• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
حتی موقع برداشت؟
تو faq که گفته واسه دفعه اول پین میفرستن
اگه به پی پال درخواست برداشت بدی پین میخواد اونم به ایمیل ارسال میشه نه به آدرس خونه.یه پیزا هیچی نمیخواد فقط ایمیل پیزاتون رو میدین.
دوستان به من برداشتی داشته قصد فریب شما رو هم ندارم.اگه میخواین ثبت نام کنین اگه هم نمیخواین.ثبت نام شما برای من هیچ سودی ندارم قصد من فقط معرفی این سایته همین

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اگه به پی پال درخواست برداشت بدی پین میخواد اونم به ایمیل ارسال میشه نه به آدرس خونه.یه پیزا هیچی نمیخواد فقط ایمیل پیزاتون رو میدین.
دوستان به من برداشتی داشته قصد فریب شما رو هم ندارم.اگه میخواین ثبت نام کنین اگه هم نمیخواین.ثبت نام شما برای من هیچ سودی ندارم قصد من فقط معرفی این سایته همین
دستت طلا خیالم راحت شد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان سایتی دیدم که مخصوص جاب هستش قبلا توش بودم اما نتیجه ای نگرفتم شما هم تستش کنید اینو اضاف کنم که صاحبش توی کشور همسایمون ترکیه هستش
http://jobboy.com

rapreader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درود

این نوع سایتا زیاده 90% به پی پال پرداختی دارن وگرنه من خودم 50 تا اینجا معرفی میکردم!

تو اینترنت اگه میخواید درآمد درست و حسابی داشته باشید 10-20 دلار در روز برین تو کار پیش بینی فوتبال.

باور کنید بهتر از هر کار دیگه ای جواب میده

اینو که گفتم سودی برای من نداره فقط خواستم بگم یه کار انجام بدین که الکی وقتتون تلف نشه حتی اگه بتونید از این سایتها پول در بیارید باز هم ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره اینو بعدا بهش میرسید مطمئنن همه اینجا جونن وقت با ارزشتون رو الکی تلف نکنید این کارا واسه نو جونای 14-16 ساله خوبه که خرجشون رو باباشون میده در کنارش تو اینترنت هم یه حالی میکنن هم تفریح بعد اینجا وقتی میخوان یکی رو دست بندازن میگن تو بچه ای!

قابل توجه دوستانی که الکی وقتشونو تو نت هدر میدن میدونم واقعیت واسه خیلیا تلخه ولی یکم واقع بین باشید.

در پناه خدا:general510:

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان واسه شما هم اینجوریه من با اکانت قدیمیم لاگین کردم به کرواد 21 تسک واسم اومد ( دیشب هم همینطور بود )
همشون هم باز میشن !!!
خدا کنه درست شده باشه من رفتم بزنمشون !!!!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
درود

این نوع سایتا زیاده 90% به پی پال پرداختی دارن وگرنه من خودم 50 تا اینجا معرفی میکردم!

تو اینترنت اگه میخواید درآمد درست و حسابی داشته باشید 10-20 دلار در روز برین تو کار پیش بینی فوتبال.

باور کنید بهتر از هر کار دیگه ای جواب میده

اینو که گفتم سودی برای من نداره فقط خواستم بگم یه کار انجام بدین که الکی وقتتون تلف نشه حتی اگه بتونید از این سایتها پول در بیارید باز هم ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره اینو بعدا بهش میرسید مطمئنن همه اینجا جونن وقت با ارزشتون رو الکی تلف نکنید این کارا واسه نو جونای 14-16 ساله خوبه که خرجشون رو باباشون میده در کنارش تو اینترنت هم یه حالی میکنن هم تفریح بعد اینجا وقتی میخوان یکی رو دست بندازن میگن تو بچه ای!

قابل توجه دوستانی که الکی وقتشونو تو نت هدر میدن میدونم واقعیت واسه خیلیا تلخه ولی یکم واقع بین باشید.

در پناه خدا:general510:
مگه چقدر از پیش بینی فوتبال شما درمیاری که انقدر سنگشو به سینه میزنی در ضمن توش باید یک پولی بزاری همیجوری مفتی که نیست شما رقمی که گفتی کفشه یا سقفش

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان واسه شما هم اینجوریه من با اکانت قدیمیم لاگین کردم به کرواد 21 تسک واسم اومد ( دیشب هم همینطور بود )
همشون هم باز میشن !!!
سلام ، بازم شدن ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
همشون هم باز میشن !!!
خوبه کدوم سایت

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
اره همشون باز میشن

neobux
من که مردم از هیجان !!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
همشون هم باز میشن !!!
چه تسکی الانم برام 21 تسک اومد البته 3 سنتیه که فقط سه تاش خراب بود

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
باو این کراودم مسخره کرده،الان 36 تا 4 سنتی اومده هر کدوم رو باز می کنم انجام میدم تیکش نمی خوره! کچ و کوکی ها رو هم یه بار کامل پاک کردم بازم بوکمارکلت رو که می زنی می گه Work Completed اما تیک وریفای نمی خوره...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
باو این کراودم مسخره کرده،الان 36 تا 4 سنتی اومده هر کدوم رو باز می کنم انجام میدم تیکش نمی خوره! کچ و کوکی ها رو هم یه بار کامل پاک کردم بازم بوکمارکلت رو که می زنی می گه Work Completed اما تیک وریفای نمی خوره...
مگه میشه نکنه عکسارو غیر فعال کردی برا من مشکلی نداره تنها مشکل قیمت کم بودنشه

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
منم دارم انجام میدم تیک میخوره مشکلی نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا