• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
اثبات پرداختی سوم از رپیدورکر

پرداخت 2 الی 3 ساعته

imQMw9.jpg

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
راستی اون کیه که 110 دلار از تسک4دلار برداشت میکنه حتما باید لول دار باشه
لول رو نمیدونم داره یا نه ولی اسکایپ با ادمین حرف زدم گفت تسک کازینو داره که اینجوری در آورده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
لول رو نمیدونم داره یا نه ولی اسکایپ با ادمین حرف زدم گفت تسک کازینو داره که اینجوری در آورده
عجب توی یک روز 2 برداشت داشته رقمش بالاس احتمالا هندی پاکستانی باشه وضع شما هم خوبه با قیمت پایین تسک4دلار باید زیاد تسک بزنی مگه چقدر تسک برات میاد

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
عجب توی یک روز 2 برداشت داشته رقمش بالاس احتمالا هندی پاکستانی باشه وضع شما هم خوبه با قیمت پایین تسک4دلار باید زیاد تسک بزنی مگه چقدر تسک برات میاد
نه بابا وضع خوب کجا بود
اون 21 دلار با 6.5 دلار چلنجینگ بونس بود بعدشم که 2.5 دلار دیگم واسه 4شنبه بود که گرفتم
هفته پیشم 4 شنبه و شنبه اومد این هفته فعلا 4شنبش که اومده، امیدوارم فردا هم بیاد
کلا 2 روز تو هفته بیشتر نمیاد، اگه روزای دیگه میاد واست در اصل تسک هایی که نزدی هستش، روزای بعد هم میاد تا هفته بعد دوباره ریست شه

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان زود باشین تا از دستتون نه پریده نئو باکس ای پی امریکا به جز این ها تعدادی زیادی تسک هست CpWz_038.jpg CpWz_039.jpg

Last edited:

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
ببخشید من تمام صفحات رو خوندم.فقط چندتا سوال دارم ممنون میشم اگه ج بدید:
1) ای پی اختصاصی با وی پی ان فرق داره یا نه؟؟
2)حتی برای ثبت نام در کراود هم باید ای پی اختصاصی (مثلا امریکا) ثبت نام داشته باشم و بعدش هم با همون تسک بزنم؟
ممنون

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
بعدم یک سوال دیگه! الان که من تازه میخوام تو نئوباکس و کراود ثبت نام کنم حتما نیازه تو ویندوز مجازی کار بکنم؟؟

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
این سوالایی ک پرسیدم برای وقتی ک ب امید لول گرفتن میخوایم کار کنیم بودا.نه فقط ثبت نام الکی و هی ای پی عوض کردن

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
اعلام وضعیت

بچه ها تسک کوییز دار نئو باکس ای پی امریکا

در لحظه زندگی کن
مرتضی

CpWz_040.jpg

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
ببخشید من تمام صفحات رو خوندم.فقط چندتا سوال دارم ممنون میشم اگه ج بدید:
1) ای پی اختصاصی با وی پی ان فرق داره یا نه؟؟
2)حتی برای ثبت نام در کراود هم باید ای پی اختصاصی (مثلا امریکا) ثبت نام داشته باشم و بعدش هم با همون تسک بزنم؟
ممنون
آیپی اختصاصی فقط مختص خودته ولی غیر اختصاصی مشترکه و بعد هر اتصال 1 آیپی متفاوت میده معمولا
واسه لول تو کرود باید با آیپی ثابت ثبت نام کنی بعدشم باید با همون آیپی ثابت بزنی

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان وضعيت ثبت نام چه طوري شده ؟؟ شماره موبايل هم ميخواد اس ام اس وريفاي ميفرسته ؟؟؟؟

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
آیپی اختصاصی فقط مختص خودته ولی غیر اختصاصی مشترکه و بعد هر اتصال 1 آیپی متفاوت میده معمولا
واسه لول تو کرود باید با آیپی ثابت ثبت نام کنی بعدشم باید با همون آیپی ثابت بزنی

ممنون که سریع جوابمو دادید.ویندوز مجازی چی؟ اجباریه برای ثبت نام و کار و لول گرفتن؟

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
خیلی ممنون.
من الان میخوام ای پی اختصاصی از یک سایت خارجی بخرم.هیچ حسابی ندارم.حساب پیزا الان باید باز کنم که بتونم بخرم یا نه،راه دیگه ای هم هست؟؟مثلا یکی برا من بخره پولشو بدم(اگه هست بگید) بازم ممنون

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خیلی ممنون.
من الان میخوام ای پی اختصاصی از یک سایت خارجی بخرم.هیچ حسابی ندارم.حساب پیزا الان باید باز کنم که بتونم بخرم یا نه،راه دیگه ای هم هست؟؟مثلا یکی برا من بخره پولشو بدم(اگه هست بگید) بازم ممنون
میتونی از سایت nvpn بخری حساب پرفکت مانی لازمه که میتونی از طریق فروشنده ها شارژش کنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا