usef8000
Registered User
الان نزدیک 40تا فیشر اومد بزنید
من فقط این تسکارو دارم نه از فیشری خبره نه میشریالان نزدیک 40تا فیشر اومد بزنید
توی اکانت جدید میاد قدیمی هم چند ساعت پیش قبل برداشت تعدادی اومدمن فقط این تسکارو دارم نه از فیشری خبره نه میشری
![]()
من جدیدم دیگه.توی اکانت جدید میاد قدیمی هم چند ساعت پیش قبل برداشت تعدادی اومد
پس چرا نمیادمن جدیدم دیگه.
چی بگم شاید ایپیت مورد داره بازم صبر کن چاره دیگه ای نداریپس چرا نمیاد
توی نئو اینجور نیست ربطی نداره اینا شانسی میاد درامدت چطوراس خودم امروز 135 دلار نقد کردمهر وقت این تسک اومد شاید بیاد اول اکانت این تسک نیست بعد از 10 روز سرازیر میشه .مثلا تو تسک فوردلار اول اکانت این تسک نبود حالا 10 روز گذشته هست.تو نئوباکسم هنوز این تسک نیومده.یعنی ربط داره یوسف
Find where couple of businesses are online
فعلا درامد هیچیتوی نئو اینجور نیست ربطی نداره اینا شانسی میاد درامدت چطوراس خودم امروز 135 دلار نقد کردم
تو کال می مانی روز 6 دلار بدست می آوردم ولی حالا دیگه پرداخت با پی زا رو لغو کردهتوی نئو اینجور نیست ربطی نداره اینا شانسی میاد درامدت چطوراس خودم امروز 135 دلار نقد کردم
راستی اگه ساپورت کنم تسک میدن؟توی نئو اینجور نیست ربطی نداره اینا شانسی میاد درامدت چطوراس خودم امروز 135 دلار نقد کردم
چکار کنی ساپورت چی منظورت تیکنه؟راستی اگه ساپورت کنم تسک میدن؟
باهاش دیگه کار نمیکنم 10 دلارم حرومش بشهتو کال می مانی روز 6 دلار بدست می آوردم ولی حالا دیگه پرداخت با پی زا رو لغو کرده
نمیدونم برا دو تا حساب بودفعلا درامد هیچی
135 دلار رو تو چند روز بدست آوردی؟
آره همون تیکتچکار کنی ساپورت چی منظورت تیکنه؟
نه نمیشهآره همون تیکت
علیک سلامسلام آقا یوسف منظورت از اکانت جدید و قدیم چیه؟ اکانت جدید تو کراود یا اکانت جدید تو نئوباکس