• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
فکرشو میکردم دقیقا ربط د اره فقط زمانی که میخای بوکمارک کنی باید فعال باشه بقیش مهم نیست
همین الان فعال کردم بازم تست کردم عمل نمی کنه! میگه Looks like you missed a step

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خب میگه یک مرحله رو جا انداختی از اول بزن
می دونم...مسئله اینجاست که همه رو انجام دادم! حالا الان یه بار دیگه با اپرا امتحان می کنم ببینم چی میشه...

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
درود

این نوع سایتا زیاده 90% به پی پال پرداختی دارن وگرنه من خودم 50 تا اینجا معرفی میکردم!

تو اینترنت اگه میخواید درآمد درست و حسابی داشته باشید 10-20 دلار در روز برین تو کار پیش بینی فوتبال.

باور کنید بهتر از هر کار دیگه ای جواب میده

اینو که گفتم سودی برای من نداره فقط خواستم بگم یه کار انجام بدین که الکی وقتتون تلف نشه حتی اگه بتونید از این سایتها پول در بیارید باز هم ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره اینو بعدا بهش میرسید مطمئنن همه اینجا جونن وقت با ارزشتون رو الکی تلف نکنید این کارا واسه نو جونای 14-16 ساله خوبه که خرجشون رو باباشون میده در کنارش تو اینترنت هم یه حالی میکنن هم تفریح بعد اینجا وقتی میخوان یکی رو دست بندازن میگن تو بچه ای!

قابل توجه دوستانی که الکی وقتشونو تو نت هدر میدن میدونم واقعیت واسه خیلیا تلخه ولی یکم واقع بین باشید.

در پناه خدا:general510:

تایید میشه
کاملا باهات موافقم
واقعا این راه درآمد عالی و توپی داره

Sent from my bell & sebastian

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
تایید میشه
کاملا باهات موافقم
واقعا این راه درآمد عالی و توپی داره

درسته به شرط اینکه ریسک نکنی ، به نظر من نباید هیچ بازی ای رو از اول پیش بینی کرد مثلا خودم یه بار تا دقیقه 93 برده بودم شرطو ولی دقیقه 94 تیم مقابل گل زد بازی مساوی شد منم شرط و باختم اون موقع همه پولم رو گذاشته بودم که باختم !

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
درسته به شرط اینکه ریسک نکنی ، به نظر من نباید هیچ بازی ای رو از اول پیش بینی کرد مثلا خودم یه بار تا دقیقه 93 برده بودم شرطو ولی دقیقه 94 تیم مقابل گل زد بازی مساوی شد منم شرط و باختم اون موقع همه پولم رو گذاشته بودم که باختم !

خب روشهایی وجود داره که جلوی این اتفاقات رو میگیری دوست عزیز
این تاپیک جاش نیست

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
این skill testd چیچیکار میکنیه و هر وقت میرم هیچی نیست

rapreader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مگه چقدر از پیش بینی فوتبال شما درمیاری که انقدر سنگشو به سینه میزنی در ضمن توش باید یک پولی بزاری همیجوری مفتی که نیست شما رقمی که گفتی کفشه یا سقفش

عجب! خیلی خوشگل برخورد میکنی

شما منو چیکار داری چقدر در میارم؟ گفتم این بهترین کاره نه وقت گیره نه عصاب خورد کن.

پول برای شروع زیاد لازم نیست بزاری من خودم اول زیاد سرمایه نزاشتم ولی وقتی دیدم داره خوب سود میده اصلا ه پولم دست نمیزدم گذاشتم زیاد شه الان هم هر 4-5 روز 1 بازی رو میبندم
untitled.JPG

مطمئنن کفش نمیتونه این باشه سقف هم نداره اصلا حد و حدود نداره برای پول درآوردن هر چقد بخوای میتونی در بیاری.

10 دلار واسه تست کردن خیلی خوبه

Last edited:

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
Sent from my bell & sebastian[/QUOTE]

این skill testd چیچیکار میکنیه و هر وقت میرم هیچی نیست
برو تو کرود و روی نام کاربریت کلیک کن بعد روی edit profile بعد اسم و سنت رو بزن بلافاصله skill test اول میاد که در مورد خودته !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پس قضیه شرطبندیه تا تهشو خوندم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عجب! خیلی خوشگل برخورد میکنی

شما منو چیکار داری چقدر در میارم؟ گفتم این بهترین کاره نه وقت گیره نه عصاب خورد کن.

پول برای شروع زیاد لازم نیست بزاری من خودم اول زیاد سرمایه نزاشتم ولی وقتی دیدم داره خوب سود میده اصلا ه پولم دست نمیزدم گذاشتم زیاد شه الان هم هر 4-5 روز 1 بازی رو میبندم
مشاهده پیوست 661629

مطمئنن کفش نمیتونه این باشه سقف هم نداره اصلا حد و حدود نداره برای پول درآوردن هر چقد بخوای میتونی در بیاری.

10 دلار واسه تست کردن خیلی خوبه
برخورد نکردم حرف حساب زدم که شمایی که اومدی توی این تاپیک تبلیغ کار خودتو میکنی دور از تعجب نیست

• Like
Reactions: vbd

rapreader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
برخورد نکردم حرف حساب زدم که شمایی که اومدی توی این تاپیک تبلیغ کار خودتو میکنی دور از تعجب نیست

میخواستم تبلیغ کنم لینک رفرال میزاشتم داداش:D

اینجا جای این صحبتا نیست فقط خواستم جواب سوالتو بدم نمیدونستم انتقاد پذیر نیستی

بای:general510:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
میخواستم تبلیغ کنم لینک رفرال میزاشتم داداش:D

اینجا جای این صحبتا نیست فقط خواستم جواب سوالتو بدم نمیدونستم انتقاد پذیر نیستی

بای:general510:
پس نیتت چی بود همین که فهمیدم کارش شرطبندیه دورشو خط قرمز کشیدم فرقی با قمار نداره در ضمن بسیار انتقادپذیرم که کارتو نقد کردم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
پس نیتت چی بود همین که فهمیدم کارش شرطبندیه دورشو خط قرمز کشیدم فرقی با قمار نداره در ضمن بسیار انتقادپذیرم که کارتو نقد کردم
پس این سکه و شانس هم قماره دیگه ؟ اینم تقریبا مثل سکه و شانسه ! البته فکر کنم خود سایت اگه پیش بینی رو ببری پول بهت میده نه اینکه از پول یکی دیگه بهت بده ، چون مبلغی که میزاری برای پیش بینی دلخواهه ، مثلا 0.12 دلار میزاری از کجا معلوم که یه نفر دیگه هم 0.12 دلار بزاره ، بعد یه سری ضریب داره که در اون ضرب میکنه پولتو میده ، مثل سکه و شانس یا مثل فری بیتکوین قسمت multiple ، ببخشید تاپیک بحثش عوض شد !

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پس این سکه و شانس هم قماره دیگه ؟ اینم تقریبا مثل سکه و شانسه ! البته فکر کنم خود سایت اگه پیش بینی رو ببری پول بهت میده نه اینکه از پول یکی دیگه بهت بده ، چون مبلغی که میزاری برای پیش بینی دلخواهه ، مثلا 0.12 دلار میزاری از کجا معلوم که یه نفر دیگه هم 0.12 دلار بزاره ، بعد یه سری ضریب داره که در اون ضرب میکنه پولتو میده ، مثل سکه و شانس یا مثل فری بیتکوین قسمت multiple ، ببخشید تاپیک بحثش عوض شد !
ادامه نمیدم چون تاپیک زیادی منحرف میشه به خودتون واگذار میکنم بیزحمت توی تاپیک خودش بحث بشه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
10 دلار چرا هر روز کلیک کن پوینتارو هم بفرست لاتاری فعال حساب میشی و همون 1 دلار میتونی برداشت کنی توی کلیک افیکس لیمیت شدم تسکا خرابه فعلا توی تسک 4 دلار هستم
راستی از کجا بدونم فعال حساب هستم یا نه چون من تبلیغا رو میدیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا