RapidShot
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 93
GREATزیر جواب شما جواب
hereza
رو دادم
GREATزیر جواب شما جواب
hereza
رو دادم
این پیغام بیاد باید کازینو هم بیاد شاید با یکی دو روز تاخیر وگرنه فهمیدن از وی پی ا ن استفاده میکنی.درسته الان تیک اکوریسی و 5 جاب خورد ولی یه متن اومده که همونو نوشته ولی تهش لینک تیکت نداده گفته keep your working in order to gain experience and level up ? شما میگی نباید متن هشدار باشه ولی یه خارجی از داشبوردش عکس گذاشته بود لول 2 داشت ولی این متن هشدار هم بود ؟؟
نگاه کن
مال من
نمیشه چون هفت خان رد کردن کار هر کسی نیست مگه پیپال و پیزا هستش که وریفای بخادفکر کنم جالب بشه اگه اونایی که بلدن لول بگیرن اکانت بسازن و بر اساس لولش بفروشن
مگه مال شما از همون روز اول کازینو نیومد ؟؟این پیغام بیاد باید کازینو هم بیاد شاید با یکی دو روز تاخیر وگرنه فهمیدن از وی پی ا ن استفاده میکنی.
برای این که لول 2 هست بررسی شده و فقط به دلیل مسائلی نخواستن لول 3 رو بهش بدن.
واسه چی نشه؟ طرف رو اکانت کار می کنه به مثلا لول 1 می رسونه بعد 80 دلار یا همین حدود می فروشه بعد هم یه ویندوز و یه وی پی ان دیگه...هر دو طرف سود می برن اینطوری.نمیشه چون هفت خان رد کردن کار هر کسی نیست مگه پیپال و پیزا هستش که وریفای بخاد
میگم نره میگی بدوش اگه میشد که توی این دوسه سالی که تسک اومده یکی این کارو میکرد نمیشه داداواسه چی نشه؟ طرف رو اکانت کار می کنه به مثلا لول 1 می رسونه بعد 80 دلار یا همین حدود می فروشه بعد هم یه ویندوز و یه وی پی ان دیگه...هر دو طرف سود می برن اینطوری.
یعنی میگی کلا نمیشه لول گرفت؟ یعنی همه علافیم دیگه؟ چون الان که عملا دیگه تسکی نیست...میگم نره میگی بدوش اگه میشد که توی این دوسه سالی که تسک اومده یکی این کارو میکرد نمیشه دادا
بالاتر که گفتم بیشتر از یک آیپی استفاده بشه تسکا خراب میشن و دقیقا سیستم کرواد جدیدا اینجوری تنظیم شده حساستر شده پس شرایط الان با شرایط چند ماه قبل زمین تا آسمون فرق کرده و سخت شدهیعنی میگی کلا نمیشه لول گرفت؟ یعنی همه علافیم دیگه؟ چون الان که عملا دیگه تسکی نیست...
چه سایتی؟الان بازی آرسنال و وست برمویچ رو پیش بینی کردم برنده شدم 1 دلار شد 1.6 ، جالب بود واسم گفتم بدونید !
مشاهده پیوست 658761
من هر کاری میکنم نمیتونم برداشت بزنم ، نمیدونم کلا آی پیمو بستن شاید !ظاهرا باز باید حساب جدید توی نئو و کرواد درست کنم اوضاع عجیبیه چند روز قبل 5 دلار توش زدم حالا هر چی میاره کمپلت میزنه فقط روز اول خوب بود
از کجا زپ باکسو میگی هنوز برداشت فعال نشده کمی مشکوک میزنهمن هر کاری میکنم نمیتونم برداشت بزنم ، نمیدونم کلا آی پیمو بستن شاید !