روشی وجود نداره
اون دوست هم اینطور فکر کرده که با دو تا کد جابجا کردن میشه
هر کاری هم که بکنید در نهایت از سمت سرور بررسی میشه و درخواست رد میشه
لول و کازینو روی contributor id ست میشه و ربطی به آی پی نداره.
تسک های کوئیز چه موقع میاد؟از همون هر هر هر نوشتن تو پستات معلومه با چه سنی طرفم... :|
الان تو یه ایرانی هستی دیگه؟! ولی داری تسک می زنی پس..."کراود" تا اینجا گلابی حساب میشه.وقتی میشه با یه تغییر آیپی دورش زد،روش هایی هم میشه پیدا کرد که تسک بیشتری بتونی بزنی...اول فکر کن بعد پست بده عموجون![]()
اومده یا مخفیهدوستال این تسک رو کسی انجام داده؟
sCOPA Advertisement - GCL1 [Invited-task only]
52 سنته![]()
اومده بود ولی 1کد میخواست واسه زدنشاومده یا مخفیه
حوالی 2 صبحتسک های کوئیز چه موقع میاد؟
یکی جوابمو بده
دوست عزیز CF گلابی نیست. اینکه الان اجازه میده تسک بزنی چون خودش میخواد. خیلی راحت میتونه روی تسک های فیشر لول بذاره یا مخفی کنه همونطور که کازینو و بعضی فیشرهای دیگه رو مخفی کرده.از همون هر هر هر نوشتن تو پستات معلومه با چه سنی طرفم... :|
الان تو یه ایرانی هستی دیگه؟! ولی داری تسک می زنی پس..."کراود" تا اینجا گلابی حساب میشه.وقتی میشه با یه تغییر آیپی دورش زد،روش هایی هم میشه پیدا کرد که تسک بیشتری بتونی بزنی...اول فکر کن بعد پست بده عموجون![]()
معنی Forum رو سرچ کنید توی گوگل...دوست عزیز اینجا جای بگو مگو هم نیست
چیزی که الان شما دارید انجامش میدید
جوابتو دارم بدم اما واسه یه بچه سال نمی خوام بن شم...شب بخیر عموییباز که سرتو انداختی پایین ، وای چه پسره مظلومی ، برو لبا.. رو عوض کنم اومدم باو !
1چیزی در ادامه حرف hreza، اگه گلابی بودن با داشتن کانتریبیوتر آیدی ها بهت نمیگفتن که با آیپی کجا ها زدیاز همون هر هر هر نوشتن تو پستات معلومه با چه سنی طرفم... :|
باز که سرتو انداختی پایین ، وای چه پسره مظلومی ، برو لبا.. رو عوض کنم اومدم باو !
1چیزی در ادامه حرف hreza، اگه گلابی بودن با داشتن کانتریبیوتر آیدی ها بهت نمیگفتن که با آیپی کجا ها زدی
هر کشوری زده بودم بهم گفت
اگه میخواست بن میکرد کلا
دوستان من دارم رو این سایت کار میکنم که تسک هایی حدود 600 تا داره.میشه روزانه 10 دلار ازش بدست آورد .فقط یه کم برداشتش سخته.1چیزی در ادامه حرف hreza، اگه گلابی بودن با داشتن کانتریبیوتر آیدی ها بهت نمیگفتن که با آیپی کجا ها زدی
اگه میخواست بن میکرد کلا
یه کاربر که دائم در سفره می تونه از کشورهای مختلف تسک بزنه،این که دلیل نمیشه1چیزی در ادامه حرف hreza، اگه گلابی بودن با داشتن کانتریبیوتر آیدی ها بهت نمیگفتن که با آیپی کجا ها زدی
اگه میخواست بن میکرد کلا
روی آی پی آمریکا بیشتر هم میشه زد ولی 2 مشکل وجود داره یکی به وی پی ا ن حساسه دوم تاییده منزل میخواد.دوستان من دارم رو این سایت کار میکنم که تسک هایی حدود 600 تا.میشه روزانه 10 دلار ازش بدست آورد .فقط یه کم برداشتش سخته.
اینم سایتش http://microworkers.com/
اتفاقا ربط دارهیه کاربر که دائم در سفره می تونه از کشورهای مختلف تسک بزنه،این که دلیل نمیشه