usef8000
Registered User
کجا نمیتونی زپ رو میگی منم نمیتونم همش کمپلت میزنه دوم سوم سپتامبر برداشت فعال میشهآره تو نئو زدم اینجا نمیتونم بزنم !
کجا نمیتونی زپ رو میگی منم نمیتونم همش کمپلت میزنه دوم سوم سپتامبر برداشت فعال میشهآره تو نئو زدم اینجا نمیتونم بزنم !
از کجاشو که کسی نمیگه چون خودش ضرر میکنه قبلا یکی معرفی کردیمnvpn البته اختصاصی بگیری مطمئن ترهببخشید دوستان میتونید راهنمایی کنید اکانت ویpان از کجا تهیه کنم؟
Sent from my bell & sebastian
نه با وی پی ان چون انگلیسیشون خوبه راحت میگیرن !این هندیا با آیپی خودشون تسک میزنند و لول میگیرن؟
وpن اختصاصی یا معمولی؟نه با وی پی ان چون انگلیسیشون خوبه راحت میگیرن !
نمیدونم فکر کنم با معمولی هم بهشون گیر ندن ولی اختصاصی دارن احتمالا ! اختصاصی بهتر !وpن اختصاصی یا معمولی؟
عمومیه اما آیپی هم میتونه تاثیر داشته باشه مشکل دو طرفه هستشاین ارور مربوط به آیپیه یا برا همه هست؟
There is no work currently available in this task
تسکی دیده نمیشه :general402:بچه ها اوضاع تسکا چطوره
چندتایی فیشر زدم اما تعداد امروز کمی کمهتسکی دیده نمیشه :general402:
اوضاع شما چطوره ؟
به شدت موافقمپست یک این تاپیک مربوط به یکسال و نیم پیش هست
یه پیشنهاد و خواهش دارم
لطفا یه پست مرجع ایجاد کنید یا یکی از دوستان که اطلاعات کاملتری داره یه تاپیک جدید با همین موضوع ایجاد کنه تا افرادی مثل من که از همه جا بی خبرن و الان وارد تاپیک میشن بتونن راهنمایی بشن و متوجه بشیم
بدونیم باید چکار کنیم لازمه کار چیه و روش کار به چه صورته و چطور و از کجا شروع کنیم
ممنون از همه شما دوستان
جدایی چیه برادر من این چه حرفیه شما میزنینه سردرگمی در پی داره خودش مرجعه دیگه :general707:
هر کی هر چقدر علاقه داشته باشه بیشتر میخونه و بیشتر یاد میگیره :general601:
هی تا پیک تاپیک ....
اینجا همه جمعیم شما هم اگه میخوای نیومده حرف از جدایی نزن :general112:
دیشب کلی تسک فیشر اومده بود همشون همین ارورو میدادن.عمومیه اما آیپی هم میتونه تاثیر داشته باشه مشکل دو طرفه هستش
موافقم باهاتجدایی چیه برادر من این چه حرفیه شما میزنی
خودت حالیته چی به چیه فکر میکنی کسی که از بیرون میاد هم میفهمه
شما خودتون چون داخل کار هستین سردرگم نمیشین
منی که وارد این تاپیک میشم میخوام بفهمم باید چکار کنم هیچی متوجه نمیشم
پست اولشم که مال زمان دقیانوسه
هی تاپیک تاپیک یعنی چی؟ اینو قفل کنید تاپیک جدید بزنید یا اصلا یه راه بهتر به مدیر پیام بدید امکان ویرایش پست یک رو بده و پست اول رو ویرایش کنید
دقیقا منم همینطورموافقم باهات
من چند روزه میخام کار مینی جاب رو شروع کنم ولی هنوزم نفهمیدم چیکار کنم این تاپیک خیلی شلوغه تا جایی که تونستم گشتم ولی چیزی که کارمو راه بندازه پیدا نکردم
دیشب کلی تسک فیشر اومده بود همشون همین ارورو میدادن.
اون آموزش تسک های موبایلی کدوم صفحه س.گشتم پیدا نکردم
دقیقا منم همینطور
ادم نمیدونه کدوم صفحه رو بخونه توی کدوم صفحه در مورد چیزی که میخواد میتونه جوابشو پیدا کنه
صفحه ها هم کم نیستن که بشه کل تاپیک رو خوند
یه پست مرجع میخواد که همه چی توش باشه
مقدمات کار روش کار و راهنمایی های اولیه برای شروع
دقیقا اگه موردی که عرض کردم رو کسی از دوستان زحمتشو بکشه همه این گشتن ها تموم میشه
ما تازه واردها هم از سردرگمی درمیایم