morteza0611
Registered User
- نوشتهها
- 554
- لایکها
- 54
دوستان کلی تسک های موبایلی مونده دستم به نظر شما اگه بزنم دیگه شانس لول دارم?
توی این اوضاع تسک به زور میدن چه برسه به لول هر کیم لول گرفته کاربر قدیمی بوده ولاغیردوستان کلی تسک های موبایلی مونده دستم به نظر شما اگه بزنم دیگه شانس لول دارم?
اکثرا جواب اشتباه توش دارن کارشون عمدیهتست کویستشن ها ترفند خاصی دارن ؟
خیلی سخته !
یعنی چی یعنی از 100% بفهمن کمتر زدی چند تا غلط اضاف میکنن که expell شی در اینصورت حتما باید 100% بزنی که ؟!اکثرا جواب اشتباه توش دارن کارشون عمدیه
یعنی هر چقدر سعی کنی درست بزنی بازم اشتیاه میگیره تجربه شدهیعنی چی یعنی از 100% بفهمن کمتر زدی چند تا غلط اضاف میکنن که expell شی در اینصورت حتما باید 100% بزنی که ؟!
با گوگل کروم ثبت نام کن توي اون درستهbache ha mishe begid chera dokmeye abie to safhe sabte nam crowd chera kar nemikone?? chekar kon?
bebakhshid eng dadam
با گوگل کروم ثبت نام کن توي اون درسته
bale dg,inja hame daran migan age level mikhayn nabayad az chan keshvar bezanid.آقا من 106 تسک کوییز انجام دادم ولی تیک 100 تا نمی خوره چرا ؟؟؟ :general208:
من از آی پی چند کشور تسک زدم . به همین خاطر تیک نمی خوره ؟؟؟
in yek site hastesh ke bekhatere didane tablighat behemun pul mide...قصد اسپم ندارم ولی یکی محض رضای خدا به منم توضیح میده این چی هس؟!
داداش یه چند ساعت وایسا میخوره ولی بعید میدونم لول بگیری چون چند تا کشور زدی !!آقا من 106 تسک کوییز انجام دادم ولی تیک 100 تا نمی خوره چرا ؟؟؟ :general208:
من از آی پی چند کشور تسک زدم . به همین خاطر تیک نمی خوره ؟؟؟
2 روزه واستادمداداش یه چند ساعت وایسا میخوره ولی بعید میدونم لول بگیری چون چند تا کشور زدی !!
ا
پس بیخیال !!!!!!!!!! :general208:2 روزه واستادم
تیری در تاریکی بود دیگه . اان بهشون تیکت زدم یا قبول می کنن یا بن می کنن :general312::general107:
سلام ببخشید متوجه نشدم چیو خاموش کردین درست شد ?kheili mamnun,chan daghighe ghostery ro khamush kardam,dorost shod,bad baz roshan kardam
be har hal kheili tnx