لول رو نمیدونم داره یا نه ولی اسکایپ با ادمین حرف زدم گفت تسک کازینو داره که اینجوری در آوردهراستی اون کیه که 110 دلار از تسک4دلار برداشت میکنه حتما باید لول دار باشه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدوستان مراقب باشن اکورسی شون زیر صفر نیاد!
عجب توی یک روز 2 برداشت داشته رقمش بالاس احتمالا هندی پاکستانی باشه وضع شما هم خوبه با قیمت پایین تسک4دلار باید زیاد تسک بزنی مگه چقدر تسک برات میادلول رو نمیدونم داره یا نه ولی اسکایپ با ادمین حرف زدم گفت تسک کازینو داره که اینجوری در آورده
نه بابا وضع خوب کجا بودعجب توی یک روز 2 برداشت داشته رقمش بالاس احتمالا هندی پاکستانی باشه وضع شما هم خوبه با قیمت پایین تسک4دلار باید زیاد تسک بزنی مگه چقدر تسک برات میاد
آیپی اختصاصی فقط مختص خودته ولی غیر اختصاصی مشترکه و بعد هر اتصال 1 آیپی متفاوت میده معمولاسلام
ببخشید من تمام صفحات رو خوندم.فقط چندتا سوال دارم ممنون میشم اگه ج بدید:
1) ای پی اختصاصی با وی پی ان فرق داره یا نه؟؟
2)حتی برای ثبت نام در کراود هم باید ای پی اختصاصی (مثلا امریکا) ثبت نام داشته باشم و بعدش هم با همون تسک بزنم؟
ممنون
آیپی اختصاصی فقط مختص خودته ولی غیر اختصاصی مشترکه و بعد هر اتصال 1 آیپی متفاوت میده معمولا
واسه لول تو کرود باید با آیپی ثابت ثبت نام کنی بعدشم باید با همون آیپی ثابت بزنی
ممنون که سریع جوابمو دادید.ویندوز مجازی چی؟ اجباریه برای ثبت نام و کار و لول گرفتن؟
اولین ثبت نامت باشه لازم نیست وگرنه از لحاظ امنیت مجازی بهترهاقا یوسف شما جوابمو نمیتونید بدید؟؟ ممنون میشم
میتونی از سایت nvpn بخری حساب پرفکت مانی لازمه که میتونی از طریق فروشنده ها شارژش کنیخیلی ممنون.
من الان میخوام ای پی اختصاصی از یک سایت خارجی بخرم.هیچ حسابی ندارم.حساب پیزا الان باید باز کنم که بتونم بخرم یا نه،راه دیگه ای هم هست؟؟مثلا یکی برا من بخره پولشو بدم(اگه هست بگید) بازم ممنون