No1Back
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 171
مگه برداشت نکردی تا حالا ؟؟آموزش برداشتشو میذارم به زودی همینجا
مگه برداشت نکردی تا حالا ؟؟آموزش برداشتشو میذارم به زودی همینجا
داداش الاف کردی تو که گفتی پیزا میشه برداشت کرد ؟؟پی زا باید تماس بگیرید ولی پی پال اتوماتیکه
چرا برداشت کردم .دو بارداداش الاف کردی تو که گفتی پیزا میشه برداشت کرد ؟؟
تماس گرفتی یا اس ام اس باید بده بهت مثلا کدی چیزی رو ؟چرا برداشت کردم .دو بار
دوست عزیز به من برداشتی داشته به پیزا به من ربطی نداره اگه به شما پرداخت نکرد بعد نیاین اینجا دعوام کنیداداش الاف کردی تو که گفتی پیزا میشه برداشت کرد ؟؟
آموزش برداشت رو میذارم به زودی دوست عزیزدوست عزیز به من برداشتی داشته به پیزا به من ربطی نداره اگه به شما پرداخت نکرد بعد نیاین اینجا دعوام کنی
دعوا چیه یه بار میگی تلفن نمیخواد یه بار میگی تلفن میخواد یه بار میگی آموزش میزارم ، نترس دعوات نمیکنمدوست عزیز به من برداشتی داشته به پیزا به من ربطی نداره اگه به شما پرداخت نکرد بعد نیاین اینجا دعوام کنی
survey من هم نتونستم انجام بدم یه بار برام دانلود دیگه نشد click and search راحته بعضی وقتا دو سه تا میادانگار من کلا شانسم خرابه،تو رپید وورکس اون تسکی که گفته فایل رو باید دانلود کنی رو کامل کردم،موقع دانلود فایل IDM می خواست دانلود رو شروع کنه که نتونست،یعنی با خود مرورگر باید دانلود میشد،و برای دانلود دوباره هم بقیه Survey هارو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد! دیگه کم کم داره حالم از تسک زدن بهم میخوره...اون از کراود که یا نمیاد یا عمل نمی کنه اینم از این!
فعلا شروعش نکردم ولی حتما توکارش میرمداری با این سایت rapid کاری میکنی یا ولش کردی؟
قصه سوروی همینه اگه آسون بود که همگی توش میرفتیم البته چندسال پیش که توکارش بودم به سختی الان نبود سوروی خود کرواد عالیهانگار من کلا شانسم خرابه،تو رپید وورکس اون تسکی که گفته فایل رو باید دانلود کنی رو کامل کردم،موقع دانلود فایل IDM می خواست دانلود رو شروع کنه که نتونست،یعنی با خود مرورگر باید دانلود میشد،و برای دانلود دوباره هم بقیه Survey هارو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد! دیگه کم کم داره حالم از تسک زدن بهم میخوره...اون از کراود که یا نمیاد یا عمل نمی کنه اینم از این!
عجب پس با تیکت زدن واریز میکنن نیان فردا برنامشونو عوض کنن دستارو توی پوست گردو بزارن احتیاط شرط عقلهآموزش برداشت از Rapidworkers
به قسمت Support برید و روی Submit a New message در پایین صفحه کلیک کنید
![]()
در قسمت Payza Withdrawals--------------- Worker issues رو انتخاب کنید.در قسمت Subject هم Payza Withdrawals بنویسد... تو قسمت Message هم ایمیل پیزا تون و مقدار برداشت رو وارد میکنید و Send رو بزنید .
حداکثر 24 ساعت طول میکشه که پولتون رو پرداخت کنه
![]()
آخه سورویش رو کامل کردم و سایته هم تایید کرد اما چون IDM دانلود رو می خواست شروع کنه همه چی به هم خورد! اینش اعصاب خورد کن بود...قصه سوروی همینه اگه آسون بود که همگی توش میرفتیم البته چندسال پیش که توکارش بودم به سختی الان نبود سوروی خود کرواد عالیه
باید یکی باشه چون اینجوری فکر میکنن دوتا اکانت داری با تیکت زدن یکیشو حذف میکنن اما خطریه که شناسایی بشی حالا شرایط لول رو بدست بیار اگه لول نیومد تیک بزن که یکیشو حذف کنن و لول بدنسلام یه سوال اگر قسمت ادیت پرفایل اینطوری باشه ایا میشه لول گرفت یا حتما باید یکی باشه؟
مشاهده پیوست 662111
منم قبلا سوروی کار میکردم ولی هیچکدوم از فایلا رو نمیتونستم آنلاک کنم ، آخه نمیدونم چرا قبول نمیکنه ، باید همه سوروی هاشو انجام داد یا یه دونشو ، چون میگی یکی از سوروی های زیر رو انجام بدید تا فایل آنلاک شه ؟قصه سوروی همینه اگه آسون بود که همگی توش میرفتیم البته چندسال پیش که توکارش بودم به سختی الان نبود سوروی خود کرواد عالیه
دلیلش اینه که باید کاریر واقعی باشه با قندشکن و این چیزا الافیه این حرف یکی از ادمینای این جور سایتا بود که در ازای دانلود دلار میدادنمنم قبلا سوروی کار میکردم ولی هیچکدوم از فایلا رو نمیتونستم آنلاک کنم ، آخه نمیدونم چرا قبول نمیکنه ، باید همه سوروی هاشو انجام داد یا یه دونشو ، چون میگی یکی از سوروی های زیر رو انجام بدید تا فایل آنلاک شه ؟
آی پیم اختصاصی هیچ جا نمیفهمه ایران ، الان یکی زدم گفت باید زنگ بزنی کد رو بگیری نتونستم ! کلا این سوروی ها رو نمیشه زد !دلیلش اینه که باید کاریر واقعی باشه با قندشکن و این چیزا الافیه این حرف یکی از ادمینای این جور سایتا بود که در ازای دانلود دلار میدادن
داداش تو جدیدن از zapbux که تو امضاته برداشت داشتی؟دلیلش اینه که باید کاریر واقعی باشه با قندشکن و این چیزا الافیه این حرف یکی از ادمینای این جور سایتا بود که در ازای دانلود دلار میدادن