usef8000
Registered User
نه مشکلی نداره توضیح چی بدم قسمت جاب تو سایتش برید مشخصهممنون
آی پی ایران مشکل نداره یه توضیحی میدی
با این سیستما کار نکردم![]()
نه مشکلی نداره توضیح چی بدم قسمت جاب تو سایتش برید مشخصهممنون
آی پی ایران مشکل نداره یه توضیحی میدی
با این سیستما کار نکردم![]()
آره ديدم خدا کنه درست شده 5 دلارم اونجا گيرهزپ باکس هم داره نگران کننده میشه از دسترس خارج شده
به نظرم اسکم نشه ظاهرا سایتشون مشکلاتی داره که مجبور شدن آفلاینش کنن که روش کار کنن من که چندبرابر شما توش دلار دارم خوبه هنوز ارتقا طلایی و رنت رفرال نکردیم اونوقت اسکم میشد طرف از ناراحتی دیوونه میشدآره ديدم خدا کنه درست شده 5 دلارم اونجا گيره
مدت ها هست که اسکم شدهبه نظرم اسکم نشه ظاهرا سایتشون مشکلاتی داره که مجبور شدن آفلاینش کنن که روش کار کنن من که چندبرابر شما توش دلار دارم خوبه هنوز ارتقا طلایی و رنت رفرال نکردیم اونوقت اسکم میشد طرف از ناراحتی دیوونه میشد
سایت دوم کدومه/کلی کاربر طلایی شده داره کاسبی خوبی شده سایت باکس زدن شده شغل اول در جهان خیلی پر سودهمدت ها هست که اسکم شده
چه مشکلی بوده که هر دو سایت بعد از 3 هفته هیچ پرداختی نداشتن؟
تا حالا چند بار گفتن که فلان روز پرداخت میکنیم و پرداخت نکردن. امید رو زنده نگه میدارن که افراد پول بیشتری به سایتشون واریز کنن. برای عضویت طلایی تند تند تخفیف میذارن.
با این وضعیتی که به وجود آوردن اگر بخوان پرداخت رو فعال کنن همه پول هاشون رو برداشت میزنن که باعث میشه ورشکست کنن پس سایت اسکمه.
کدوم سایت شانست خوبه کلا چند دلار زدیدوستان از دیشب تا الان نزدیکه 120 شاید هم بیشتر عبارتند از فیشر معمولی فیشر موبایلی تسکهای افزونه دار هم معمولی هم موبایلی و کلی تسک های مختلف که 99 درصدشون سالمه برای من هست ایا برای شما هم همین طوره ؟
و یک سوال من هنوز تسک های موبایلی رو نزدم چون می ترسم برای لول گیرفتن گیر بدن به نظر شما موبایلی رو بزنم یا نه باعث مشکل میشه؟
رفرال آیدیتونو بدید تو این سایت www.dollarsincome.comنه مشکلی نداره توضیح چی بدم قسمت جاب تو سایتش برید مشخصه
اگر موبایلی رو هم بتونم بزنم فکر می کنم بین 4 تا 9 دلار بشه از نئو باکسکدوم سایت شانست خوبه کلا چند دلار زدی
http://dollarsincome.com/-419350.htmرفرال آیدیتونو بدید تو این سایت www.dollarsincome.com
تونستن که میشه مگه میخای لول بگیری که نمیزنی بیخیالش شواگر موبایلی رو هم بتونم بزنم فکر می کنم بین 4 تا 9 دلار بشه از نئو باکس
اوضاع خوب نیست حسابا همش لیمیت میشنوضعیت شما چطوره؟
اره می خوام لول بگیرم تقریبا هم به لول گرفتن نزدیکم باید ببینم چی میشه موبایلی ها رو فعلا نمی زنمتونستن که میشه مگه میخای لول بگیری که نمیزنی بیخیالش شو
یعنی شما الان حساب نئو نداری؟اره می خوام لول بگیرم تقریبا هم به لول گرفتن نزدیکم باید ببینم چی میشه موبایلی ها رو فعلا نمی زنم
دارم اوضایی شده بعد چند روز حساب لیمیت میشه تسک سالم کمیاب میشهیعنی شما الان حساب نئو نداری؟
دوست عزیز شما تعداد تسک هایی که انجام دادی چند تا هست؟ میشه یه عکس از داشبوردت بذاری؟اره می خوام لول بگیرم تقریبا هم به لول گرفتن نزدیکم باید ببینم چی میشه موبایلی ها رو فعلا نمی زنم
عکس بعد می زارم سیستمم مشکل داره ولی من چند روزه بیشتر شروع نکردم و الان هم یکی از شرایطش تایید شده و دومی فکر می کنم تا فردا یا امشب تایید میشه می مونه سومی اون اکورسی داره ها که فعلا هنوز چیزی واسم نیومده که بخوام بزنمدوست عزیز شما تعداد تسک هایی که انجام دادی چند تا هست؟ میشه یه عکس از داشبوردت بذاری؟
دوست عزیز شما تا لحظاتی دیگه لول 3 میگیری!عکس بعد می زارم سیستمم مشکل داره ولی من چند روزه بیشتر شروع نکردم و الان هم یکی از شرایطش تایید شده و دومی فکر می کنم تا فردا یا امشب تایید میشه می مونه سومی اون اکورسی داره ها که فعلا هنوز چیزی واسم نیومده که بخوام بزنمبه غیز از یکی که مشکل داشت اگر موارد امنیتی رو درست انجام داده باشم شاید دادن نمی دونم والا هر چی خدا و بعدش کراوود بخواد
خیلی ممنون راضی به زحمت نبودیمدوست عزیز شما تا لحظاتی دیگه لول 3 میگیری!