• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بله اون متن نباید باشه ولی ربطی به skill test نداره. وقتی از وی پی ا ن استفاده کرده باشی میاد.
خوب من دفعه قبل که skill test رو زدم دو تا Requirement هاش تیک خورد و اون متن اومد ولی الان که زدم اکوریسیم ظاهر شده ولی هیچکدوم تیک نخوردن و متن هم نیومده ، برای شما همش با هم یک دفعه تیک خورد یعنی بعد از اینکه 3 تا کار رو انجام دادی یا نه دونه دونه تیک خورد ؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
اصلا skill test ربطی به تیک ها نداره.
اگه 5 نوع تسک مختلف انجام بدی تیک مربوطه میخوره اگه دقتت بالای 70 درصد باشه تیک خودش و اگه به 100 تا تست انجام شده برسی اون یکی.
متن هشدار هم وقتی میاد که از وی پی ا ن استفاده کرده باشی که باید بیخیال اون اکانت بشی.

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
درسته الان تیک اکوریسی و 5 جاب خورد ولی یه متن اومده که همونو نوشته ولی تهش لینک تیکت نداده گفته keep your working in order to gain experience and level up ? شما میگی نباید متن هشدار باشه ولی یه خارجی از داشبوردش عکس گذاشته بود لول 2 داشت ولی این متن هشدار هم بود ؟؟

نگاه کن

مال من

Last edited:

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
اصلا skill test ربطی به تیک ها نداره.
اگه 5 نوع تسک مختلف انجام بدی تیک مربوطه میخوره اگه دقتت بالای 70 درصد باشه تیک خودش و اگه به 100 تا تست انجام شده برسی اون یکی.
متن هشدار هم وقتی میاد که از وی پی ا ن استفاده کرده باشی که باید بیخیال اون اکانت بشی.

ببین این مال من

untitled-png.658453

این مال خارجی
4-png.658454

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    24.9 KB · نمایش ها: 77
  • 4.png
    4.png
    98 KB · نمایش ها: 81

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
میبینم دوستان به تفاهم و همکاری رسیدن خوشحالم و امیدوارم که بیشتر همدیگرو راهنمایی کنیم که موفق باشیم

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
مگه میخاستی همه رو بزنی خب روش داره عمومیش کن به گوش کرواد نمیرسه رمزی بنویس
نه بابا
1 بار بیشتر نمیشه زد
حوالی 2 بود اومد
میخواستم بخوابم که دیدم این 9 سنتی و article اومده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
نه بابا
1 بار بیشتر نمیشه زد
حوالی 2 بود اومد
میخواستم بخوابم که دیدم این 9 سنتی و article اومده
پس کی بود میگفت تسکایی که نمیاد و ارور میده رو میتونه انجام بده قلق داره

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
تسک هایی که ظریب دسترسی 1 دارن و no work میدن قلق داره
قبلا تسک ها که میومد بعد 30 دقیقه میتونستی باز کنی ولی الان مثلا اگه ساعت 11 میاد میره 2ساعت بعدش یعنی ساعت 1 میاد
قلقشم اینه که صفحه تسک هارو باز بزاری سر موقعش که شد 3-4 دقیقه قبل از 1 شروع کنی به رفرش کردن تا باز شه
دیشب فیشر اومد ساعت 11 ولی 2تا باز شد ولی 2ساعت بعد همشو باز کرد، البته دیشب ضریب دسترسی 4تا بود
اگه باز نشد بدون زده شده، ولی فردا شبش دوباره میاد تا بزنی :D:D:D:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این تسکای موبایل رو چه جوری می زنین؟ من هم Switch User Agent و هم شبیه ساز اندروید رو امتحان کردم بازم میگه شما به دستگاه موبایل احتیاج دارید!

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
این تسکای موبایل رو چه جوری می زنین؟ من هم Switch User Agent و هم شبیه ساز اندروید رو امتحان کردم بازم میگه شما به دستگاه موبایل احتیاج دارید!
روی کروم مشکل داره ولی با موزیلا مشکل نداره

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
بیا برو باهاش زندگی کن https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/user-agent-overrider/
نکته : اگه لول میخوای تسک موبایلی نباید بزنی با پی سی

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
من خودم دیگه حال و حوصله ندارم که بشینم از صفر شروع کنم چون هنوز اکانت گلد تو نئو دارم و یه اکانت کراود قدیمی که برای 2 سال پیشه و با همون تسک میزنم ... حتی بی لول هم بخاطر قدیمی بودنم بعضی اوقات تسک های خوبی باز میشه که تا 70-80 دلار تو 1 هفته میشه درآورد و دیگه الکی وقت برای روزی نیم دلار یا 1 دلار نمیذارم . مثل اون تسک 27 سنتیه که نزدیک 200 بار تو 1 هفته زدم !

اما راه رسیدن به لول :
1 - با 1 اکانت کار کنید و اگر دیدید 4 روز تسک نیست سریع نرید یه اکانت دیگه بسازین
2 - اگر تسک اکورسی اومد و مطمئن هستید که میتونید با حداقل خطا پاس کنید برید دنبالش واگرنه الکی نزنید که شاید شانسی پاسش کنید
3 - به خطاهایی که در تسک های کوئیز ازتون میگیره دقت کنید در 90% موارد به عمد اینکار صورت میگیره ! تا ببینند شما حواصتون به کارتون هست یا نه ! بارها برای خودم اتفاق افتاده که تسک 100% درست رو خطا گرفته ولی بعد از توضیح دادن بهشون برام درستش کردند و حتی چند بار هم یه چند دلاری هدیه دادن !
4 - جواب های نوشتاری رو الکی و سرسری ندید که فقط تسک رو زده باشید
5 - از اول فقط با 1 کشور تسک بزنید
6 - بخاطر نیم سنت کمتر و بیشتر الکی تو شصت تا سایت تسک نزنید . تسک های اصلی و کوئیز دار 90% در همون 5 سایتی که خود کراود معرفی کرده میاد مثل نئوباکس ...

لول بصورت خودکار بهتون داده میشه و احتیاجی به تیکت زدن نیست .

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بیخیال ما دعوا نداریم با کسی اگه از بچه های تو فروم کسایی که باهاشون صحبت کردم بپرسی میدونن بد دهن نیستم ، اینم اعصابم یه کم بهم ریخت و حالا جلو همه میگم معذرت میخوام ولی یه چیزی رو هم شما بدون اینکه انقدر سطح سوادت رو به رخ این و اون نکش ، اول به وضع کشورمون نگاه کن از همه جا تحریم و هزار تا بدبختیه دیگه کسی دیگه وقت کلاس زبان رفتن و اینجور چیزا نداره ، من خودم زبانم رو دست و پا شکسته از این ور اون ور یاد گرفتم ، مشکل کلی : شما نیا انقدر ادعا کن و بقیه رو بی انگیزه کن حتی اگه میبینی یه کی بلانسبت هیچی حالیش نیست ، چون اونم شخصیت داره !!! آیا این توهین نیست ؟؟؟ شما هم یه بار با جزئیات کامل توضیح بده که چطوری باید لول گرفت نه اینطور که یه بار میگین باید 100% بزنین ، یه بار میگین باید حتما کازینو باز شه براتون ( چه ربطی داره ؟؟؟ ) ، یه بار با انصاف تسک بزنید یه بار فیشر نزنید یه بار 4 سنتی نزنید : دقیقا چی بزنیم پس ؟؟ همه جای دنیا تو فروم های مختلف همه میان به هم کمک کنن اگه قرار باشه همه با غرور صحبت کنن که دلیلی بر وجود این فروم ها نیست !!

درسته ما 5 روزه اومدیم تو این کار و هیچی بلد نیستیم اما این دلیل نمیشه یکی مثل hreza1374
بیاد وبگه شما چیزی نمیفهمید من میفهمم بجای این کار برید زباله جمع کنید...
من تازه وارد و نابلد ولی من نابلد همین دوتا چیزو که یاد گرفتم به بقیه گفتم تا مثل من این همه دنبال اینو اون نباشن تا یاد بگیرن تو هم که ادعای بلدی داری آقا hreza1374 به جای مسخره کردن حداقل به بقیه یاد بده نه اینکه بگی شما چیزی نمیفهمید برو یه سر به فروم های خارجی بزن ببین اونا چطور به هم کمک میکنند...
ما ایرانی ها دلمونم واسه دوستا وهم زبون های خودمون نمیسوزه بعد میکم اون کشور چرا این کشور چرا -_-

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
درسته ما 5 روزه اومدیم تو این کار و هیچی بلد نیستیم اما این دلیل نمیشه یکی مثل hreza1374
من تازه وارد و نابلد ولی من نابلد همین دوتا چیزو که یاد گرفتم به بقیه گفتم تا مثل من این همه دنبال اینو اون نباشن تا یاد بگیرن تو هم که ادعای بلدی داری آقا hreza1374 به جای مسخره کردن حداقل به بقیه یاد بده نه اینکه بگی شما چیزی نمیفهمید برو یه سر به فروم های خارجی بزن ببین اونا چطور به هم کمک میکنند...
ما ایرانی ها دلمونم واسه دوستا وهم زبون های خودمون نمیسوزه بعد میکم اون کشور چرا این کشور چرا -_-
شما فلفلشو زیاد نکن دوستمون اومد آموزش جامعی گذاشت دستش طلا پر از نکات ارزشمنده

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
من RapidShot هستم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا