RapidShot
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 93
اون موقع که کازینو میومد درآمد چطور بود ، هر روز میومدن ؟کلا سیاست تغییر آی پی و چند اکانته بودن خیلی بیشتر جواب میده تا لول
لولی که به این آسونی ها نمیشه گرفت
اون موقع که کازینو میومد درآمد چطور بود ، هر روز میومدن ؟کلا سیاست تغییر آی پی و چند اکانته بودن خیلی بیشتر جواب میده تا لول
لولی که به این آسونی ها نمیشه گرفت
100 تا !یعنی چند تا ازین ها رو بزنیم لول میگیریم ؟
من یه مشکلی دارم اونم اینه که تسک و میزنم اما تو پنلم ثبت نمیشه همش مینویسه 0 !!!!
ریسکش با خودت ، پست های قبل در مورد ویندوز مجازی رو نگاه کن !کرود جدید با امریکا ساختم
یعنی تو neo هم یه اکانت جدید بسازم برام مشکلی پیش نمیاد شنیدم مسدود میکنند خودتون امتحان کردید ؟؟
بیخیال نئو شو فعلا تا یه مدت ، برو سایتای دیگرو تست کن !چیکار کنم که ریسکش کمتر شه
وی پی ان امریکا دارم
لینک پست ویندوز مجازی رو میدی
توی امضام سایتا هست که خودم هم برداشت داشتمچند تا از سایتای دیگه رو معرفی مسکنی؟
:general605:توی امضام سایتا هست که خودم هم برداشت داشتم
چیه اون سایترو وقت کردی تست بزن:general605:
هر هر ، به ازای کلیک خودت که پول نمیده بهت ، آی پی عوض کردم تا دو تا لینک جواب داد سومین لینک برام حساب نشد !چیه اون سایترو وقت کردی تست بزن
برا خودم هم امروز اینجوری شد معلوم نیست مشکل از آیپیه یا خود کرواد /ریسکش کمترهمشکلی که با تسک 4 دلار و کشادا دارم اینه که هر تسکی باز می کنم م
you complete your work
با ساخت اکانت جدید با امریکا مشکل حل میشه?
ریسکش از neo کمتره ؟
مشکلی که با تسک 4 دلار و کشادا دارم اینه که هر تسکی باز می کنم م
you complete your work
ریسکش از neo کمتره ؟
منم با مرجع شدن پست اول همین تاپیک و گذاشتن همه آموزش ها یجا موافقم.
فعلا یکی صفحه آموزش و افزونه تسکهای موبایلی رو بده تسکهای امشبو بتونم بزنم
مشکلی که با تسک 4 دلار و کشادا دارم اینه که هر تسکی باز می کنم م
you complete your work
ریسکش از neo کمتره ؟
به حرف خودش استناد کردم خودت برو بخونهر هر ، به ازای کلیک خودت که پول نمیده بهت ، آی پی عوض کردم تا دو تا لینک جواب داد سومین لینک برام حساب نشد !