vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
نه دوست عزیزراستی خبری از اون دوستمون که میگفت روشی داره که تسکا همه سالم بیاد نشد
هر موقع اومد گذاشت و کار کرد شرطه
نه دوست عزیزراستی خبری از اون دوستمون که میگفت روشی داره که تسکا همه سالم بیاد نشد
از کاربرای قدیمی هست. چند ماه باهاش کار کرده. تا مدتی پیش تسک quiz زیاد بود.
[/QUOTE]خوب بوده و حالا شما حساب کن 2.5 دلار چند درصد از دارایی های فیشره؟
میزان دارایی: $2.5 Billion
![]()
1 دسته ساعت 2:30 اومد بعد 3-4 دقیقه موبایلیشالان چه ساعاتی میان؟
ممنون که گفتي منم زدمدوستان جاب 88 سنتی اومده خیلی راحته ثبت نام می کنی ایمیلتو تایید می کنی (رپیدورکر)
مشاهده پیوست 663095
زدمش نیم ساعت دارم کار می کنم 1.2 دلار تا اینجا !
برای این جاب باید یکی از تسک های سایتی که ثبت نام کردید رو هم انجام بدیددوستان جاب 88 سنتی اومده خیلی راحته ثبت نام می کنی ایمیلتو تایید می کنی (رپیدورکر)
مشاهده پیوست 663095
زدمش نیم ساعت دارم کار می کنم 1.2 دلار تا اینجا !
این مال آنسوی اب هاست که میگن خوبه : www.ibvpn.com/دوستان اینجا کسی هست که چیز پی ان از انسوی آبها گرفته باشه که مطمئن باشه و از کیفیتش راضی باشه؟
اگه امکانش هست در پخ راهنماییم کنید
ممنون
Sent from my bell & sebastian
شما کدوم رو انجام دادی؟برای این جاب باید یکی از تسک های سایتی که ثبت نام کردید رو هم انجام بدید
1. Signup at bottom icon, confirm account
2. Click on Offers/Surveys, complete any free available one
لطفا دقت کنید
من چند دقیقه باهاش ور رفتم نتونستم سوروی رو انجام بدم بیخیال شدمشما کدوم رو انجام دادی؟
ممنون قیمت جاب هاش مثل تسک فور دلار پایینه ؟ واریزیش چقدر طول میکشه ؟دوستان سایت جاب دیگه ای مدتی باهاش کار کردم شما هم تستش کنید خوبیش پرداخت به پرفکت مانیه
http://www.dollarsincome.com
داد این تسک نیست جابه مثل رپید ورکرممنون قیمت جاب هاش مثل تسک فور دلار پایینه ؟ واریزیش چقدر طول میکشه ؟
یه دونه زدم آنی واریز کرد !داد این تسک نیست جابه مثل رپید ورکر
ممنونداد این تسک نیست جابه مثل رپید ورکر