usef8000
Registered User
به همدیگه لول بذل و بخشش میکنید حالا دوستمون امید داره خوبه با اینکه راه تا لول گیری طولانیه اونم با این اوضاعدوست عزیز شما تا لحظاتی دیگه لول 3 میگیری!
به همدیگه لول بذل و بخشش میکنید حالا دوستمون امید داره خوبه با اینکه راه تا لول گیری طولانیه اونم با این اوضاعدوست عزیز شما تا لحظاتی دیگه لول 3 میگیری!
جوری گفتی به لول نزدیکی که گفتم فردا پس فردا میگیری به جای اینکه بگی ظهور بسیار نزدیک است فقط میگفتی ظهور نزدیک است همینخیلی ممنون راضی به زحمت نبودیم![]()
با صفر test questions answers و اکورسی 0 درصد شاید تصمیم بگیرن برات لول 4 درست کنن و بدن.خیلی ممنون راضی به زحمت نبودیم![]()
خخخخخخخ عجببا صفر test questions answers و اکورسی 0 درصد شاید تصمیم بگیرن برات لول 4 درست کنن و بدن.
تسک های همه کشورها برات میاد. تمام کازینوهای کشورهای دیگه و تسک های فیشری که هیچ محدودیتی ندارن.
تا لحظاتی دیگر...
عجب بعضیا امید کاذبشون بیشتر از امید واقعیه با این حرفات نور علی نور شدبا صفر test questions answers و اکورسی 0 درصد شاید تصمیم بگیرن برات لول 4 درست کنن و بدن.
تسک های همه کشورها برات میاد. تمام کازینوهای کشورهای دیگه و تسک های فیشری که هیچ محدودیتی ندارن.
تا لحظاتی دیگر...
دو تا لول گرفتم هر دو با اکورسی 94 درصد و 100 test questions.خخخخخخخ عجب
مگه وضعیت خودتون قبل از لول گرفتن چطور بود دوست عزیز ؟
وضعیت که از دیشب تا الان به نسبت بقیه روزها خوب بود باید ببینیم از الان به بعد چطور خواهد شد
حالا زیاد سخت نگیر زیر -98% هم بد نیست البته در اینصورت فکر کنم تا 3 سال باید مجانی واسه کرود تسک بزنیم !دوستان مراقب باشن اکورسی شون زیر صفر نیاد!
پسر خوب بهتره لحنت رو در مورد بچه ها فروم عوض کندوستان مراقب باشن اکورسی شون زیر صفر نیاد!
موضوع این بود که یک کاربر اطلاعات غلط ارائه داد و در موردش بحث شد.پسر خوب بهتره لحنت رو در مورد بچه ها فروم عوض کن
اینجا جای مسخره بازی نیست
نناز به خودت اینقدر
بذار تابستون تموم شه،کودکان فروم اتوماتیک تعدادشون کم میشهنه بابا خوب شد گفتی موضوع چی بود
بحث مسخره بازیتو تو پیام خصوصی بکن
من در مورد ادم تازه کار فکر خاصی نمیکنم چون در حد فکر نیست اینجا هم جای فکر نیست
چند صفحه قبل بری میبینی یه کاربرم مثل شما خوشمزه بازیش گرفت
یه مدت بن شد تا بدونه این تاپیک جای مسخره بازی نیست
آقا RAPID WORKERS رو بیخیال ، بزن کف قشنگرو واسه ****Rapid ! :general208:آقا لول رو بی خیال بشید
نمیدن زور که نیست)))
RAPID WORKERS خیلی خوبه برید تو کارش
چطوری داداشبذار تابستون تموم شه،کودک های فروم اتوماتیک تعدادشون کم میشه![]()