usef8000
Registered User
بیشتر مدلش ثبت نامیه اما سوروی و جابهای دیگش بهتره البته سوروی زدنش وقت گیره و روی آیپی زیادی حساسهاینم عکسی از تسکاش
![]()
خود سایتش هم ساده هستش و SSL نداره شاید بشه راحت دورش زد
شما چه روشی انجام دادی که مشکلی نداشت
بیشتر مدلش ثبت نامیه اما سوروی و جابهای دیگش بهتره البته سوروی زدنش وقت گیره و روی آیپی زیادی حساسهاینم عکسی از تسکاش
![]()
اینم عکسی از اکانتمنه این سایت اینطور نیست.فقط میخواد که تو سایت ها ثبت نام کنی 10 تا بیست سنت میده.کار دیگه ای نمیخواد.اگه مثلا صاحب تسک بعد از 6 روز تسکی رو که انجام دادی تایید نکنه به طور خودکار تایید میکنه.این سایت معتبریه دو سه بار ازش برداشتی داشتم.
این سایت قبلا معرفی شده بود پس چرا کسی نمیگفت میشه برداشت زد عجیبه
همه مدل کاری توش هست.کار های آسونی هست زیاد سخت نیستبیشتر مدلش ثبت نامیه اما سوروی و جابهای دیگش بهتره البته سوروی زدنش وقت گیره و روی آیپی زیادی حساسه
خود سایتش هم ساده هستش و SSL نداره شاید بشه راحت دورش زد
شما چه روشی انجام دادی که مشکلی نداشت
من برداشتی داشتم اگه میخواین اثباتشو هم میفرستماین سایت قبلا معرفی شده بود پس چرا کسی نمیگفت میشه برداشت زد عجیبه
ممنون بابت معرفیشهمه مدل کاری توش هست.کار های آسونی هست زیاد سخت نیست
دستت درست منم سری بهش میزنم ببینم چقدر ازش میشه کره گرفتمن برداشتی داشتم اگه میخواین اثباتشو هم میفرستم
میشه آدرس تاپیکتو بدی که این سایتارو پست کردیممنون بابت معرفیش
من قبلا توی تاپیکی یه سری سایت های اینجوری رو معرفی کردم ولی فرصت نشد امتحان کنم.
لینک زیرمجموعه گیریت رو بده زیرمجموعه ات شم
باید با ویpن ثبت نام کرد یا فقط تسکارو با ویpن زد؟
http://forum.persiantools.com/threa...مختلف-کسب-درامد-از-اینترنت-نا-گفته-ها.548631/میشه آدرس تاپیکتو بدی که این سایتارو پست کردی
اینم عکسی از اثبات برداشتممن برداشتی داشتم اگه میخواین اثباتشو هم میفرستم
با وی پی ان آمریکا ثبت نام کنیدباید با ویpن ثبت نام کرد یا فقط تسکارو با ویpن زد؟
نه هیچی نمیخواد
آره برای منقبلا سری بهش زده بودم بچه خارجیا میگفتن برداشت کردن ولی فک سایتو خوندم زده بود 30 روز برداشت طول میکشه برا همین بیخیالش شدم پس به شما چند ساعته پرداخت کرده
این سایت برای زیر مجموعه گیری پولی نمیده.من فقط خواستم این سایتو به شما معرفی کنم همینلینک زیرمجموعه گیریت رو بده زیرمجموعه ات شم![]()
دمت گرم پس همگی به این سایت کوچ کنیم روزانه چقدر میشه کار کرد تسکا تعدادش چقدرهاین سایت برای زیر مجموعه گیری پولی نمیده.من فقط خواستم این سایتو به شما معرفی کنم همین