coin
Registered User
- نوشتهها
- 87
- لایکها
- 20
تقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟ظاهرا اوضات خوبه مگه همگی کار میکنن پس با یک آیپی میشه فقط لول گرفت
تقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟ظاهرا اوضات خوبه مگه همگی کار میکنن پس با یک آیپی میشه فقط لول گرفت
تقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟
یه تکست 8سنتی بوک مارکلت انجام دادم ادرس اشتباهی داده 3ومین سایت سایت خواسته شدستقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟
خب تسکا میاد باید سریع همو رو باز کنی که در نرن احتمالا خیلیاش خراب بودن ساعت پخشه کی ثابت بشه خدا میدونه خود کرواد هم نمیدونهچه وقت لول ارتقا پیدا میکنه؟؟
من70تا زدم اما 0 هست هنوز
چرا زمان دقیقی ندارن این جابز ها دیروز ساعت 11 ای پی آمریکا 80تا اومد 8و1و4 سنتی ولی 10 دیقه بعدش پرید
میدونید ساعت دقیقشون چنده
ای پی آمریکا
هلند - اوکراین-المان- انگلستان-فرانسه؟؟؟
اره فرانسه ساعت 10/30 به بعد میاد دیگه بقیشو نمیدونمخب تسکا میاد باید سریع همو رو باز کنی که در نرن احتمالا خیلیاش خراب بودن ساعت پخشه کی ثابت بشه خدا میدونه خود کرواد هم نمیدونه
سایشم ندیدم چه برسه خودش راستی الان روسیه ای با کلیک سنس که مشکلی نداریتقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟
فرانسه که تسکی نداره چندبار چک کردم فعلا که ساعتش پخشه مشخص شد همدیگرو مطلع میکنیماره فرانسه ساعت 10/30 به بعد میاد دیگه بقیشو نمیدونم
اگه از وقتش خبر دار شدی مارو هم بی حبر نزار
من ساعت 11تا11:30فرانسه که تسکی نداره چندبار چک کردم فعلا که ساعتش پخشه مشخص شد همدیگرو مطلع میکنیم
عجب که اینطور پس بیشتر دقت کنممن ساعت 11تا11:30
20تا تکست 8سنتی از فرانسه اومد 6تاشونو گرفتم...با یه ریفرش میرفتن
دوست عزیز من این تسک هایی که شما گذاشتی رو دارم ولی انجام ندادم. توضیحات رو کامل بخون اگه دیدی میتونی نزدیک 100 بزنی انجامشون بده.تقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟
بهترین راه اینه یه چند وقت بری اونو همه چیز نو با آی پی خودت تسک بزنیسلام بالاخره ما برای لول گیری چکار کنیم المان روسیه انگلیس امریکا فرانسه.......... این جوری که معلومه فقط لول دار ها درامدی خوب دارن یکی مهربون و با مرام بگه از ابتدا ما چکار کنیم خسته شدیم به خدا لطفا یه توضیح مفصل در مورد روند لول گیری خودتون شرح بدبن باو![]()
یعنی فقط تسک بزنم؟بهترین راه اینه یه چند وقت بری اونو همه چیز نو با آی پی خودت تسک بزنی
عزیز دل شما از تسک زدن به جایی نمیرسی. برای لول گیری باید تسک ها رو خوب جواب بدی که شما انگار زبانت خوب نیست. اگه هم یک درصد(نه بیشتر) لول گرفتی باید به تسک های سخت تر جواب بدی تا بتونی پول جمع کنی. بجای این که شب و روز بخوای وقتت رو پای تسک ها تلف کنی و پولی هم دریافت نکنی برو دنبال یه کار دیگه و بیخیال اینجا شو.سلام بالاخره ما برای لول گیری چکار کنیم المان روسیه انگلیس امریکا فرانسه.......... این جوری که معلومه فقط لول دار ها درامدی خوب دارن یکی مهربون و با مرام بگه از ابتدا ما چکار کنیم خسته شدیم به خدا لطفا یه توضیح مفصل در مورد روند لول گیری خودتون شرح بدبن باو![]()
واسه قندشکن خودت باید بگردیسلام بچه ها وی پی چی
خوب چی سراغ دارید مال من مهر هست میزنی هلند آلمان و کاندا بعد فهمیدم فقط فرانسه باز کرده
نمی دونم چون من تفننی تسک می زنم. چه ساعتی معمولا میان؟دوست عزیز من این تسک هایی که شما گذاشتی رو دارم ولی انجام ندادم. توضیحات رو کامل بخون اگه دیدی میتونی نزدیک 100 بزنی انجامشون بده.
تسک moderate images رو انجام بده 34 تا بهت اجازه میده که با quiz ابتدایی حدود 40 تا test questions میشه و accuracy رو ببر بالا لول 3 بگیر.
لول 3 خیلی تسک های بهتری داره. نمیدونم برای روسیه چه تسک هایی میاد ولی مثلا یه تسک 8 سنتی لول 3 هست برای همه کشورها میاد من 169 بار انجامش دادم + 31 بار تسک خانواده اون با accuracy 100.غیر از 16 دلاری که میده چند شماره accuracy رو میاره بالا.
نئوباکس برای تسک زدن بهتر از کلیک سنسه هم از نظر قیمت هم تعداد تسک ها.
شما تسک کازینو نداری؟
فکر نکنم برای روسیه زیاد کازینو باشه. اول صبحنمی دونم چون من تفننی تسک می زنم. چه ساعتی معمولا میان؟
حالا یه اسم بهم بگید تبلیغ نمیشه ;-)واسه قندشکن خودت باید بگردی