• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
امروز کلا یه 8 سنتی که مربوط به اون wills بود زدم! آیپی چند تا کشور رو هم امتحان کردم،با اونا همون 2 تا No Workی که واسه آیپی آمریکا میومد رو هم نمی آورد دیگه! :D

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
قصه همینه که حسابارو کامل لیمیت میکنن چون بیشتر از یک آیپی توش استفاده کردیم تنها راهش هم افتتاح حساب بکر و تازس پس آیپی ثابت واجبه مخصوصا برا لول گیری

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
فکر کنم جالب بشه اگه اونایی که بلدن لول بگیرن اکانت بسازن و بر اساس لولش بفروشن

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
درسته الان تیک اکوریسی و 5 جاب خورد ولی یه متن اومده که همونو نوشته ولی تهش لینک تیکت نداده گفته keep your working in order to gain experience and level up ? شما میگی نباید متن هشدار باشه ولی یه خارجی از داشبوردش عکس گذاشته بود لول 2 داشت ولی این متن هشدار هم بود ؟؟

نگاه کن

مال من
این پیغام بیاد باید کازینو هم بیاد شاید با یکی دو روز تاخیر وگرنه فهمیدن از وی پی ا ن استفاده میکنی.
برای این که لول 2 هست بررسی شده و فقط به دلیل مسائلی نخواستن لول 3 رو بهش بدن.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
فکر کنم جالب بشه اگه اونایی که بلدن لول بگیرن اکانت بسازن و بر اساس لولش بفروشن
نمیشه چون هفت خان رد کردن کار هر کسی نیست مگه پیپال و پیزا هستش که وریفای بخاد

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
این پیغام بیاد باید کازینو هم بیاد شاید با یکی دو روز تاخیر وگرنه فهمیدن از وی پی ا ن استفاده میکنی.
برای این که لول 2 هست بررسی شده و فقط به دلیل مسائلی نخواستن لول 3 رو بهش بدن.
مگه مال شما از همون روز اول کازینو نیومد ؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نمیشه چون هفت خان رد کردن کار هر کسی نیست مگه پیپال و پیزا هستش که وریفای بخاد
واسه چی نشه؟ طرف رو اکانت کار می کنه به مثلا لول 1 می رسونه بعد 80 دلار یا همین حدود می فروشه بعد هم یه ویندوز و یه وی پی ان دیگه...هر دو طرف سود می برن اینطوری.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
واسه چی نشه؟ طرف رو اکانت کار می کنه به مثلا لول 1 می رسونه بعد 80 دلار یا همین حدود می فروشه بعد هم یه ویندوز و یه وی پی ان دیگه...هر دو طرف سود می برن اینطوری.
میگم نره میگی بدوش اگه میشد که توی این دوسه سالی که تسک اومده یکی این کارو میکرد نمیشه دادا

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
میگم نره میگی بدوش اگه میشد که توی این دوسه سالی که تسک اومده یکی این کارو میکرد نمیشه دادا
یعنی میگی کلا نمیشه لول گرفت؟ یعنی همه علافیم دیگه؟ چون الان که عملا دیگه تسکی نیست...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یعنی میگی کلا نمیشه لول گرفت؟ یعنی همه علافیم دیگه؟ چون الان که عملا دیگه تسکی نیست...
بالاتر که گفتم بیشتر از یک آیپی استفاده بشه تسکا خراب میشن و دقیقا سیستم کرواد جدیدا اینجوری تنظیم شده حساستر شده پس شرایط الان با شرایط چند ماه قبل زمین تا آسمون فرق کرده و سخت شده
در کل کار نشد نداره نکات دوستان قدیمی سازنده هستش

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
الان بازی آرسنال و وست برمویچ رو پیش بینی کردم برنده شدم 1 دلار شد 1.6 ، جالب بود واسم گفتم بدونید !
upload_2014-8-29_9-20-45.png

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ظاهرا باز باید حساب جدید توی نئو و کرواد درست کنم اوضاع عجیبیه چند روز قبل 5 دلار توش زدم حالا هر چی میاره کمپلت میزنه فقط روز اول خوب بود

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
ظاهرا باز باید حساب جدید توی نئو و کرواد درست کنم اوضاع عجیبیه چند روز قبل 5 دلار توش زدم حالا هر چی میاره کمپلت میزنه فقط روز اول خوب بود
من هر کاری میکنم نمیتونم برداشت بزنم ، نمیدونم کلا آی پیمو بستن شاید !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا