نه زیاد به وی پی ان حساس نیست.من فقط آمریکا زدم.فقط برای برداشت باید پین به آدرس منزل ارسال بشهروی آی پی آمریکا بیشتر هم میشه زد ولی 2 مشکل وجود داره یکی به وی پی ا ن حساسه دوم تاییده منزل میخواد.
نه زیاد به وی پی ان حساس نیست.من فقط آمریکا زدم.فقط برای برداشت باید پین به آدرس منزل ارسال بشهروی آی پی آمریکا بیشتر هم میشه زد ولی 2 مشکل وجود داره یکی به وی پی ا ن حساسه دوم تاییده منزل میخواد.
نه زیاد به وی پی ان حساس نیست.من فقط آمریکا زدم.فقط برای برداشت باید پین به آدرس منزل ارسال بشه
الان هم پین رو به آدرس آمریکایی فرستادن تا یه ماه دیگه پینم به ایران میادروی آی پی آمریکا بیشتر هم میشه زد ولی 2 مشکل وجود داره یکی به وی پی ا ن حساسه دوم تاییده منزل میخواد.
نه زیاد به وی پی ان حساس نیست.من فقط آمریکا زدم.فقط برای برداشت باید پین به آدرس منزل ارسال بشه
روی آی پی آمریکا بیشتر هم میشه زد ولی 2 مشکل وجود داره یکی به وی پی ا ن حساسه دوم تاییده منزل میخواد.
روی آی پی آمریکا بیشتر هم میشه زد ولی 2 مشکل وجود داره یکی به وی پی ا ن حساسه دوم تاییده منزل میخواد.
اره برداشتش کار ما نیست مگه آشنا توی اون کشور داشته باشی از این سایتا زیاده اکثرا هم به پیپال پرداخت دارن یا با چکهدوستان من دارم رو این سایت کار میکنم که تسک هایی حدود 600 تا.میشه روزانه 10 دلار ازش بدست آورد .فقط یه کم برداشتش سخته.
اینم سایتش http://microworkers.com/
لول گرفتن که رویاست فعلا،نه از لحاظ آیپی و...اصلا تسک فیشر هم نمیاد چه برسه به کوییز،یه وقتی هم اگه بیاد کوییزش اینقدر سخته که می مونی چی جواب بدیاتفاقا ربط داره
کسی که لول گرفته کافیه 1 بار با یک آیپی دیگه بزنه فاتحه لولش خوندست
انگلیسیت خوب باشه راحت میشه زدلول گرفتن که رویاست فعلا،نه از لحاظ آیپی و...اصلا تسک فیشر هم نمیاد چه برسه به کوییز،یه وقتی هم اگه بیاد کوییزش اینقدر سخته که می مونی چی جواب بدی
تاحالا اونو زدی که درمورد سرچ روی نقشه ازت سوال می کنه؟انگلیسیت خوب باشه راحت میشه زد
من بعضی کوئیز هارو واسه بار اول زدم و اتفاقا 100 هم زدم
ولی این سایت خوبیه اصلا گیر نمیده برداشتش به پیزا هست من 14 دلار ازش برداشمتم دو ساعته واریز کرداره برداشتش کار ما نیست مگه آشنا توی اون کشور داشته باشی از این سایتا زیاده اکثرا هم به پیپال پرداخت دارن یا با چکه
مطمئنی؟ توی چند روز اونقدر دراوردی تسکاش چجوریهولی این سایت خوبیه اصلا گیر نمیده برداشتش به پیزا هست من 14 دلار ازش برداشمتم دو ساعته واریز کرد
فقط باید با وی پی ان آمریکا ثبت نام کرد
http://rapidworkers.com/
اون تسک 8 مرحله داشت که بعد کامل کردنش میتونستی سابمیت کنی که سر 8امی بودم نتم قطع شدتاحالا اونو زدی که درمورد سرچ روی نقشه ازت سوال می کنه؟
بیشتر حوالی 2 اینا میادچه ساعتی میاد کویز ها اقا محمد شما معمولا کی میزنید کویز ها رو ؟؟؟
آره سایت معتبریه به من که برداشتی داشته .همیشه دو سه ساعت طول کشیدهمطمئنی؟ توی چند روز اونقدر دراوردی تسکاش چجوریه
تاحالا واسه من فقط اون کوییز اومده،اما هر بار زوم این یا زوم اوت می کردم 2 مگابایت حجم کم می کرد با خودم گفتم تا بیام 8 مرحله اینو کامل کنم یه گیگ حجممو خورده بیخیالش شدماون تسک 8 مرحله داشت که بعد کامل کردنش میتونستی سابمیت کنی که سر 8امی بودم نتم قطع شد
صبح هم دیگه نبود
ولی شب های قبلش هرچی اومده بود زده بودم
آره بعضی سایتا دیدم اینطورین از روی آیپی اون دسته اسکناس مربوط به اون کشور رو نشون میدنیک چیزی در مورد تسک 4 دلار کشف کردم
یعنی آخر خندست
صفجه home سایت 1 بنر هست روش نوشته amazon
کنارش دسته 100 تایی پول هست
روش به فارسی نوشته 5000![]()
اینم عکسی از تسکاشآره سایت معتبریه به من که برداشتی داشته .همیشه دو سه ساعت طول کشیده
این جور تسک هارو که خیلی سایتا دارن،PTS یا Paid To Sign Up،بعضی سایت هایی که اینجا معرفی میشه باید موقع عضویت پول بدی،یا مثلا 1 هفته روی تبلیغاش کلیک کنی تا پولت رو صاحب تسک بدهاینم عکسی از تسکاش
![]()
نه این سایت اینطور نیست.فقط میخواد که تو سایت ها ثبت نام کنی 10 تا بیست سنت میده.کار دیگه ای نمیخواد.اگه مثلا صاحب تسک بعد از 6 روز تسکی رو که انجام دادی تایید نکنه به طور خودکار تایید میکنه.این سایت معتبریه دو سه بار ازش برداشتی داشتم.این جور تسک هارو که خیلی سایتا دارن،PTS یا Paid To Sign Up،بعضی سایت هایی که اینجا معرفی میشه باید موقع عضویت پول بدی،یا مثلا 1 هفته روی تبلیغاش کلیک کنی تا پولت رو صاحب تسک بده
خوبه،لینک بدهنه این سایت اینطور نیست.فقط میخواد که تو سایت ها ثبت نام کنی 10 تا بیست سنت میده.کار دیگه ای نمیخواد.اگه مثلا صاحب تسک بعد از 6 روز تسکی رو که انجام دادی تایید نکنه به طور خودکار تایید میکنه.این سایت معتبریه دو سه بار ازش برداشتی داشتم.