• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز شما چرا به جای یه جواب درست و درمون همیش تیکه و کنایه می پرونی نمی خوای جواب بدی خوب بگو در غیر این صورت
شما رو به خیر و ما رو به سلامت :general108::cool::p:Do_O:general105::general107::general210::general307::general611::general703::general705::general707::general711:
چه آرزوی محالیست زیستن با تو
مرا همین بگذارند یک سخن با تو
قضیه تیکه تیست بلکه تکراره قبلا گفتیم با Oracle VM VirtualBox کار کنید بهتره حالا کو گوش پذیرنده

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
17-18 تا تسک 4 سنتی واسم اومده ولی چون با نئو مشکل دارم نزدم گفتم شاید مثل فیشرا هر روز بیان بعد نتونم از نئو برداشت کنم حسرت بخورم ، برا کسی اومده اینا ؟ یه تسک نژاد پرستانه هم اومده بود عجیب بود 2 تا سوال داشت یکیش میگفت آیا میدونید بعضی مردم سفید پوست از مردم سیاهپوست خوششون نمیاد و بعدیش هم برعکس قبلی ، 1 دقیقه هم وقت داشت ، انتخاب اول رو هم که میزدی دیگه نمیتونستی نظرتو عوض کنی !

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
17-18 تا تسک 4 سنتی واسم اومده ولی چون با نئو مشکل دارم نزدم گفتم شاید مثل فیشرا هر روز بیان بعد نتونم از نئو برداشت کنم حسرت بخورم ، برا کسی اومده اینا ؟ یه تسک نژاد پرستانه هم اومده بود عجیب بود 2 تا سوال داشت یکیش میگفت آیا میدونید بعضی مردم سفید پوست از مردم سیاهپوست خوششون نمیاد و بعدیش هم برعکس قبلی ، 1 دقیقه هم وقت داشت ، انتخاب اول رو هم که میزدی دیگه نمیتونستی نظرتو عوض کنی !
من 10تا اومد 5تاش باز شد...
باید به ترتیب باز کنی تا بقیه باز بشه...

hosein281

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. چرا هر وقت صفحه تسکارو باز میکنم یه تعداد فیشر میاد که همگی تعدادی که ازشون مونده مساویه و هیچکدوم باز نمیشن. 2 هفته میشه اینجوری شده. لطفا راهنمایی کنین

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
سلام. چرا هر وقت صفحه تسکارو باز میکنم یه تعداد فیشر میاد که همگی تعدادی که ازشون مونده مساویه و هیچکدوم باز نمیشن. 2 هفته میشه اینجوری شده. لطفا راهنمایی کنین
پست های قبل رو بخونید مشکل همگانیه !

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فکر کنم جای فیشرا میاد از این به بعد ساعت 10 شب به بعد فکر کنم اینا بیان !
شاید ریفرش میکنم 2تا جدید میاد ولی باز نمیشن شاید قبلی هاشونو جواب ندادم دلیلش این نیست به نظرت چون الان امتحان کردم همینجوری بود...
ای دی سوالاتمون مثل همند ؟؟؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
شاید ریفرش میکنم 2تا جدید میاد ولی باز نمیشن شاید قبلی هاشونو جواب ندادم دلیلش این نیست به نظرت چون الان امتحان کردم همینجوری بود...
ای دی سوالاتمون مثل همند ؟؟؟
من چون با نئو مشکل دارم نزدمشون گفتم اگه مشکلم حل نشد تو یه سایت دیگه بزنمشون ، نمیدونم ولی چند تاش زدم باز شد

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من چون با نئو مشکل دارم نزدمشون گفتم اگه مشکلم حل نشد تو یه سایت دیگه بزنمشون ، نمیدونم ولی چند تاش زدم باز شد
پست هاتو خوندم میدونم چی شده....
.
.

من 10 تا اومد تا 7میش باز نشد 8-9باز شد 10 نشد برگشتم بقیه هم باز شده بودن
فک کنم یه ترتیب خاص دارن که اگه اولیو نزنی دومی باز نشه...

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93
پست هاتو خوندم میدونم چی شده....
.
.

من 10 تا اومد تا 7میش باز نشد 8-9باز شد 10 نشد برگشتم بقیه هم باز شده بودن
فک کنم یه ترتیب خاص دارن که اگه اولیو نزنی دومی باز نشه...
نه کلا قاطی کرده مثلا من یه تسک رو زدم باز نشد بعد صفحه رو رفرش کردم زدم باز شد نمیدونم چشونه !

payaml33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دیگه رفتن با زدن کدش هم فکر نکنم بیان
میان من امتحان کردم
یه سوال مربوط به مقاله هست ای دی شو میزنم هر روز 2-3تایی انجام میدم...نمی رند مخفی میشند اگر محدودیت زمانی نداشته باشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا