• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coin

Registered User
لایک‌ها
20
افرین همه شرایط توی داشبورد رو داشتی که لول داد اتومات اومد آیپی اختصاصی داری با یک آیپی میزنی؟
اتومات گرفتم. صبح لول 1 رو داد بعد اون شرطی که 10 نوع تست مختلف رو باید زد رو کامل کردم که 1-2 ساعت پیش لول 2 رو بهم داد.
من با آیپی خودم که مال روسیه هست می زنم.

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
اتومات گرفتم. صبح لول 1 رو داد بعد اون شرطی که 10 نوع تست مختلف رو باید زد رو کامل کردم که 1-2 ساعت پیش لول 2 رو بهم داد.
من با آیپی خودم که مال روسیه هست می زنم.
آیپی روسیه مگه تسک میاد؟

coin

Registered User
لایک‌ها
20
آیپی روسیه مگه تسک میاد؟
من چون تازه تسک زدن رو شروع کردم برای شروع با آی پی روسیه (چون اونجا هستم) شروع کردم که یه مقدار با تسک ها آشنا بشم بعد با آیپی امریکا بزنم. که تو همین دو سه روزه با همین آیپی هم لول گرفتم. تعداد تسک ها بد نیست ولی قیمت بالاهاش 10-15 سنت هستند.

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
من چون تازه تسک زدن رو شروع کردم برای شروع با آی پی روسیه (چون اونجا هستم) شروع کردم که یه مقدار با تسک ها آشنا بشم بعد با آیپی امریکا بزنم. که تو همین دو سه روزه با همین آیپی هم لول گرفتم. تعداد تسک ها بد نیست ولی قیمت بالاهاش 10-15 سنت هستند.

شما اصلا به فکر آی پی آمریکا نباش ... چون اگر حتی یکبار با آی پی غیر روسیه تسک بزنی لولت رو ازت میگیرن . علت لول گرفتنت هم مشخصه چون با ip واقعی ثبت نام کردی و نسک زدی .برو حالشو ببر ;)
هر چی بیشتر بتونی تسک بزنی و اکورسی رو بالا نگه داری کم کم جاب های بیشتری برات میاد .

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
داداش نمیشه تو نوباکس از حساب وریفای شده استفاده نکرد و از پای پال اسفاده کرد؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
روسیه که تسک چندانی نداره الان چک کردم مخفیاشم که 6تاس آیپی واقعی بودن انقدر یعنی فرق داره

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
داداش نمیشه تو نوباکس از حساب وریفای شده استفاده نکرد و از پای پال اسفاده کرد؟
نه نمیشه باید آیپی ثبت نامیت غیر ایران باشه تا فعال بشه اونوقتم حسابت ساسپند میشه

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
Review and feedback on the text on a websiteاین چه تسکیه قبلنارو ولش

coin

Registered User
لایک‌ها
20
روسیه که تسک چندانی نداره الان چک کردم مخفیاشم که 6تاس آیپی واقعی بودن انقدر یعنی فرق داره
اول مال من هم فقط 1-2 تسک 1-2 سنتی بهم میداد ولی وقتی که دیگه لول گرفتم قیمت و تعدادشون بیشتر شد. اینم یه عکس از تسک هایی که الان میشه زد تو کلیک سنس من فعلا فقط با این کار میکنم.
task-png.654665

فایل های ضمیمه

• task.png
    task.png
    54.9 KB · نمایش ها: 59

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
من با وی چی پی 6 کشور مبرم رو مینی جابها اما مینی جابی واسم نمیاد اگر هم بیاد خیلی کم یکی دو تا
ویا اخطار میده که این تکست کار نمیکنه بعدا امتحان کنید...
چرا واسه من این جوریه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اول مال من هم فقط 1-2 تسک 1-2 سنتی بهم میداد ولی وقتی که دیگه لول گرفتم قیمت و تعدادشون بیشتر شد. اینم یه عکس از تسک هایی که الان میشه زد تو کلیک سنس من فعلا فقط با این کار میکنم.
task-png.654665
ظاهرا اوضات خوبه مگه همگی کار میکنن پس با یک آیپی میشه فقط لول گرفت

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام
من با وی چی پی 6 کشور مبرم رو مینی جابها اما مینی جابی واسم نمیاد اگر هم بیاد خیلی کم یکی دو تا
ویا اخطار میده که این تکست کار نمیکنه بعدا امتحان کنید...
چرا واسه من این جوریه
این مشکل عمومیه تک و توکی سالم میاد الان چندتا 4 سنتی توی زپ برام اومده مثل فیشره

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این مشکل عمومیه تک و توکی سالم میاد الان چندتا 4 سنتی توی زپ برام اومده مثل فیشره

چه وقت لول ارتقا پیدا میکنه؟؟
من70تا زدم اما 0 هست هنوز
چرا زمان دقیقی ندارن این جابز ها دیروز ساعت 11 ای پی آمریکا 80تا اومد 8و1و4 سنتی ولی 10 دیقه بعدش پرید
میدونید ساعت دقیقشون چنده
ای پی آمریکا
هلند - اوکراین-المان- انگلستان-فرانسه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا