ali.gha3mi75آی دی یاهو پیلیز ؟
ali.gha3mi75آی دی یاهو پیلیز ؟
بد نیست بفرسته ببینیم چی میگن!دوست من لطفا پستتون رو edit کنید
اینجا رو خیلیها میبینن
بعدشم ایران تحریمه بعد شما می خوایی کارت پستال بفرستی؟
قضیه تیکه تیست بلکه تکراره قبلا گفتیم با Oracle VM VirtualBox کار کنید بهتره حالا کو گوش پذیرندهدوست عزیز شما چرا به جای یه جواب درست و درمون همیش تیکه و کنایه می پرونی نمی خوای جواب بدی خوب بگو در غیر این صورت
شما رو به خیر و ما رو به سلامت :general108::general105::general107::general210::general307::general611::general703::general705::general707::general711:
چه آرزوی محالیست زیستن با تو
مرا همین بگذارند یک سخن با تو
من 10تا اومد 5تاش باز شد...17-18 تا تسک 4 سنتی واسم اومده ولی چون با نئو مشکل دارم نزدم گفتم شاید مثل فیشرا هر روز بیان بعد نتونم از نئو برداشت کنم حسرت بخورم ، برا کسی اومده اینا ؟ یه تسک نژاد پرستانه هم اومده بود عجیب بود 2 تا سوال داشت یکیش میگفت آیا میدونید بعضی مردم سفید پوست از مردم سیاهپوست خوششون نمیاد و بعدیش هم برعکس قبلی ، 1 دقیقه هم وقت داشت ، انتخاب اول رو هم که میزدی دیگه نمیتونستی نظرتو عوض کنی !
فکر کنم جای فیشرا میاد از این به بعد ساعت 10 شب به بعد فکر کنم اینا بیان !من 10تا اومد 5تاش باز شد...
باید به ترتیب باز کنی تا بقیه باز بشه...
پست های قبل رو بخونید مشکل همگانیه !سلام. چرا هر وقت صفحه تسکارو باز میکنم یه تعداد فیشر میاد که همگی تعدادی که ازشون مونده مساویه و هیچکدوم باز نمیشن. 2 هفته میشه اینجوری شده. لطفا راهنمایی کنین
شاید ریفرش میکنم 2تا جدید میاد ولی باز نمیشن شاید قبلی هاشونو جواب ندادم دلیلش این نیست به نظرت چون الان امتحان کردم همینجوری بود...فکر کنم جای فیشرا میاد از این به بعد ساعت 10 شب به بعد فکر کنم اینا بیان !
من چون با نئو مشکل دارم نزدمشون گفتم اگه مشکلم حل نشد تو یه سایت دیگه بزنمشون ، نمیدونم ولی چند تاش زدم باز شدشاید ریفرش میکنم 2تا جدید میاد ولی باز نمیشن شاید قبلی هاشونو جواب ندادم دلیلش این نیست به نظرت چون الان امتحان کردم همینجوری بود...
ای دی سوالاتمون مثل همند ؟؟؟
پست هاتو خوندم میدونم چی شده....من چون با نئو مشکل دارم نزدمشون گفتم اگه مشکلم حل نشد تو یه سایت دیگه بزنمشون ، نمیدونم ولی چند تاش زدم باز شد
نه کلا قاطی کرده مثلا من یه تسک رو زدم باز نشد بعد صفحه رو رفرش کردم زدم باز شد نمیدونم چشونه !پست هاتو خوندم میدونم چی شده....
.
.
من 10 تا اومد تا 7میش باز نشد 8-9باز شد 10 نشد برگشتم بقیه هم باز شده بودن
فک کنم یه ترتیب خاص دارن که اگه اولیو نزنی دومی باز نشه...
نمیدونم الان 15 تا فیشر اومد یه دونشم باز نشد کثافت :vنه کلا قاطی کرده مثلا من یه تسک رو زدم باز نشد بعد صفحه رو رفرش کردم زدم باز شد نمیدونم چشونه !
ای دی شون چنده؟؟تکو توکی سالم میاد الان 2 تا فیشر سالم باز شد
دیگه رفتن با زدن کدش هم فکر نکنم بیانای دی شون چنده؟؟
میان من امتحان کردمدیگه رفتن با زدن کدش هم فکر نکنم بیان
قضیه این آی دی ها چیه ؟میان من امتحان کردم
یه سوال مربوط به مقاله هست ای دی شو میزنم هر روز 2-3تایی انجام میدم...نمی رند مخفی میشند اگر محدودیت زمانی نداشته باشن