تسک هست زیاده.ولی پولو فوری بعد از انجام دادن کار نمیده باید صاحبان کار تاییدش کنن.مینیم برداشتش هم $4دمت گرم پس همگی به این سایت کوچ کنیم روزانه چقدر میشه کار کرد تسکا تعدادش چقدره
تسک هست زیاده.ولی پولو فوری بعد از انجام دادن کار نمیده باید صاحبان کار تاییدش کنن.مینیم برداشتش هم $4دمت گرم پس همگی به این سایت کوچ کنیم روزانه چقدر میشه کار کرد تسکا تعدادش چقدره
درست پس مثل آفره که باید بررسی و تایید بشه پس زیاد روی آیپی حساس نیست بیشتر به درست انجام دادن جابها هستش هر کی برداشت کرد بیاد اعلام کنه یا به هرکی پرداخت نکرد هم بیاد بگه ببینیم مشکل چیهتسک هست زیاده.ولی پولو فوری بعد از انجام دادن کار نمیده باید صاحبان کار تاییدش کنن.مینیم برداشتش هم $4
اگه یه تاپیک جدا برای این سایت ها راه بندازی خیلی خوب میشههر سوالی درمورد این سایت دارین با کمال میل در خدمتم
آفر رو تو سایت های پی تی سی دیدم خیلی گیر میدن برای 10 سنت میگن که باید برای چهار روز هر روزش کلیک کنی ولی این اینطور نیست رو آی پی هم حساس نیست فقط باید با آمریکا واردش بشی .بعضی وقتا هم تسک های کلیک وسرچ میاد که خیلی راحته فقط یه چیزی رو سرچ میکنی و تو سایتشون بری 20 سنت میدهدرست پس مثل آفره که باید بررسی و تایید بشه پس زیاد روی آیپی حساس نیست بیشتر به درست انجام دادن جابها هستش هر کی برداشت کرد بیاد اعلام کنه یا به هرکی پرداخت نکرد هم بیاد بگه ببینیم مشکل چیه
شما با آیپی آمریکا ثبت نام کردید؟الان این تسک اومده توش که یه دقیقه طول میکشه انجامش بدی بیست سنت میده
![]()
داداش اون سایتهایی که باید توشون ثبت نام کنیم و به ازاش پول بگیریم به ثبت نام با آیپی فیک گیر نمیدن و قبول میکنن؟خودتون امتحان ببینین پولتونو پرداخت میکنه مینیم چهار دلاره سریع به چهار دلار میرسین
راستی با انواع آیپی امریکا توش رفتی ببینی حساسیتش چقدره یا فقط با یک آیپی رفتیآفر رو تو سایت های پی تی سی دیدم خیلی گیر میدن برای 10 سنت میگن که باید برای چهار روز هر روزش کلیک کنی ولی این اینطور نیست رو آی پی هم حساس نیست فقط باید با آمریکا واردش بشی .بعضی وقتا هم تسک های کلیک وسرچ میاد که خیلی راحته فقط یه چیزی رو سرچ میکنی و تو سایتشون بری 20 سنت میده
آره با آی پی آمریکا ثبت نام کردم پین هم نمیخوادشما با آیپی آمریکا ثبت نام کردید؟
واسه برداشت پین باید بگیرید؟
اخه بع بع ی اینجا جایه شوخیه؟[/QUOTE]
به من که گیر ندادن .فقط باید درصدتون از 70% پایین تر نرهداداش اون سایتهایی که باید توشون ثبت نام کنیم و به ازاش پول بگیریم به ثبت نام با آیپی فیک گیر نمیدن و قبول میکنن؟
حتی موقع برداشت؟به من که گیر ندادن .فقط باید درصدتون از 70% پایین تر نره
یه بار با آی پی ایران رفتم بم گیر نداد زیاد حساس نیست آی پی هم لازم نیست ثابت باشهراستی با انواع آیپی امریکا توش رفتی ببینی حساسیتش چقدره یا فقط با یک آیپی رفتی
من تو ایرانم دیگه.اصلا پین نمیخواد من فقط ثبت نام کردم و توش کار کردم بعد درخواست برداشت زدم بدون هیچ پینی.با وی پی ان هم ثبت نام کردمالان دقت کردم توی فکش زده که پین کد به در خونه میفرسته قصه چیه دوست عزیز شما کدوم کشوری
پس قصه پین چیه توی faq گفته / گفته قبل برداشت باید پین وارد کنی پین هم به آدرس خونه ارسال میشهمن تو ایرانم دیگه.اصلا پین نمیخواد من فقط ثبت نام کردم و توش کار کردم بعد درخواست برداشت زدم بدون هیچ پینی.با وی پی ان هم ثبت نام کردم