• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
از بین این ها فقط 3 تا رو میشه زد اولی هفتمی و هشتمی که اولی و هشتمی چندین روزه هستن ولی کسی انجامشون نمیده از بس سخت هستن.
لول 3 هم که گرفتید آخرش میشه این
tt.jpg

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
از بین این ها فقط 3 تا رو میشه زد اولی هفتمی و هشتمی که اولی و هشتمی چندین روزه هستن ولی کسی انجامشون نمیده از بس سخت هستن.
لول 3 هم که گرفتید آخرش میشه این
مشاهده پیوست 655330
اون 110 سنتی بدجور خودنمایی میکنه نکنه همون تلفنیه که نتونستی تسکای جالبی داری کویز که نیستن
در ضمن شکسته نفسی میکنی اوضات خوبه به روت نمیاری

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به دوستان من الان ويندوز مجازي رو ساختم الان ميخوام يه اکانت بسازم واسه لول گيري به نظرتون کدوم واسه لول گيري بهتره ؟؟؟ کدوم تسک هاي کوئيز بيشتري مياره ؟؟ نئوباکس - کليک اف ايکس - زپ باکس - کش ادا - تسک 4 دالر و .............. ؟؟؟ يا همشون مثل همن ؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام به دوستان من الان ويندوز مجازي رو ساختم الان ميخوام يه اکانت بسازم واسه لول گيري به نظرتون کدوم واسه لول گيري بهتره ؟؟؟ کدوم تسک هاي کوئيز بيشتري مياره ؟؟ نئوباکس - کليک اف ايکس - زپ باکس - کش ادا - تسک 4 دالر و .............. ؟؟؟ يا همشون مثل همن ؟؟
معلوم نمیکنه ولی نئو تو این مورد قویتره باز دوستان لول گرفته نظر بدن

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
این هنوز برای من غیر فعاله چه کنم هیچ راهی کار ساز نبود برای من هم کلی فیشر اومد ولی :general503: ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

platinum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هیچ نرم افزاری هست که بشه اجازه ی اتصال با آی پی خاص به یه وب سایت خاص رو باهاش کنترل کرد. مثلاً بهش بگیم وقتی با آی پی آمریکا هتسم اجازه ی کانتک به نئو رو بده و وقتی آی پیم غیر از اینه نه. تا از سوتی دادن جلوگیری بشه و اکانت ساسپند نشه. چون بعضی وقتها و پ ن خود به خود موقتاً قطع می شه بدون اینکه من بقهمم و در اونصورت اگه حواسم نباشه و لاگین کنم یهو به فنا می رم.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
هیچی ارزشش هی میاد پایین تر ، ولی در نهایت پول یه آی پی در آوردم ازش 10 دلار ( البته تو 3 روز فعالیت :general707: )
خوبه همینم غنیمته بقیه کپت هارو نگه دار اگه قیمت رفت بالا نقدش کنی مگه نمیگفتید قیمتش بالا میره چی شد اینکه ارزشش نصف نصف میشه ادمو زده میکنه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خوبه همینم غنیمته بقیه کپت هارو نگه دار اگه قیمت رفت بالا نقدش کنی مگه نمیگفتید قیمتش بالا میره چی شد اینکه ارزشش نصف نصف میشه ادمو زده میکنه
یوسف جان معلوم نیست نوسان در هر بازاری وجود داره الا دلار :)
منم 30 دلاری درآورم البته هنوز امید به افزایش قیمت دارم نفروختمشون:general711:

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
4 تا 4 سنتی زدم مثل فیشرا بود ولی joe tacopa بود اسمش فکر کنم جای فیشر ها میاد !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یوسف جان معلوم نیست نوسان در هر بازاری وجود داره الا دلار :)
منم 30 دلاری درآورم البته هنوز امید به افزایش قیمت دارم نفروختمشون:general711:
خب از همه زودتر شروع کرده بودی ته مونده هاش برا بقیه موند زودتر معرفی میکردی خوب میدوشیدیمش نوش جونت زحمتشو کشیدی

• Like
Reactions: vbd

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
این هنوز برای من غیر فعاله چه کنم هیچ راهی کار ساز نبود برای من هم کلی فیشر اومد ولی :general503: ؟

داداش من اگه به عصای حضرت موسی گفته بودم الان لول 3 رم گرفته بود ، چند بار آموزشش رو فقط خودم گذاشتم !

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خب از همه زودتر شروع کرده بودی ته مونده هاش برا بقیه موند زودتر معرفی میکردی خوب میدوشیدیمش نوش جونت زحمتشو کشیدی
ای بابا چیز دیگه فکر کردیم چیز دیگه ای شد
علت اینکه دو روز دیرتر از خودم اعلام کردم این بود که باید امتحان میکردم (کپ کوینا به حساب ریخته میشه اصلا، چطور میشه تبدیلش کرد، چطور میشه از حساب صرافی به حساب کپ کوینم بریزم، و چطور میشه از حساب صرافی به حساب بلوک چین بیت کوینای تبدیل شده را بریزم)
تا خدای ناکرده چیزی معرفی نکنم کار نکنه شرمنده دوستان بشم
ولی تو همون فرصت هم میشد خوب ازش درآورد
ایشا الله چیز دیگه ای پیدا شد بدون امتحان کردن میگم میزنم بالاش unverify

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا