• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
داداش الاف کردی تو که گفتی پیزا میشه برداشت کرد ؟؟
دوست عزیز به من برداشتی داشته به پیزا به من ربطی نداره اگه به شما پرداخت نکرد بعد نیاین اینجا دعوام کنی

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
دوست عزیز به من برداشتی داشته به پیزا به من ربطی نداره اگه به شما پرداخت نکرد بعد نیاین اینجا دعوام کنی
آموزش برداشت رو میذارم به زودی دوست عزیز

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
دعوا چیه یه بار میگی تلفن نمیخواد یه بار میگی تلفن میخواد یه بار میگی آموزش میزارم ، نترس دعوات نمیکنم :D

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
آموزش برداشت از Rapidworkers

به قسمت Support برید و روی Submit a New message در پایین صفحه کلیک کنید
6cxvyW.jpg

در قسمت Payza Withdrawals--------------- Worker issues رو انتخاب کنید.در قسمت Subject هم Payza Withdrawals بنویسد... تو قسمت Message هم ایمیل پیزا تون و مقدار برداشت رو وارد میکنید و Send رو بزنید .
حداکثر 24 ساعت طول میکشه که پولتون رو پرداخت کنه

snUDKI.jpg

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
انگار من کلا شانسم خرابه،تو رپید وورکس اون تسکی که گفته فایل رو باید دانلود کنی رو کامل کردم،موقع دانلود فایل IDM می خواست دانلود رو شروع کنه که نتونست،یعنی با خود مرورگر باید دانلود میشد،و برای دانلود دوباره هم بقیه Survey هارو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد! دیگه کم کم داره حالم از تسک زدن بهم میخوره...اون از کراود که یا نمیاد یا عمل نمی کنه اینم از این!

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
انگار من کلا شانسم خرابه،تو رپید وورکس اون تسکی که گفته فایل رو باید دانلود کنی رو کامل کردم،موقع دانلود فایل IDM می خواست دانلود رو شروع کنه که نتونست،یعنی با خود مرورگر باید دانلود میشد،و برای دانلود دوباره هم بقیه Survey هارو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد! دیگه کم کم داره حالم از تسک زدن بهم میخوره...اون از کراود که یا نمیاد یا عمل نمی کنه اینم از این!
survey من هم نتونستم انجام بدم یه بار برام دانلود دیگه نشد click and search راحته بعضی وقتا دو سه تا میاد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
قصه سوروی همینه اگه آسون بود که همگی توش میرفتیم البته چندسال پیش که توکارش بودم به سختی الان نبود سوروی خود کرواد عالیه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آموزش برداشت از Rapidworkers

به قسمت Support برید و روی Submit a New message در پایین صفحه کلیک کنید
6cxvyW.jpg

در قسمت Payza Withdrawals--------------- Worker issues رو انتخاب کنید.در قسمت Subject هم Payza Withdrawals بنویسد... تو قسمت Message هم ایمیل پیزا تون و مقدار برداشت رو وارد میکنید و Send رو بزنید .
حداکثر 24 ساعت طول میکشه که پولتون رو پرداخت کنه

snUDKI.jpg
عجب پس با تیکت زدن واریز میکنن نیان فردا برنامشونو عوض کنن دستارو توی پوست گردو بزارن احتیاط شرط عقله

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
قصه سوروی همینه اگه آسون بود که همگی توش میرفتیم البته چندسال پیش که توکارش بودم به سختی الان نبود سوروی خود کرواد عالیه
آخه سورویش رو کامل کردم و سایته هم تایید کرد اما چون IDM دانلود رو می خواست شروع کنه همه چی به هم خورد! اینش اعصاب خورد کن بود...

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام یه سوال اگر قسمت ادیت پرفایل اینطوری باشه ایا میشه لول گرفت یا حتما باید یکی باشه؟
CpWz_025.jpg

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام یه سوال اگر قسمت ادیت پرفایل اینطوری باشه ایا میشه لول گرفت یا حتما باید یکی باشه؟
مشاهده پیوست 662111
باید یکی باشه چون اینجوری فکر میکنن دوتا اکانت داری با تیکت زدن یکیشو حذف میکنن اما خطریه که شناسایی بشی حالا شرایط لول رو بدست بیار اگه لول نیومد تیک بزن که یکیشو حذف کنن و لول بدن

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
منم قبلا سوروی کار میکردم ولی هیچکدوم از فایلا رو نمیتونستم آنلاک کنم ، آخه نمیدونم چرا قبول نمیکنه ، باید همه سوروی هاشو انجام داد یا یه دونشو ، چون میگی یکی از سوروی های زیر رو انجام بدید تا فایل آنلاک شه ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
منم قبلا سوروی کار میکردم ولی هیچکدوم از فایلا رو نمیتونستم آنلاک کنم ، آخه نمیدونم چرا قبول نمیکنه ، باید همه سوروی هاشو انجام داد یا یه دونشو ، چون میگی یکی از سوروی های زیر رو انجام بدید تا فایل آنلاک شه ؟
دلیلش اینه که باید کاریر واقعی باشه با قندشکن و این چیزا الافیه این حرف یکی از ادمینای این جور سایتا بود که در ازای دانلود دلار میدادن

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
دلیلش اینه که باید کاریر واقعی باشه با قندشکن و این چیزا الافیه این حرف یکی از ادمینای این جور سایتا بود که در ازای دانلود دلار میدادن
آی پیم اختصاصی هیچ جا نمیفهمه ایران ، الان یکی زدم گفت باید زنگ بزنی کد رو بگیری نتونستم ! کلا این سوروی ها رو نمیشه زد !

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
داداش تو جدیدن از zapbux که تو امضاته برداشت داشتی؟
شنیدم اسکم شده :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا