کی اومده بود این QUIZ? امروز؟من چند تا 100 زدم
یکیشو بی دقتی کردم شد 92 % بعدش دیگه اجازه نداد
کی اومده بود این QUIZ? امروز؟من چند تا 100 زدم
یکیشو بی دقتی کردم شد 92 % بعدش دیگه اجازه نداد
فعلا که تسک نمیاد داداشم شما تازه واردی یا نه ؟ اگه تازه واردی برو پست های قبلو بخون تا در مورد آی پی اختصاصی و این بدبختی ها یه چیزی حالیت شه بعد بیا :general208:پیام خصوصی نگذاشت
این لاینمه-_-payamlاضافه کنید و بهم کمک کنید دمتون گرم
این-_-شکلو بعد اسم بزنید تا پیدا کنه
تازه واردم که اومدم سوال میکنم !!فعلا که تسک نمیاد داداشم شما تازه واردی یا نه ؟ اگه تازه واردی برو پست های قبلو بخون تا در مورد آی پی اختصاصی و این بدبختی ها یه چیزی حالیت شه بعد بیا :general208:
الان مگه تسک کوییز ( درصدی ) هم داری ؟ای پی اختصاصی دارم
پست های قبلم تا حدودی خوندم
من فقط تو تسک های درصدی مشکل دارم...
اوضاع داغونه اصلا تسک نمیاد :general312:دوستان یه مدت نبودم.اوضاع فیشرا به چه صورته؟چه ساعتی میاد؟
ینی الان فیشر چیزی نمیاد؟اوضاع داغونه اصلا تسک نمیاد :general312:
]چرا از 100 تا که میاد یکیش سالمه بقیش no work میده ، این روزا بدون لول نتوان زندگی کرد !ینی الان فیشر چیزی نمیاد؟
گفتم که ساعت دوساعت پیش اومد 60 زدمالان مگه تسک کوییز ( درصدی ) هم داری ؟
خوب اونو که نابودش کردی دیگه نمیتونی تا یه مدت نامعلوم بزنی باید وایسی تسک دیگه ای بیاد که اونم بعید میدونم حالا حالا ها بیاد !گفتم که ساعت دوساعت پیش اومد 60 زدم
خب منم واسه بعدا لاین گذاشتم که اگه اومد کمک بخوام ازتونخوب اونو که نابودش کردی دیگه نمیتونی تا یه مدت نامعلوم بزنی باید وایسی تسک دیگه ای بیاد که اونم بعید میدونم حالا حالا ها بیاد !
ساعت دو ساعت پیش دقیقا کی هست ؟! :general707:
داداش مگه من هیولام ، پرونده مدرسه داده بود یا وکالت تا حالا از اینا ندیدم ، آی پی ت کدوم کشوره !؟خب منم واسه بعدا لاین گذاشتم که اگه اومد کمک بخوام ازتون
تا خودت گفتی بدون لول نتوان زندگی کرد
ساعت 20:30اومد
گفته بود این کلمه رو سرچ کن بعد دوتا پرونده داده بود که دوتا اطلاعات مختلف داشت دیگه من نمیدونستم بر طبق کدومشون هست جواب 5سوالشم no بود.
اسمش پرونده بودداداش مگه من هیولام ، پرونده مدرسه داده بود یا وکالت تا حالا از اینا ندیدم ، آی پی ت کدوم کشوره !؟
بیخیال من خودم هنوز لول نگرفتم اونوقت تو میخوای بگیری ، هر تسکی اومد اگه زدم آموزششم میزارم !یه فیشر؟؟ساعت 19تا21 حدود 10تا فیشر زدم... فیشر که زیاده من فقط لول میخوام![]()
اگه تسک موبایل رو با کامپیوتر زدی که فاتحه ی لولو بخون .اسمش پرونده بود
سوال پرسیده بود کنارش
نوشته بود پرونده A و زیرش آدرس شماره و ...
و پرونده B
هم ادرس و.. متفاوت
اصلا نفهمیدم چی به چیه
اخرشم همه جوابها No بود .
ای پی من یه جوریه!!میزنم فرانسهpptp ولی لوکیشن آمریکاست اینجوری میرم کلی تکست میاد امشب 70تا1سنتی وکلی موبایل تکس و فیشر
ولی با خود آی پی آمریکا میام همشونno worke هست...
چرااگه تسک موبایل رو با کامپیوتر زدی که فاتحه ی لولو بخون .