واقعا عجیبه :general707: !دوستان مرسی مشکل حل شد ولی یک مشکل عجیب من الان همه حساب هام در ویندوز مجازی جدید هستن ولی در حین باز کردن تسک باز مشکل کمپلت بودن نمایان شد ایا این می تونه عادی باشه چون ای پی من به گفته فروشنده عزیز ثابت هستش نکنه باید چند روزی از مدت ساخت اکانتم بگذره تا به قوله معروف خمیرش جا بیفته یا نه واقعا مشکل از ای پی هست ای پی بنده ساکس v4 از امریکا هستش ؟
جواباشم بزار ما هم بزنیمالان یه تسک عربی اومد کوییز بود 100% زدم !
سوالا رو بزار تا جوابشو بدم ، فقط سوال رو بزار !جواباشم بزار ما هم بزنیم
من که قاطی کردمش ترسیدم بزنم :general505:
ظاهرا پریده هر چی کردم نیومدسوالا رو بزار تا جوابشو بدم ، فقط سوال رو بزار !
شما باید با آی پی ایران لاگین کنی و تبلیغات رو ببینی و برای برداشت هم از آی پی ایران استفاده کنیسلام
من با ای پی ایران در نیوباکس عضو شدم الان اگه تسک ها رو با ای پی غیر از ایران انجام بدم موقع برداشت مشکلی پیش نمیاد؟ چون با خود ادمین نیوباکس تیکت زدم میگه اجازه استفاده از وی پی ، پروکسی یا وی پی ان رو ندارید.
کسی میدونه دقیقا راه حل چیه؟
دوستان مرسی مشکل حل شد ولی یک مشکل عجیب من الان همه حساب هام در ویندوز مجازی جدید هستن ولی در حین باز کردن تسک باز مشکل کمپلت بودن نمایان شد ایا این می تونه عادی باشه چون ای پی من به گفته فروشنده عزیز ثابت هستش نکنه باید چند روزی از مدت ساخت اکانتم بگذره تا به قوله معروف خمیرش جا بیفته یا نه واقعا مشکل از ای پی هست ای پی بنده ساکس v4 از امریکا هستش ؟[/QUOTE:general503::general504:
نمی دونم والا ای پی رو از اقا رسول خریدم بعید می دونم شر شده باشه پس از کجا اختصاصی بگیرم?اگه پیام میاد که این تسک رو انجام دادی . احتمال زیاد آی پی Share شده هست نه اختصاصی
برای همه اکانت ها از یه آی پی استفاده می کنی ؟نمی دونم والا ای پی رو از اقا رسول خریدم بعید می دونم شر شده باشه پس از کجا اختصاصی بگیرم?![]()
نه منظورم این نبود که سایتا رو کیلویی بیاید معرفی کنید خودم چندتا سایت دیگه تسک و جاب میزنم تا مطمئن نشم نمیام اینجا تاپیک بزنم فقط این کپت کوین چون زمانی بود باید دوستان زود معرفی میکردن تا همگی استفاده میکردیم در کل ممنونای بابا چیز دیگه فکر کردیم چیز دیگه ای شد
علت اینکه دو روز دیرتر از خودم اعلام کردم این بود که باید امتحان میکردم (کپ کوینا به حساب ریخته میشه اصلا، چطور میشه تبدیلش کرد، چطور میشه از حساب صرافی به حساب کپ کوینم بریزم، و چطور میشه از حساب صرافی به حساب بلوک چین بیت کوینای تبدیل شده را بریزم)
تا خدای ناکرده چیزی معرفی نکنم کار نکنه شرمنده دوستان بشم
ولی تو همون فرصت هم میشد خوب ازش درآورد
ایشا الله چیز دیگه ای پیدا شد بدون امتحان کردن میگم میزنم بالاش unverify
اکانتارو لیمیت کردن اینکه اونروز 5 دلار توی چند ساعت زدم حکمتش این بود که اکانت جدید نئو و کرواد ساختم که کلی تسک اومد الان دیگه کم میاد اگه از آیپی اختصاصی استفاده بشه خوبه ولی دیگه نباید آیپی دیگه ای استفاده کنید چون تسکا لیمیت میشن و کم میاننمی دونم والا ای پی رو از اقا رسول خریدم بعید می دونم شر شده باشه پس از کجا اختصاصی بگیرم?![]()
درسته با اختصاصی همه تسک های فیشر باز میشه به جزء اونایی که کلا خرابن و ارور there is no work میدن !اکانتارو لیمیت کردن اینکه اونروز 5 دلار توی چند ساعت زدم حکمتش این بود که اکانت جدید نئو و کرواد ساختم که کلی تسک اومد الان دیگه کم میاد اگه از آیپی اختصاصی استفاده بشه خوبه ولی دیگه نباید آیپی دیگه ای استفاده کنید چون تسکا لیمیت میشن و کم میان
مگه چندتا تسک برات اومده که میگی تمومی نداره الان دوران کرواد مچکریم هستش امنیت سیستمشو بالا برده که دستارو کوتاه کنه شما که فقط با سورف دیدن که روزی 1 دلار نداری مشکلش خسته کننده بودنشه و بازدهیش کمه باید چشمون هم فقط به اون جایزه هایی که بین سورف میده بدوزیم نقطه قوتش هم سابقه بالا و دردسر نداشتنشه یکی از بچه ها که میخاست 100تا حساب توی همین سایت سورف درست کنه خبر نداد به کجا رسیدشماها چطوری تسک می زنین؟! اینقدر همه میگن تسک تسک...گفتم منم برم امتحان کنم توی نئو برای صدمین بار یه اکانت ساختم الان نیم ساعته هر تسکی رو شروع می کنم تمومی نداره!فقط یدونه یه سنتی تونستم بزنم با آیپی آمریکا! مثلا ازت می خواد توضیحات گوگل رو پیست کنی و...آخرش میگه جواب صحیح نیست! یا مثلا اون تسک احسان بود چی بود...اون بوکمارک لتش رو انجام دادم هر کار کردم توی صفحه ارور می داد! آدم بیزار میشه...همین سایت تو امضام بی دردسر روزی یک دلار میده...اصلا هم نه تغییر آی پی می خواد نه دردسر داره...فقط باید وقت زیادی براش بذاری در عوض غصه مسدودی حساب و... رو نمی خوری!![]()