• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
چه وقت لول ارتقا پیدا میکنه؟؟
من70تا زدم اما 0 هست هنوز
چرا زمان دقیقی ندارن این جابز ها دیروز ساعت 11 ای پی آمریکا 80تا اومد 8و1و4 سنتی ولی 10 دیقه بعدش پرید
میدونید ساعت دقیقشون چنده
ای پی آمریکا
هلند - اوکراین-المان- انگلستان-فرانسه؟؟؟
خب تسکا میاد باید سریع همو رو باز کنی که در نرن احتمالا خیلیاش خراب بودن ساعت پخشه کی ثابت بشه خدا میدونه خود کرواد هم نمیدونه

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خب تسکا میاد باید سریع همو رو باز کنی که در نرن احتمالا خیلیاش خراب بودن ساعت پخشه کی ثابت بشه خدا میدونه خود کرواد هم نمیدونه
اره فرانسه ساعت 10/30 به بعد میاد دیگه بقیشو نمیدونم
اگه از وقتش خبر دار شدی مارو هم بی حبر نزار

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اره فرانسه ساعت 10/30 به بعد میاد دیگه بقیشو نمیدونم
اگه از وقتش خبر دار شدی مارو هم بی حبر نزار
فرانسه که تسکی نداره چندبار چک کردم فعلا که ساعتش پخشه مشخص شد همدیگرو مطلع میکنیم

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فرانسه که تسکی نداره چندبار چک کردم فعلا که ساعتش پخشه مشخص شد همدیگرو مطلع میکنیم
من ساعت 11تا11:30
20تا تکست 8سنتی از فرانسه اومد 6تاشونو گرفتم...با یه ریفرش میرفتن

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
تقریبا همشون باز میشن. راستی اون تسک اول رو کسی بلده؟
دوست عزیز من این تسک هایی که شما گذاشتی رو دارم ولی انجام ندادم. توضیحات رو کامل بخون اگه دیدی میتونی نزدیک 100 بزنی انجامشون بده.
تسک moderate images رو انجام بده 34 تا بهت اجازه میده که با quiz ابتدایی حدود 40 تا test questions میشه و accuracy رو ببر بالا لول 3 بگیر.
لول 3 خیلی تسک های بهتری داره. نمیدونم برای روسیه چه تسک هایی میاد ولی مثلا یه تسک 8 سنتی لول 3 هست برای همه کشورها میاد من 169 بار انجامش دادم + 31 بار تسک خانواده اون با accuracy 100.غیر از 16 دلاری که میده چند شماره accuracy رو میاره بالا.
نئوباکس برای تسک زدن بهتر از کلیک سنسه هم از نظر قیمت هم تعداد تسک ها.

شما تسک کازینو نداری؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام بالاخره ما برای لول گیری چکار کنیم المان روسیه انگلیس امریکا فرانسه.......... این جوری که معلومه فقط لول دار ها درامدی خوب دارن یکی مهربون و با مرام بگه از ابتدا ما چکار کنیم خسته شدیم به خدا لطفا یه توضیح مفصل در مورد روند لول گیری خودتون شرح بدبن باو :(:(:(:):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام بالاخره ما برای لول گیری چکار کنیم المان روسیه انگلیس امریکا فرانسه.......... این جوری که معلومه فقط لول دار ها درامدی خوب دارن یکی مهربون و با مرام بگه از ابتدا ما چکار کنیم خسته شدیم به خدا لطفا یه توضیح مفصل در مورد روند لول گیری خودتون شرح بدبن باو :(:(:(:):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
بهترین راه اینه یه چند وقت بری اونو همه چیز نو با آی پی خودت تسک بزنی

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
عزیز دل شما از تسک زدن به جایی نمیرسی. برای لول گیری باید تسک ها رو خوب جواب بدی که شما انگار زبانت خوب نیست. اگه هم یک درصد(نه بیشتر) لول گرفتی باید به تسک های سخت تر جواب بدی تا بتونی پول جمع کنی. بجای این که شب و روز بخوای وقتت رو پای تسک ها تلف کنی و پولی هم دریافت نکنی برو دنبال یه کار دیگه و بیخیال اینجا شو.
روی سخنم به خیلی ها توی فروم هست الکی وقتتون رو پای هیچی تلف نکنید. خودم هم به فکر کاری هستم. تسک زدن یک ساعت فوقش دو ساعت نه شبانه روزی.
آخرش که چی؟ مگه چقدر میشه از تسک درامد داشت؟ بجای کسب تجربه و یادگرفتن حرفه ای حالا چند میلیون هم اینجا کاسب بشیم که چی؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
لول 3 آمریکا الان کلا 13 تا تسک هست که 10 تا رو یا جواب دادم یا کلا تسک باز نمیشه و تموم شده.3 تا بقیه یه تسک 17 سنتی که باید کلیپ ها رو ببینی و جواب بدی یکی تسک 0.89 سنتی هست یکی هم یک سنتی Site Information Survey. اولش 150 تا بود که همه رو جواب دادم و فقط امیدم به تک و توکی هست که جدید میان.
اگه نمیتونید بالای 80 درصد تسک ها رو بزنید کلا بیخیال بشید و اگه میخواین ادامه بدین هم یا از آمریکا لول بگیرید یا کشورهای کازینودار.

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام بچه ها وی پی چی
خوب چی سراغ دارید مال من مهر هست میزنی هلند آلمان و کاندا بعد فهمیدم فقط فرانسه باز کرده

coin

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز من این تسک هایی که شما گذاشتی رو دارم ولی انجام ندادم. توضیحات رو کامل بخون اگه دیدی میتونی نزدیک 100 بزنی انجامشون بده.
تسک moderate images رو انجام بده 34 تا بهت اجازه میده که با quiz ابتدایی حدود 40 تا test questions میشه و accuracy رو ببر بالا لول 3 بگیر.
لول 3 خیلی تسک های بهتری داره. نمیدونم برای روسیه چه تسک هایی میاد ولی مثلا یه تسک 8 سنتی لول 3 هست برای همه کشورها میاد من 169 بار انجامش دادم + 31 بار تسک خانواده اون با accuracy 100.غیر از 16 دلاری که میده چند شماره accuracy رو میاره بالا.
نئوباکس برای تسک زدن بهتر از کلیک سنسه هم از نظر قیمت هم تعداد تسک ها.

شما تسک کازینو نداری؟
نمی دونم چون من تفننی تسک می زنم. چه ساعتی معمولا میان؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا