payaml33
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 65
- لایکها
- 8
ای دی سوالاتی که میادقضیه این آی دی ها چیه ؟
من 2بار خودم امتحان کردم
ای دی سوالاتی که میادقضیه این آی دی ها چیه ؟
قلقشو گفتم چیکار کنیسلام. چرا هر وقت صفحه تسکارو باز میکنم یه تعداد فیشر میاد که همگی تعدادی که ازشون مونده مساویه و هیچکدوم باز نمیشن. 2 هفته میشه اینجوری شده. لطفا راهنمایی کنین
دیشب هم فیشر اومد هم این 4 سنتی هافکر کنم جای فیشرا میاد از این به بعد ساعت 10 شب به بعد فکر کنم اینا بیان !
داستانه زمان 30 دقیقه و 3 دقیقه هست که گفتمنه کلا قاطی کرده مثلا من یه تسک رو زدم باز نشد بعد صفحه رو رفرش کردم زدم باز شد نمیدونم چشونه !
میگم هم توی گفتگوی خصوصی فعالی هم عمومی دست مریزادداستانه زمان 30 دقیقه و 3 دقیقه هست که گفتم
همیشه از 3 دقیقه قبله تایم 30 دقیقه ای میاد تا 1 دقیقه بعدش
دیشب هم بازشون کردم
قربونتمیگم هم توی گفتگوی خصوصی فعالی هم عمومی دست مریزاد
قضیه تیکه تیست بلکه تکراره قبلا گفتیم با Oracle VM VirtualBox کار کنید بهتره حالا کو گوش پذیرنده
نه کازینو نیست
70 تا از این یک سنتی ها معمولا هر شب واسه من میاد که همشو می زنم،خیلی آسونه،معمولا جواب هر 3تای پشت سرهم یه چیز میشه!از 32 تا تسک با ضریب 1 ، 31 تاش باز شد
2 دلار شد
فاصله تسک ها هنوز 2 ساعته
ساعت 2:30 اومده بوده که 4:30 و 6:30 دوباره اومدن که باره دوم گرفتمشون:general707::general707::general707::general707:
عزیز 1 سنتی نبود، فیشر 1 سنتی نداریم70 تا از این یک سنتی ها معمولا هر شب واسه من میاد که همشو می زنم،خیلی آسونه،معمولا جواب هر 3تای پشت سرهم یه چیز میشه!
الان یه تسک کوییز زدم که یه غلط ازم گرفت و اشتباه ازم غلط گرفته ، من گزینه positive رو انتخاب کردم ولی میگه شما گزینه viral negative رو انتخاب کردین ولی مطمئنم positive زدم ، چون این سوال رو قبلا زده بودم اصلا نگاه نکردم بهش زدم positive حالا تیکت بزنم بهشون درست میکنن ، تا حالا کسی اینطوری شده که بگه شما یه چیز دیگه زدید ، بعد چطوری بهشون بفهمونم من positive زدم ؟؟؟ یه تسک قبلیشم زدم از همین نوع گفتش 0 task completed یعنی چی صفر تسک اونو دقت نکردم ولی مطمئنم اونم درست زده بودم چون اون سوال رو تو نئو جواب داده بودم ولی اینجا غلط گرفت ازم اکوریسیم کلی اومده پایین ، چیکار کنم ؟؟
منم نگفتم فیشر،70 تا تسک میاد که درباره سایت های مربوط به خودرو هست و شبیه فیشره.عزیز 1 سنتی نبود، فیشر 1 سنتی نداریم
6 سنتی بود، تسک 4 دلار فیشر 6 سنته