• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
دمت گرم پس همگی به این سایت کوچ کنیم روزانه چقدر میشه کار کرد تسکا تعدادش چقدره
تسک هست زیاده.ولی پولو فوری بعد از انجام دادن کار نمیده باید صاحبان کار تاییدش کنن.مینیم برداشتش هم $4

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
کاراش هم اینجوریه.مثلا میگه تو یه سایت ثبت نام کنید و بعدش دوسه تا کلیک بزنید بعد 20 سنت میده اگه خطایی کنی صاحب کارا تایید نمیکنن و پولی نمیده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تسک هست زیاده.ولی پولو فوری بعد از انجام دادن کار نمیده باید صاحبان کار تاییدش کنن.مینیم برداشتش هم $4
درست پس مثل آفره که باید بررسی و تایید بشه پس زیاد روی آیپی حساس نیست بیشتر به درست انجام دادن جابها هستش هر کی برداشت کرد بیاد اعلام کنه یا به هرکی پرداخت نکرد هم بیاد بگه ببینیم مشکل چیه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
درست پس مثل آفره که باید بررسی و تایید بشه پس زیاد روی آیپی حساس نیست بیشتر به درست انجام دادن جابها هستش هر کی برداشت کرد بیاد اعلام کنه یا به هرکی پرداخت نکرد هم بیاد بگه ببینیم مشکل چیه
آفر رو تو سایت های پی تی سی دیدم خیلی گیر میدن برای 10 سنت میگن که باید برای چهار روز هر روزش کلیک کنی ولی این اینطور نیست رو آی پی هم حساس نیست فقط باید با آمریکا واردش بشی .بعضی وقتا هم تسک های کلیک وسرچ میاد که خیلی راحته فقط یه چیزی رو سرچ میکنی و تو سایتشون بری 20 سنت میده

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
خودتون امتحان ببینین پولتونو پرداخت میکنه مینیم چهار دلاره سریع به چهار دلار میرسین

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
الان این تسک اومده توش که یه دقیقه طول میکشه انجامش بدی بیست سنت میده
KKvelv.jpg

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
خودتون امتحان ببینین پولتونو پرداخت میکنه مینیم چهار دلاره سریع به چهار دلار میرسین
داداش اون سایت‌هایی که باید توشون ثبت نام کنیم و به ازاش پول بگیریم به ثبت نام با آیپی فیک گیر نمیدن و قبول میکنن؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آفر رو تو سایت های پی تی سی دیدم خیلی گیر میدن برای 10 سنت میگن که باید برای چهار روز هر روزش کلیک کنی ولی این اینطور نیست رو آی پی هم حساس نیست فقط باید با آمریکا واردش بشی .بعضی وقتا هم تسک های کلیک وسرچ میاد که خیلی راحته فقط یه چیزی رو سرچ میکنی و تو سایتشون بری 20 سنت میده
راستی با انواع آیپی امریکا توش رفتی ببینی حساسیتش چقدره یا فقط با یک آیپی رفتی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان دقت کردم توی فکش زده که پین کد به در خونه میفرسته قصه چیه دوست عزیز شما کدوم کشوری

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
داداش اون سایت‌هایی که باید توشون ثبت نام کنیم و به ازاش پول بگیریم به ثبت نام با آیپی فیک گیر نمیدن و قبول میکنن؟
به من که گیر ندادن .فقط باید درصدتون از 70% پایین تر نره

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
راستی با انواع آیپی امریکا توش رفتی ببینی حساسیتش چقدره یا فقط با یک آیپی رفتی
یه بار با آی پی ایران رفتم بم گیر نداد زیاد حساس نیست آی پی هم لازم نیست ثابت باشه

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
الان دقت کردم توی فکش زده که پین کد به در خونه میفرسته قصه چیه دوست عزیز شما کدوم کشوری
من تو ایرانم دیگه.اصلا پین نمیخواد من فقط ثبت نام کردم و توش کار کردم بعد درخواست برداشت زدم بدون هیچ پینی.با وی پی ان هم ثبت نام کردم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من تو ایرانم دیگه.اصلا پین نمیخواد من فقط ثبت نام کردم و توش کار کردم بعد درخواست برداشت زدم بدون هیچ پینی.با وی پی ان هم ثبت نام کردم
پس قصه پین چیه توی faq گفته / گفته قبل برداشت باید پین وارد کنی پین هم به آدرس خونه ارسال میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا