• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان آدم 10 بار که توضیح نمیده
یکم به خودتون زخمت بدین و صفحات قبل رو بگردین بد نیست، همش 10 صفجه قبل بود
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-روش-جدید-کار-در-نئوباكس-با-درآمد-ماهیانه-بین-60-تا-120-دلار.360762/page-282
یعنی کل قلقش همون 2 ساعت بعده مثلا الان تسک اومد همش ارور زد 2 ساعت دیگه سالم توش پیدا میشه
منظورت همینه

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان آدم 10 بار که توضیح نمیده
یکم به خودتون زخمت بدین و صفحات قبل رو بگردین بد نیست، همش 10 صفجه قبل بود
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-روش-جدید-کار-در-نئوباكس-با-درآمد-ماهیانه-بین-60-تا-120-دلار.360762/page-282
دیشب هیچی کوییز نیومد ، هر هر فکر کنم 1 شب در میون میاد نه ؟

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
یعنی کل قلقش همون 2 ساعت بعده مثلا الان تسک اومد همش ارور زد 2 ساعت دیگه سالم توش پیدا میشه
منظورت همینه
قلق اصلیش رفرش کردن صفحه تسک ها از 3 دقیقه قبلشه
مثلا 11 اگه اومده شما باید 12:57 شروع کنی به رفرش تا بگیریش
اگه نشد باز صفحاتو باز میزاری تا 2 ساعت بعد
تا اونجایی که فهمیدم تسک های فیشر 2 روز در هفته بیشتر نمیاد، یکی 4شنبه شب و بامداد 5شنبه یکی هم شنبه ظهر
فقط روز شنبه 2 دلار و 5 سنت زدم، روز 4شنبه هم 1 دلار بعدشم دیگه نیومده
بیشترین تسک فیشر هم رو انگلیس میاد، تسک کوءیز به تایم آمریکا میاد که حوالی 2 اینا میشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
قلق اصلیش رفرش کردن صفحه تسک ها از 3 دقیقه قبلشه
مثلا 11 اگه اومده شما باید 12:57 شروع کنی به رفرش تا بگیریش
اگه نشد باز صفحاتو باز میزاری تا 2 ساعت بعد
تا اونجایی که فهمیدم تسک های فیشر 2 روز در هفته بیشتر نمیاد، یکی 4شنبه شب و بامداد 5شنبه یکی هم شنبه ظهر
فقط روز شنبه 2 دلار و 5 سنت زدم، روز 4شنبه هم 1 دلار بعدشم دیگه نیومده
بیشترین تسک فیشر هم رو انگلیس میاد، تسک کوءیز به تایم آمریکا میاد که حوالی 2 اینا میشه
از صبح که کلی فیشر اومد همش خراب هر چند ساعت که رفرش میکنم خبری نیست همش توزردن

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
دونستن میخوای لول بگیری نفرستادن
ای بابا خیلی وضعیت بد شده چی کار کنیم بنظرتون ؟
به نظرم باید غافل گیرشون کنیم ساعت 1:59:59 یهو صفحه مینی جابو باز کنیم ، فکر کنم 7-8 نوع کوییز بتونیم بزنیم !:general707:

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
به نظرم باید غافل گیرشون کنیم ساعت 1:59:59 یهو صفحه مینی جابو باز کنیم ، فکر کنم 7-8 نوع کوییز بتونیم بزنیم !:general707:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ :general304::general304::general304::general707::general707::general707:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دیشب هیچی کوییز نیومد ، هر هر فکر کنم 1 شب در میون میاد نه ؟
کرواد میخاد سیستمشو بترکونه الان توی ماه سپتامبر هستیم فرقی نکرده بدتر هم شده به شخصه امیدی به بهتر شدنش ندارم قضیش مثل اقتصاد ایرانه بهتر بشو نیست تا دل بخاد رکود میره حالا شما میخای تو این اوضاع لول بگیری بزرگترین اشتباهه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
کرواد میخاد سیستمشو بترکونه الان توی ماه سپتامبر هستیم فرقی نکرده بدتر هم شده به شخصه امیدی به بهتر شدنش ندارم قضیش مثل اقتصاد ایرانه بهتر بشو نیست تا دل بخاد رکود میره حالا شما میخای تو این اوضاع لول بگیری بزرگترین اشتباهه
برای من دو روز پیش که برا شما خوب باز میشد من هر چی کردم همه خراب بود :(
فیشرا نمیدونم چه مرگشون شده ؟ یا اکانت ما رو کاری کردن ؟ :general505:
الانم همینطور امروز صبح تا حالا فقط 14 سنت زدم اونم فیشر نبود
شما امروز صبح تا حالا چقدر زدی ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برای من دو روز پیش که برا شما خوب باز میشد من هر چی کردم همه خراب بود :(
فیشرا نمیدونم چه مرگشون شده ؟ یا اکانت ما رو کاری کردن ؟ :general505:
الانم همینطور امروز صبح تا حالا فقط 14 سنت زدم اونم فیشر نبود
شما امروز صبح تا حالا چقدر زدی ؟
توی کلیک افیکس که 10تا رفرال مستقیم داشتم قیدشو زدم حساب جدید باز کردم چون تسکا خراب میومدن دقیقا حسابارو لیمیت اساسی کردن همین چندتا سالم میاد یا کلی میاد هیچ کدوم سالم نیست رو سیاست گول زدنشونه صبحی چندتا 7سنتی و 5 سنتی زدم مدل سه فیلدی که آسونه تک و توکی هم فیشر اومد

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
توی کلیک افیکس که 10تا رفرال مستقیم داشتم قیدشو زدم حساب جدید باز کردم چون تسکا خراب میومدن دقیقا حسابارو لیمیت اساسی کردن همین چندتا سالم میاد یا کلی میاد هیچ کدوم سالم نیست رو سیاست گول زدنشونه صبحی چندتا 7سنتی و 5 سنتی زدم مدل سه فیلدی که آسونه تک و توکی هم فیشر اومد
ای بابا من یکیشون بودم ولمون کردی ؟ :(
عیب نداره ایشاالله با این وضعیت اگه بتونم به 10 دلار برسم اونجا ولش میکنم دوباره زیر مجموعت میشم ;) ما ول کنت نیستیم
امروز کلا چند سنت شد برا یه سایت مثل کلیک افیکس ؟ میخوام ببینیم وضعیت کلی چطوره ؟ چون میدونم شما چند تا سایت هستی و مجموعش بالاست :general707:

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
برو بکس تو این سایتای کوتاه کردن لینک که پول میده باید طرف روی skip ad کلیک کنه تا حساب شه یا نه همون صفحه باز شه قبوله ؟

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
واسه کلیک اف ایکس تسک خوب میاد ؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ای بابا من یکیشون بودم ولمون کردی ؟ :(
عیب نداره ایشاالله با این وضعیت اگه بتونم به 10 دلار برسم اونجا ولش میکنم دوباره زیر مجموعت میشم ;) ما ول کنت نیستیم
امروز کلا چند سنت شد برا یه سایت مثل کلیک افیکس ؟ میخوام ببینیم وضعیت کلی چطوره ؟ چون میدونم شما چند تا سایت هستی و مجموعش بالاست :general707:
10 دلار چرا هر روز کلیک کن پوینتارو هم بفرست لاتاری فعال حساب میشی و همون 1 دلار میتونی برداشت کنی توی کلیک افیکس لیمیت شدم تسکا خرابه فعلا توی تسک 4 دلار هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا