morteza0611
Registered User
- نوشتهها
- 554
- لایکها
- 54
من از اقا رسول اختصاصی گرفتم ساکس V4 از امریکادوست عزیز نئو قندشکنو شناسایی میکنه تنها با اختصاصی مشکلی پیش نمیاد البته دو دلم چون باید واقعا اختصاصی باشه
من از اقا رسول اختصاصی گرفتم ساکس V4 از امریکادوست عزیز نئو قندشکنو شناسایی میکنه تنها با اختصاصی مشکلی پیش نمیاد البته دو دلم چون باید واقعا اختصاصی باشه
آخه ساکس که رمز کننده نداره امنیتش پایینه باید اپن وی.پی.ان باشه در ضمن فقط باید از همین استفاده کنی توی حسابت آیپی دیگه استفاده کنی تمومه تسکا خیلیاش خراب میاد اونوقت آیپیت دیگه بدرد نمیخورهمن از اقا رسول اختصاصی گرفتم ساکس V4 از امریکا
آخه ساکس که رمز کننده نداره امنیتش پایینه باید اپن وی.پی.ان باشه در ضمن فقط باید از همین استفاده کنی توی حسابت آیپی دیگه استفاده کنی تمومه تسکا خیلیاش خراب میاد اونوقت آیپیت دیگه بدرد نمیخوره[/QUOTE
حالا استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد یا برم وی پی ان بخرم؟ می تونم با همین ای پی تو نئو باکس حساب باز کنم؟
هر سایت یک اکانت و یک ویندوزشما برای هر سایت یک اکانت کراود دارید یا اینکه کلا یک اکانت کراود دارید ؟ چون من که یکی دارم خیلی سخت 18 سنت زدم
باید راه دیگه ای پیدا کنیم تغییر سیستم جدید خیلی افتضاحه یعنی باز میکنی میبینی تسک هست رفرش که کردی میبینی تسکا پریدن :general509: قبلا اینطور نبود:general612:
معلومه علاقه ای به ورود به صراط مستقیم نداری این همه نکات و آموزش گذاشتیم شما هنوز اول خطی برو چندتا آموزش بخون بعدچطور مرورگر ویندوز اصلی رو بایرم توی مجازی؟ من از VMware استفاده می کنم؟
lمن امروز زدم ، باز نمیشه برات ؟این چند روزه بد جور دارن حسابارو لیمیت میکنن همین تسک افزونه ای هم خرابه
توی نئو هیچی نمیاد معلومه زیاد روی سایتهای اصلی زوم کردن فقط توی تسک4دلار تونستم بزنم اونجا هم که قیمتا پایینهlمن امروز زدم ، باز نمیشه برات ؟
تو نئو یه کوییز اومد 7-8 تا زدم تموم شد ! الانم 0توی نئو هیچی نمیاد معلومه زیاد روی سایتهای اصلی زوم کردن فقط توی تسک4دلار تونستم بزنم اونجا هم که قیمتا پایینه
دوست عزیز شما چرا به جای یه جواب درست و درمون همیش تیکه و کنایه می پرونی نمی خوای جواب بدی خوب بگو در غیر این صورتمعلومه علاقه ای به ورود به صراط مستقیم نداری این همه نکات و آموزش گذاشتیم شما هنوز اول خطی برو چندتا آموزش بخون بعد
سلام داداش من الان توي اين سايته عضو شدم . سايت باحاليه بازي هاي ليگ ايران رو هم داره :general707:الان بازی آرسنال و وست برمویچ رو پیش بینی کردم برنده شدم 1 دلار شد 1.6 ، جالب بود واسم گفتم بدونید !
مشاهده پیوست 658761
آی دی یاهو پیلیز ؟سلام داداش من الان توي اين سايته عضو شدم . سايت باحاليه بازي هاي ليگ ايران رو هم داره :general707:
واسه هر بازي که پيش بيني ميکنيم بايد پول بريزيم؟؟ يه خورده توضيح بده ممنون
اقا یکی توضیح بده کارت پستال کرود فلوور به کجا باید بفرستیم ؟ به توییترشون ؟
ایمیل بزن ازشون بپرس،بگو که می خوای از ایران بفرستی،فکر کنم نفر اول بشیاقا یکی توضیح بده کارت پستال کرود فلوور به کجا باید بفرستیم ؟ به توییترشون ؟
برای من سوال بود حالا که موقعیتش پیش اومد بپرسمتوی نئو هیچی نمیاد معلومه زیاد روی سایتهای اصلی زوم کردن فقط توی تسک4دلار تونستم بزنم اونجا هم که قیمتا پایینه