No1Back
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 171
میگن من یه 1 دلاری و چند تا 0.5 دلاری زدم حداکثر تا کی تایید میشه ، دو تاش تا الان تایید شده !3
35 سنتی
میگن من یه 1 دلاری و چند تا 0.5 دلاری زدم حداکثر تا کی تایید میشه ، دو تاش تا الان تایید شده !3
35 سنتی
نمیخوای یه تاپیک در موردش بزنی ؟من 3 دلار بدست آوردم دیگه 1دلار مونده چند روز دیگه درخواست میدم $4 دلار.اثباتشو میذارم
اگه صاحبان تسک تا 6 روز بررسی نکنن خودکار بدون بررسی تایید میکنهمیگن من یه 1 دلاری و چند تا 0.5 دلاری زدم حداکثر تا کی تایید میشه ، دو تاش تا الان تایید شده !
الان چه مقدار بدست آوردی؟نمیخوای یه تاپیک در موردش بزنی ؟
داداش نوشتم 0.5 دلار یعنی نیم دلار نه 50 دلارررررررررررررررررررررررررررر سنتی ؟؟/الان چه مقدار بدست آوردی؟
موجودیت چقدره
$50 سنتی کدومه برای من چرا نیومده؟
فقط تاپیک زدنو ندارمنمیخوای یه تاپیک در موردش بزنی ؟
نمیدونم ! هر جور راحتنفقط تاپیک زدنو ندارم
همین جا دربارش صحبت میکنیم.فرق نداره اینم یه نوع تسک دیگه
من فهمیدم خودم اشتباه نوشتم.ببخشید.50 سنتی کدوماستداداش نوشتم 0.5 دلار یعنی نیم دلار نه 50 دلارررررررررررررررررررررررررررر سنتی ؟؟/![]()
ای وای خدای منمن فهمیدم خودم اشتباه نوشتم.ببخشید.50 سنتی کدوماست
اسم تسکی که زدی رو مینویسیمن فهمیدم خودم اشتباه نوشتم.ببخشید.50 سنتی کدوماست
فیشر زدم ظهری هم که تعدادی 3 سنتی اومد شد اینفیشر زدی ؟ مگه میشه تو چند تا سایت فیشر زد ؟؟
سلام خدمت داداش Abolخودم اونایی که لازم بود رو ریپورت کردم
داری با این سایت rapid کاری میکنی یا ولش کردی؟فیشر زدم ظهری هم که تعدادی 3 سنتی اومد شد این
الان Success rate درصدش چنده اگه از 70% پایین تر بره پولو پرداخت نمیکنه موقع برداشتهاسمشو که یادم نیست ولی یکی بود business opportunity که 1 دلار بود زدمش منتظر تاییدم !
اگه زیر 60% بره تا 1-30 روز نمیتونی تسک بزنی ، مال من 100% !الان Success rate درصدش چنده اگه از 70% پایین تر بره پولو پرداخت نمیکنه موقع برداشته
الان Success rate درصدش چنده اگه از 70% پایین تر بره پولو پرداخت نمیکنه موقع برداشته
مال من 72% خیلی از تسکا را جواب غلط دادمالان Success rate درصدش چنده اگه از 70% پایین تر بره پولو پرداخت نمیکنه موقع برداشته
آموزش برداشتشو میذارم به زودی همینجابرای برداشت پول با پی زا گفته باید تماس بگیریم باهاشون و اطلاعات بدیم بهشون.چی میخوان؟