RapidShot
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 93
خودت الان گفتی مهمه که نباشه اون متن !من همیشه همون اول ثبت نام skill test رو انجام میدم. فکر نکنم ربطی هم به متن آخر داشته باشه
خودت الان گفتی مهمه که نباشه اون متن !من همیشه همون اول ثبت نام skill test رو انجام میدم. فکر نکنم ربطی هم به متن آخر داشته باشه
بله اون متن نباید باشه ولی ربطی به skill test نداره. وقتی از وی پی ا ن استفاده کرده باشی میاد.خودت الان گفتی مهمه که نباشه اون متن !
خوب من دفعه قبل که skill test رو زدم دو تا Requirement هاش تیک خورد و اون متن اومد ولی الان که زدم اکوریسیم ظاهر شده ولی هیچکدوم تیک نخوردن و متن هم نیومده ، برای شما همش با هم یک دفعه تیک خورد یعنی بعد از اینکه 3 تا کار رو انجام دادی یا نه دونه دونه تیک خورد ؟بله اون متن نباید باشه ولی ربطی به skill test نداره. وقتی از وی پی ا ن استفاده کرده باشی میاد.
اصلا skill test ربطی به تیک ها نداره.
اگه 5 نوع تسک مختلف انجام بدی تیک مربوطه میخوره اگه دقتت بالای 70 درصد باشه تیک خودش و اگه به 100 تا تست انجام شده برسی اون یکی.
متن هشدار هم وقتی میاد که از وی پی ا ن استفاده کرده باشی که باید بیخیال اون اکانت بشی.
مگه میخاستی همه رو بزنی خب روش داره عمومیش کن به گوش کرواد نمیرسه رمزی بنویستو روحت یوسف
این دیشب اومد 2000 تا هم بود![]()
نه بابامگه میخاستی همه رو بزنی خب روش داره عمومیش کن به گوش کرواد نمیرسه رمزی بنویس
پس کی بود میگفت تسکایی که نمیاد و ارور میده رو میتونه انجام بده قلق دارهنه بابا
1 بار بیشتر نمیشه زد
حوالی 2 بود اومد
میخواستم بخوابم که دیدم این 9 سنتی و article اومده
روی کروم مشکل داره ولی با موزیلا مشکل ندارهاین تسکای موبایل رو چه جوری می زنین؟ من هم Switch User Agent و هم شبیه ساز اندروید رو امتحان کردم بازم میگه شما به دستگاه موبایل احتیاج دارید!
بیا برو باهاش زندگی کن https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/user-agent-overrider/این تسکای موبایل رو چه جوری می زنین؟ من هم Switch User Agent و هم شبیه ساز اندروید رو امتحان کردم بازم میگه شما به دستگاه موبایل احتیاج دارید!
بیخیال ما دعوا نداریم با کسی اگه از بچه های تو فروم کسایی که باهاشون صحبت کردم بپرسی میدونن بد دهن نیستم ، اینم اعصابم یه کم بهم ریخت و حالا جلو همه میگم معذرت میخوام ولی یه چیزی رو هم شما بدون اینکه انقدر سطح سوادت رو به رخ این و اون نکش ، اول به وضع کشورمون نگاه کن از همه جا تحریم و هزار تا بدبختیه دیگه کسی دیگه وقت کلاس زبان رفتن و اینجور چیزا نداره ، من خودم زبانم رو دست و پا شکسته از این ور اون ور یاد گرفتم ، مشکل کلی : شما نیا انقدر ادعا کن و بقیه رو بی انگیزه کن حتی اگه میبینی یه کی بلانسبت هیچی حالیش نیست ، چون اونم شخصیت داره !!! آیا این توهین نیست ؟؟؟ شما هم یه بار با جزئیات کامل توضیح بده که چطوری باید لول گرفت نه اینطور که یه بار میگین باید 100% بزنین ، یه بار میگین باید حتما کازینو باز شه براتون ( چه ربطی داره ؟؟؟ ) ، یه بار با انصاف تسک بزنید یه بار فیشر نزنید یه بار 4 سنتی نزنید : دقیقا چی بزنیم پس ؟؟ همه جای دنیا تو فروم های مختلف همه میان به هم کمک کنن اگه قرار باشه همه با غرور صحبت کنن که دلیلی بر وجود این فروم ها نیست !!
شما فلفلشو زیاد نکن دوستمون اومد آموزش جامعی گذاشت دستش طلا پر از نکات ارزشمندهدرسته ما 5 روزه اومدیم تو این کار و هیچی بلد نیستیم اما این دلیل نمیشه یکی مثل hreza1374
بیاد وبگه شما چیزی نمیفهمید من میفهمم بجای این کار برید زباله جمع کنید...
من تازه وارد و نابلد ولی من نابلد همین دوتا چیزو که یاد گرفتم به بقیه گفتم تا مثل من این همه دنبال اینو اون نباشن تا یاد بگیرن تو هم که ادعای بلدی داری آقا hreza1374 به جای مسخره کردن حداقل به بقیه یاد بده نه اینکه بگی شما چیزی نمیفهمید برو یه سر به فروم های خارجی بزن ببین اونا چطور به هم کمک میکنند...
ما ایرانی ها دلمونم واسه دوستا وهم زبون های خودمون نمیسوزه بعد میکم اون کشور چرا این کشور چرا -_-
اره دیدم ... این شد ;-)شما فلفلشو زیاد نکن دوستمون اومد آموزش جامعی گذاشت دستش طلا پر از نکات ارزشمنده
من RapidShot هستم !درسته ما 5 روزه اومدیم تو این کار و هیچی بلد نیستیم اما این دلیل نمیشه یکی مثل hreza1374
بیاد وبگه شما چیزی نمیفهمید من میفهمم بجای این کار برید زباله جمع کنید...
من تازه وارد و نابلد ولی من نابلد همین دوتا چیزو که یاد گرفتم به بقیه گفتم تا مثل من این همه دنبال اینو اون نباشن تا یاد بگیرن تو هم که ادعای بلدی داری آقا hreza1374 به جای مسخره کردن حداقل به بقیه یاد بده نه اینکه بگی شما چیزی نمیفهمید برو یه سر به فروم های خارجی بزن ببین اونا چطور به هم کمک میکنند...
ما ایرانی ها دلمونم واسه دوستا وهم زبون های خودمون نمیسوزه بعد میکم اون کشور چرا این کشور چرا -_-