اگه دلیلی داره خب روشن بگه که عاقل از دنیا بره البته همگی میریم
چند روزه که اوضاع ضعیفه وگرنه دوران خوبی هم بودش که این چند روز دیده نمیشه باز انتخاب با خودته ولی این روشی که رفتی اصلا جالب نبودبرادر من تو داری زیر مجموعه میگیری وگرنه تاسک زدن که ساعتش معلوم نیس 1 دلارم دستتو نمیگیره
ولی اگه بخوای سایت بزنی خودم راهنماییت میکنم
خوش به حالت توی کداش ببین چیزی هستش اوضات چطوره لولات سرجاشونن؟تسک 2 دلاری اومده در ادامه تسک های شنیداری قبل که توی این تسک باید زنگ بزنی به شماره ای که گفته و با سیستم هوشمندشون صحبت کنی و غذایی که گفته رو پیدا کنی تا یه کد 4 رقمی بهت بده. این رو انگار نمیشه انجام داد.
ببخشید متوجه نشدم چکار کنم?چرا نمیشه اگه مشکل نداره توی مرورگر صفر بساز توی مجازی لینک وریفای رو بنداز بعد لاگین کن
گفتم اگه توی ویندوز اصلی مشکل نداره اونجا بسازببخشید متوجه نشدم چکار کنم?
افرین همه شرایط توی داشبورد رو داشتی که لول داد اتومات اومد آیپی اختصاصی داری با یک آیپی میزنی؟معلوم نیست رو چه حسابی لول میده من با آیپی خودم دو روزه لول 2 رو گرفتم خیلی از تسک ها هم غلط زدم:general705:
accuracy از 82 ببرم 85 لول 3 هم گرفتم.