vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
ای بابا خطرناک شده پس من سریع برداشت بزنمهمینجوری حسابمو ساسپند کرد اونم بعد 2 ماه هیچ برداشتی هم نداشتم هر روز هم کلیک میکردم
ای بابا خطرناک شده پس من سریع برداشت بزنمهمینجوری حسابمو ساسپند کرد اونم بعد 2 ماه هیچ برداشتی هم نداشتم هر روز هم کلیک میکردم
معلوم نیست کی اوضاع به ثبات میرسه همین تسکو توی دو سایت زدم توی بقیه همش کامپلت میزد با انواع آیپی معلوم نیست وضعیت دست کرواده یا خود سایتای باکساین تسک 54 سنتی قبلا لول دار بود. 2 بار هم قبلا اومده بود و این بار سوم بود.
من چون مشکل ثبت نام در کراوود دارم نمی تونم بررسی کنم حیف شد ?امروز تسک افزونه ای اومدش خبری از تسکای دیگه نیست ظهر نبودم کسی ظهر چک کرده چیزی اومد
اطلاعاتتو بده اگه شد برات میسازممن چون مشکل ثبت نام در کراوود دارم نمی تونم بررسی کنم حیف شد ?
چطور ابنطور که دو وبندوره میشه ای پی لو میره و بقیه یا نه چه اطلاعاتی بدم?اطلاعاتتو بده اگه شد برات میسازم
فقط آیپی و اسم و ایمیلی که میخای برا کرواد استفاده کنی برام پ.خ کنچطور ابنطور که دو وبندوره میشه ای پی لو میره و بقیه یا نه چه اطلاعاتی بدم?
شما چرا مشکل منو نداری من چرا مشکل دارم علت مشکلم چیه اصلا این مشکل واسه چیه ای خدا?فقط آیپی و اسم و ایمیلی که میخای برا کرواد استفاده کنی برام پ.خ کن
احتمالا از نوع کانکشن باشه خاستی بفرستشما چرا مشکل منو نداری من چرا مشکل دارم علت مشکلم چیه اصلا این مشکل واسه چیه ای خدا?
میشه تو ویندوز اصلی بسازمش بعد اونجا یعنی مجازی اسنفاده کنم? تسک ها کمپلت نمی خوره?احتمالا از نوع کانکشن باشه خاستی بفرست
چرا نمیشه اگه مشکل نداره توی مرورگر صفر بساز توی مجازی لینک وریفای رو بنداز بعد لاگین کنمیشه تو ویندکز اصلی بسازمش بعد اونجا اسنفاده کنم?
آره اومد :general707:امروز تسک افزونه ای اومدش خبری از تسکای دیگه نیست ظهر نبودم کسی ظهر چک کرده چیزی اومد
چه گیری دادی شما؟؟ :general210::general210::general210:از من میشنومید وقتتون رو صرف این کارا نکنید