mohammadsh18
Registered User
- نوشتهها
- 148
- لایکها
- 36
سایت دیگه با یمک آیدی دیگه بازش کردینمیدونم یا به خاطر اینه که تو اون سایت دو تا اکانت داری ، یا تو یه سایت دیگه زدیش !
همون اولیه !
سایت دیگه با یمک آیدی دیگه بازش کردینمیدونم یا به خاطر اینه که تو اون سایت دو تا اکانت داری ، یا تو یه سایت دیگه زدیش !
همون اولیه !
اونو که میدونم .همون تسکو نمیگم. منظورم اینه که همه تسک ها رو باید تو یه سایت زد یا میشه چنتا رو تویه سایت بزنی چنتا رو یجا دیگهویندوز چیه وقتی شما تو یه جا تسک فیشر ور میزنید یه آی دی داره که تو کرود ثبت میشه دیگه جای دیگه اون رو نمیتونید بزنید !
آره میشه !اونو که میدونم .همون تسکو نمیگم. منظورم اینه که همه تسک ها رو باید تو یه سایت زد یا میشه چنتا رو تویه سایت بزنی چنتا رو یجا دیگه
وقتی یک تسک رو تو یک سایت بزنی دیگه جای دیگه نمیشه زداونو که میدونم .همون تسکو نمیگم. منظورم اینه که همه تسک ها رو باید تو یه سایت زد یا میشه چنتا رو تویه سایت بزنی چنتا رو یجا دیگه
چقدر نظر میدی شما ؟؟:general503:وقتی یک تسک رو تو یک سایت بزنی دیگه جای دیگه نمیشه زد
جدی میگی ، ما که مشتاقیم ، یتونی تو پ.خ توضیح بدی یه کم بهم ؟بچهها یه راهه جدید پیداکردم کراود راحت دور میخوره کازینو فیشر همه چی مثل قبلا هست. یکم روش کار کنم به شما خبر میدهم.منتظر باشید
ایشالا که بشهبچهها یه راهه جدید پیداکردم کراود راحت دور میخوره کازینو فیشر همه چی مثل قبلا هست. یکم روش کار کنم به شما خبر میدهم.منتظر باشید
داداش اگه کازینوها رو بتونی بیاری یه عمر دعات می کنم 3>بچهها یه راهه جدید پیداکردم کراود راحت دور میخوره کازینو فیشر همه چی مثل قبلا هست. یکم روش کار کنم به شما خبر میدهم.منتظر باشید
منم از قبل فکر ایجاد تاپیک جامع بودم که سایتها و آموزشها کنار هم باشن سرفرصت که اوضاع تسکا بهتر بشه من یا یکی از بچه ها استارت تاپیک جدید رو میزنه یا پست اول این تاپیک ویرایش میشه
اگه خالی بندی نباشه خوبه اگه راحته پس چرا انقدر طول کشیده تا بگی کمی روشن کنی خوبهبچهها یه راهه جدید پیداکردم کراود راحت دور میخوره کازینو فیشر همه چی مثل قبلا هست. یکم روش کار کنم به شما خبر میدهم.منتظر باشید
به نوشته من دقت کن گفتم با راهه حل راحت دور میخوره..... وگرنه اگه راحت بود که تا حالا مشکلشو حل کرده بودین.از لفظت خیلی بدم اومد....اگه خالی بندی نباشه خوبه اگه راحته پس چرا انقدر طول کشیده تا بگی کمی روشن کنی خوبه
منظورم فقط روشن شدن موضوع بود آخر که میخاید اعلام کنید خب همیجا بگید بچه ها تست میکنن اگه قابل اجرا بود که همگی استفاده میکنیم منظور دیگه ای نداشتمبه نوشته من دقت کن گفتم با راهه حل راحت دور میخوره..... وگرنه اگه راحت بود که تا حالا مشکلشو حل کرده بودین.از لفظت خیلی بدم اومد....
حالا دعوا نکنینجواب های ، هوویه؟! چه ربطی داشت؟! به نظرم اگه ایشون روشی رو پیدا هم بکنن اینجا نگن بهتره،انگار بعضیا لیاقت ندارن :|