• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
الان یه تسک عربی اومد کوییز بود 100% زدم !

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان مرسی مشکل حل شد ولی یک مشکل عجیب من الان همه حساب هام در ویندوز مجازی جدید هستن ولی در حین باز کردن تسک باز مشکل کمپلت بودن نمایان شد ایا این می تونه عادی باشه چون ای پی من به گفته فروشنده عزیز ثابت هستش نکنه باید چند روزی از مدت ساخت اکانتم بگذره تا به قوله معروف خمیرش جا بیفته یا نه واقعا مشکل از ای پی هست ای پی بنده ساکس v4 از امریکا هستش ؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان مرسی مشکل حل شد ولی یک مشکل عجیب من الان همه حساب هام در ویندوز مجازی جدید هستن ولی در حین باز کردن تسک باز مشکل کمپلت بودن نمایان شد ایا این می تونه عادی باشه چون ای پی من به گفته فروشنده عزیز ثابت هستش نکنه باید چند روزی از مدت ساخت اکانتم بگذره تا به قوله معروف خمیرش جا بیفته یا نه واقعا مشکل از ای پی هست ای پی بنده ساکس v4 از امریکا هستش ؟
واقعا عجیبه :general707: !

• Like
Reactions: vbd

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
من با ای پی ایران در نیوباکس عضو شدم الان اگه تسک ها رو با ای پی غیر از ایران انجام بدم موقع برداشت مشکلی پیش نمیاد؟ چون با خود ادمین نیوباکس تیکت زدم میگه اجازه استفاده از وی پی ، پروکسی یا وی پی ان رو ندارید.
کسی میدونه دقیقا راه حل چیه؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
من با ای پی ایران در نیوباکس عضو شدم الان اگه تسک ها رو با ای پی غیر از ایران انجام بدم موقع برداشت مشکلی پیش نمیاد؟ چون با خود ادمین نیوباکس تیکت زدم میگه اجازه استفاده از وی پی ، پروکسی یا وی پی ان رو ندارید.
کسی میدونه دقیقا راه حل چیه؟
شما باید با آی پی ایران لاگین کنی و تبلیغات رو ببینی و برای برداشت هم از آی پی ایران استفاده کنی
برای انجام مینی جاب هم وقتی لاگین کردی بعد آی پی رو تغییر بده و به صفحه مینی جب برو

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان مرسی مشکل حل شد ولی یک مشکل عجیب من الان همه حساب هام در ویندوز مجازی جدید هستن ولی در حین باز کردن تسک باز مشکل کمپلت بودن نمایان شد ایا این می تونه عادی باشه چون ای پی من به گفته فروشنده عزیز ثابت هستش نکنه باید چند روزی از مدت ساخت اکانتم بگذره تا به قوله معروف خمیرش جا بیفته یا نه واقعا مشکل از ای پی هست ای پی بنده ساکس v4 از امریکا هستش ؟[/QUOTE:(:oops::general503::general504:

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
اگه پیام میاد که این تسک رو انجام دادی . احتمال زیاد آی پی Share شده هست نه اختصاصی

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
اگه پیام میاد که این تسک رو انجام دادی . احتمال زیاد آی پی Share شده هست نه اختصاصی
نمی دونم والا ای پی رو از اقا رسول خریدم بعید می دونم شر شده باشه پس از کجا اختصاصی بگیرم?:oops:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ای بابا چیز دیگه فکر کردیم چیز دیگه ای شد
علت اینکه دو روز دیرتر از خودم اعلام کردم این بود که باید امتحان میکردم (کپ کوینا به حساب ریخته میشه اصلا، چطور میشه تبدیلش کرد، چطور میشه از حساب صرافی به حساب کپ کوینم بریزم، و چطور میشه از حساب صرافی به حساب بلوک چین بیت کوینای تبدیل شده را بریزم)
تا خدای ناکرده چیزی معرفی نکنم کار نکنه شرمنده دوستان بشم
ولی تو همون فرصت هم میشد خوب ازش درآورد
ایشا الله چیز دیگه ای پیدا شد بدون امتحان کردن میگم میزنم بالاش unverify
نه منظورم این نبود که سایتا رو کیلویی بیاید معرفی کنید خودم چندتا سایت دیگه تسک و جاب میزنم تا مطمئن نشم نمیام اینجا تاپیک بزنم فقط این کپت کوین چون زمانی بود باید دوستان زود معرفی میکردن تا همگی استفاده میکردیم در کل ممنون

• Like
Reactions: vbd

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نمی دونم والا ای پی رو از اقا رسول خریدم بعید می دونم شر شده باشه پس از کجا اختصاصی بگیرم?:oops:
اکانتارو لیمیت کردن اینکه اونروز 5 دلار توی چند ساعت زدم حکمتش این بود که اکانت جدید نئو و کرواد ساختم که کلی تسک اومد الان دیگه کم میاد اگه از آیپی اختصاصی استفاده بشه خوبه ولی دیگه نباید آیپی دیگه ای استفاده کنید چون تسکا لیمیت میشن و کم میان

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
اکانتارو لیمیت کردن اینکه اونروز 5 دلار توی چند ساعت زدم حکمتش این بود که اکانت جدید نئو و کرواد ساختم که کلی تسک اومد الان دیگه کم میاد اگه از آیپی اختصاصی استفاده بشه خوبه ولی دیگه نباید آیپی دیگه ای استفاده کنید چون تسکا لیمیت میشن و کم میان
درسته با اختصاصی همه تسک های فیشر باز میشه به جزء اونایی که کلا خرابن و ارور there is no work میدن !

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شماها چطوری تسک می زنین؟! اینقدر همه میگن تسک تسک...گفتم منم برم امتحان کنم توی نئو برای صدمین بار یه اکانت ساختم الان نیم ساعته هر تسکی رو شروع می کنم تمومی نداره!فقط یدونه یه سنتی تونستم بزنم با آیپی آمریکا! مثلا ازت می خواد توضیحات گوگل رو پیست کنی و...آخرش میگه جواب صحیح نیست! یا مثلا اون تسک احسان بود چی بود...اون بوکمارک لتش رو انجام دادم هر کار کردم توی صفحه ارور می داد! آدم بیزار میشه...همین سایت تو امضام بی دردسر روزی یک دلار میده...اصلا هم نه تغییر آی پی می خواد نه دردسر داره...فقط باید وقت زیادی براش بذاری در عوض غصه مسدودی حساب و... رو نمی خوری! :)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شماها چطوری تسک می زنین؟! اینقدر همه میگن تسک تسک...گفتم منم برم امتحان کنم توی نئو برای صدمین بار یه اکانت ساختم الان نیم ساعته هر تسکی رو شروع می کنم تمومی نداره!فقط یدونه یه سنتی تونستم بزنم با آیپی آمریکا! مثلا ازت می خواد توضیحات گوگل رو پیست کنی و...آخرش میگه جواب صحیح نیست! یا مثلا اون تسک احسان بود چی بود...اون بوکمارک لتش رو انجام دادم هر کار کردم توی صفحه ارور می داد! آدم بیزار میشه...همین سایت تو امضام بی دردسر روزی یک دلار میده...اصلا هم نه تغییر آی پی می خواد نه دردسر داره...فقط باید وقت زیادی براش بذاری در عوض غصه مسدودی حساب و... رو نمی خوری! :)
مگه چندتا تسک برات اومده که میگی تمومی نداره الان دوران کرواد مچکریم هستش امنیت سیستمشو بالا برده که دستارو کوتاه کنه شما که فقط با سورف دیدن که روزی 1 دلار نداری مشکلش خسته کننده بودنشه و بازدهیش کمه باید چشمون هم فقط به اون جایزه هایی که بین سورف میده بدوزیم نقطه قوتش هم سابقه بالا و دردسر نداشتنشه یکی از بچه ها که میخاست 100تا حساب توی همین سایت سورف درست کنه خبر نداد به کجا رسید
راستی این تسکایی که گفتی قلق داره وگرنه هیچ تسکی رو زیرسبیلی رد نمیکنیم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا