میبینم بعضیا هنوز توی دکمش موندن قلقش اینه که چندبار روی دکمه فیس.بوک کلیک میکنید بعد دکمه فعال میشهسلام ببخشید متوجه نشدم چیو خاموش کردین درست شد ?
اگه ارزش نداشت که وقتمونو روش نمیزاشتیم بهتره قبل اینکه کسی سوالی بپرسه کمی تاپیکو زیرورو کنه بعداصلا این تسک ها ارزش داره؟ شی یک دوتا میاد تو ماه میشه 5 دلار نمیصرفه حتی فیلترشکن بخری
اوضاع زیر نرماله پستا رو بخونی حساب دستت میادسلام دوستان الان وضعیت تسک ها توی نئوباکس چطوره ؟ ارزش داره وقت بزارم من قبلا کار میکردم ولی یه مدت خبری نبود بیخیال شدم باید حتما لول بگیری
نه اقا منظورش افزونه ghostery بود درست گفتن دوست عزیز مشکل از همین بود قبلا هم با کروم ثبت نام کرده بود ایده شما خیلی عروسکی بودمیبینم بعضیا هنوز توی دکمش موندن قلقش اینه که چندبار روی دکمه فیس.بوک کلیک میکنید بعد دکمه فعال میشه
اگه دیدیشون سلام ما را برسان شما به جای از دیگران پرسیدن از خودت بپرس که چرا کمی سرچ و ترجمه کردن بلد نیستی اونوقت به جواب سوالات میرسی از یک طرف تاپیک سایت تسک میزنی حالا میای درباره تسک میپرسیدوستان تسک های کازینو در چه ساعتی میان؟
میشه مثلا تسک های کازینو رو هر ساعت از شبانه روز انجام داد؟
این جواب تسک ها چیه؟ به درد چی میخوره؟
این لول 1 و 2 و 3 در crowdflower به درد چی میخوره؟
داداش عجب اعتماد به نفسی داری تو :general206:بچه ها روشش اینه به مایکل تو تسک کراود گیر بدید .وسلام ...
من کلی بهش گیر دادم واسه لول بعد برسی کرد گفت پروکسی زدی و لول نمیگری تسک مولایلی هم6 بار با ویندوز زدی .. منم زیر بار نرفتم چند بار گفت تا نهایتا گفت باشه بابا تو اکوراسییت خیلی پاینه بیا این تست ها رو بزن ولی فیشرتو مسدود میکنم وقتی کامل زدی و رسیدی حد نصاب همشو فعال میکنم
5تا تست اومد 100 %زدم ولی چون قبلا 25%زیاد داشتم رسید به 60%
اینم راهکار من
حالا من دوبار سوال کردم هیچکی جوابمو نداد که چطور تسک ها رو جواب بدم.
عجب پس به مایکل مثل کنه چسبیدی تا بنت نکنه حتما لول بهت نمیدن چون قانونشونو رد کردی الانم دارن الافت میکنن قبلا گفتم که توی کویز جواب اشتباه عمدا میزارن پس بیخیال این حسابت آخر باید بشیبچه ها روشش اینه به مایکل تو تسک کراود گیر بدید .وسلام ...
من کلی بهش گیر دادم واسه لول بعد برسی کرد گفت پروکسی زدی و لول نمیگری تسک مولایلی هم6 بار با ویندوز زدی .. منم زیر بار نرفتم چند بار گفت تا نهایتا گفت باشه بابا تو اکوراسییت خیلی پاینه بیا این تست ها رو بزن ولی فیشرتو مسدود میکنم وقتی کامل زدی و رسیدی حد نصاب همشو فعال میکنم
5تا تست اومد 100 %زدم ولی چون قبلا 25%زیاد داشتم رسید به 60%
اینم راهکار من
حالا من دوبار سوال کردم هیچکی جوابمو نداد که چطور تسک ها رو جواب بدم.
اره آدمی با اعتماد به نفس زنده استداداش عجب اعتماد به نفسی داری تو :general206:
25 درصد دقت داشتی لول هم می خواستی :general707: دمت گرم خدایی :general601:
اونا رو هم واسش توضیح دادم خودشم گفت قانونشونو رد کردم و لول نمبگیرم...اما چرا باید بیاد 5تا تسک از لولدار ها رو واسم فعال کنه ...عجب پس به مایکل مثل کنه چسبیدی تا بنت نکنه حتما لول بهت نمیدن چون قانونشونو رد کردی الانم دارن الافت میکنن قبلا گفتم که توی کویز جواب اشتباه عمدا میزارن پس بیخیال این حسابت آخر باید بشی
گفتم دارن الافت میکنن وقتی دارن توی تستا جواب اشتباه میزارن این کارشون هم مثل اونه وقتی لول بهت نمیدن فیشرا رو هم برات بستن بگو به چه امیدی زنده ای شوخیاونا رو هم واسش توضیح دادم خودشم گفت قانونشونو رد کردم و لول نمبگیرم...اما چرا باید بیاد 5تا تسک از لولدار ها رو واسم فعال کنه ...
حالا ببینم چی میشه
من نبودمpayaml33 و usef8000 همه این حرف ها رو تو تیکت گفتن؟
مگه همه چی رو باید توی تیکت بگن از حرف و عملشون میشه طرز فکرشونو خوندpayaml33 و usef8000 همه این حرف ها رو تو تیکت گفتن؟
من یکی رو میشناختم همین بلا که میگی سرش اومد و تست اشتباهی زده بود...پی گیری کرده بود و اثباتش کرد...نتیجشم جایزه 5دلاری بود...اگه متمنی اشتباه زدن تیکت کن...گفتم دارن الافت میکنن وقتی دارن توی تستا جواب اشتباه میزارن این کارشون هم مثل اونه وقتی لول بهت نمیدن فیشرا رو هم برات بستن بگو به چه امیدی زنده ای شوخی
سیستم امنیتشونو بالا بردن کازینو هم فقط به کاربرای اصلی کشورایی مثل انگلیس فقط میاد حالا بیاید خودتونو بکشید که لول بگیرید اشتباهه
خوبه واسه من نیومد وگرنه یه 25% دیگه میزدمالان کویز 6 سنتی اومد سخته آخر اخراج میکنه
Hotel Review Analysis
اونوقت حتما شرایط لولو دریافت میکردی بیخیال دستت برا کرواد رو شده دیگه هیچی بهت نمیدن بهتره حساب جدید درست کنیخوبه واسه من نیومد وگرنه یه 25% دیگه میزدم