• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان من به شما قول میدم که هیچکدوم از شما لول نمیگیره. حالا شاید احتمال یک درصد یکی از بچه های قدیمی لول بگیره.
الکی وقت خودتون رو تلف نکنید.
شمایی که تکست رو 10 درصد زدی تا عمر داری لول نمیگیری. تونستی لول بگیری بیا خودم 2-3 تا لول دیگه بهت میدم!
تسک ها کم شدن و کاربران زیاد.
دیگه جایی برای امثال ما ندارن.
همین روزها هست که همین یکی دو تا فیشری هم که میاد رو یا لول دار کنن یا مخفی.
authors رو لول دار کردن فیشر که جای خود داره.
اگه زرنگی و میتونی لول بگیری ادامه بده وگرنه بیخیال شو. الکی هم فکر نکن زرنگی!
اکثرا اگه زباله های توی خیابون رو هم جمع کنن بیشتر درامد دارن تا اینجا. واقعیته
البته قولو کرواد داده شما اوضات خوبه به جای راهنمایی چرا پوزخند میزنی بیا دقیق بگو چه راهی رفتی بچه ها هم برن با اینکه الان اوضاع نسبت به چند ماه قبل بدتر شده بازهم هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازس

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان یک سوروی 13 سنتی اومد بگیرینش
Prescreen Survey - SUPER EASY - 30 seconds of your time (CrowdFlower Official Job)

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
البته قولو کرواد داده شما اوضات خوبه به جای راهنمایی چرا پوزخند میزنی بیا دقیق بگو چه راهی رفتی بچه ها هم برن با اینکه الان اوضاع نسبت به چند ماه قبل بدتر شده بازهم هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازس
پوزخند نمیزنم. چیزیه که هست.
منم هر روز یه سر به اکانت هام میزنم تسک با ارزش اگه بود انجامش میدم مثلا امروز 1 ساعت تسک زدم شد 10 دلار. شاید فردا که بیام تسک خوبی نباشه میره برای روز بعدش.
برای لول گیری هم فقط به نوع تعداد و دقت در تسک هایی که انجام میدی بستگی داره. آی پی ثابت و ویندوز مجازی که همه میدونن.
خودم هم اوایل که با تسک ها آشنا شده بودم خیلی هیجان داشتم. البته درامد هم خیلی خوب بود. حداقل روزی 10 دلاری میشد. صبح زود حتی گاهی اوقات ساعت 4 صبح بیدار میشدم واسه تسک های کازینو.
این چند روزه خیلی راضی ترم صبح سر کار میرم. چند روز دیگه هم که دانشگاه ها شروع میشه...
درامد بیرون هم که خیلی بهتره و میتونم با افتخار بگم که کار میکنم ولی اگه روزی 100 دلار هم از تسک ها داشته باشم روم نمیشه بگم کار میکنم.
حالا خیلی از دوستان که روزی به یک دلار هم نمیرسن چه امیدی به اینجا دارن نمیدونم!
بیخیال بابا.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پوزخند نمیزنم. چیزیه که هست.
منم هر روز یه سر به اکانت هام میزنم تسک با ارزش اگه بود انجامش میدم مثلا امروز 1 ساعت تسک زدم شد 10 دلار. شاید فردا که بیام تسک خوبی نباشه میره برای روز بعدش.
برای لول گیری هم فقط به نوع تعداد و دقت در تسک هایی که انجام میدی بستگی داره. آی پی ثابت و ویندوز مجازی که همه میدونن.
خودم هم اوایل که با تسک ها آشنا شده بودم خیلی هیجان داشتم. البته درامد هم خیلی خوب بود. حداقل روزی 10 دلاری میشد. صبح زود حتی گاهی اوقات ساعت 4 صبح بیدار میشدم واسه تسک های کازینو.
این چند روزه خیلی راضی ترم صبح سر کار میرم. چند روز دیگه هم که دانشگاه ها شروع میشه...
درامد بیرون هم که خیلی بهتره و میتونم با افتخار بگم که کار میکنم ولی اگه روزی 100 دلار هم از تسک ها داشته باشم روم نمیشه بگم کار میکنم.
حالا خیلی از دوستان که روزی به یک دلار هم نمیرسن چه امیدی به اینجا دارن نمیدونم!
بیخیال بابا.
چیزی که الان میبینم اوضاع خراب برای بی لولا هستش باید دنبال راه چاره بود نه بشینیم نگاه کنیم کی کرواد میخاد اوضاعو درست کنه در ضمن تعداد کاربرایی که لول گرفتن خیلی کمتر از کل کاربراشونه پس نمیاد قید بقیه کاربرا رو بزنه و بچسبه به لول دارا ضریب امنیت سیستمشونو بالا بردن که دست ماها کوتاه بشه و کاربرای کشورای واقعی بیشتر استفاده کنن پس اینو هم مثل تحریم نفت میشه دور زد
تاکید میکنم باید دنبال راه چاره باشیم

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بیخیال هیچی

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اوضاع خرابه! از دیروز فقط 70 سنت تونستم بزنم با آیپی آمریکا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا