ن من که نتونستم خیلی سخت بود فوری اخراج شدم.تو تونستی؟دیروز 200 تا 15 سنتی اومد.ولی خیلی سخت بود کسی تونست بزنه![]()
ن من که نتونستم خیلی سخت بود فوری اخراج شدم.تو تونستی؟دیروز 200 تا 15 سنتی اومد.ولی خیلی سخت بود کسی تونست بزنه![]()
اون از تسک های قدیمی بود.سختن عموما اگه برا لول کار میکنید دنبالش نریددیروز 200 تا 15 سنتی اومد.ولی خیلی سخت بود کسی تونست بزنه![]()
نه بابان من که نتونستم خیلی سخت بود فوری اخراج شدم.تو تونستی؟
خیلی سخته اصن فکر نکنم کسی بتونه ولی خیلی با ارزش بوداون از تسک های قدیمی بود.سختن عموما اگه برا لول کار میکنید دنبالش نرید
البته دوستانی بودن که تو این تایپک با داشتن آی پی خاص و البته یک سری احتیاط گری ها که موقع ورود و خروج و تسک زنی انجام بدین موفق به گرفتن لول شدن.لول رو که کلا بایست بی خیال شد، چون به کاربرای چیز پی انی و پروکسی کارها ، کلا" لول نمیده. به طور رسمی هم که اعلام فرمودن!
تسک زناش صلوات!.........
مقدار سوالایی که شما باید جواب بدین تا به لول برسین 100 هستش.مهم دقت هست.که اگه بالا باشه یک ضرب لول 3 میدن بهش.کسشی که لول 1 درامدش چقدر افزایش پیدا میکنه؟
ایا ارزشش رو داره روش کار کرد؟
به هر حال شما اول باید شرایط رو خوب ارزیابی کنید تا امید به فعالیت بیشتر در شما ایجاد بشه، ولی وقتی تعداد رفرالهاتون رو زیاد می کنید، بازی نئوباکس شروع میشه و دروغ از پشت نقاب بیرون میاد!سلام به همه
من تازه عضو نئوباکس شدم
تو جاهای مختلف این فروم دیدم که همه نوشتن زیرمجموعه تو نئوباکس به درد نمیخوره و ارزش پول صرف کردن نداره اما من الان 1 هفتس 3 تا زیرمجموعه دارم، یکیشون که اصلا کلیک نکرد و بعد 4 روز ریسایکلش کردم و کسی که به جاش اومد هر روز چهار تا کلیکش رو انجام میده. نفر دوم هم مرتب همه چهارتا کلیکشو کرده فقط اون سومی چند روزه کلیک نکرده و میخوام ریسایکلش کنم
به نظر خوب میاد
به هر حال شما اول باید شرایط رو خوب ارزیابی کنید تا امید به فعالیت بیشتر در شما ایجاد بشه، ولی وقتی تعداد رفرالهاتون رو زیاد می کنید، بازی نئوباکس شروع میشه و دروغ از پشت نقاب بیرون میاد!
حالا احتمالا" نئوباکس مبلغ بسیار کمی رو به عنوان درامد به شما اختصاص میده تا با ایجاد فضای بیم و امید در شما،شما رو دعوت به خرید زیر مجموعه بیشتر و در نتیجه، انجام مستمر کلیکهاتون به منظور کسب درامد از کلیک زیر مجموعه ها، بکنه! در این حالت، ضمن اینکه شما به طور اتوماتیک وار وادار خواهید شد کلیک های روزانه تان را انجام دهید، درامدتان را هم باید صرف رسیدگی به وضعیت ریفرالها کنید! هر چه زمان بیشتر میگذره، وضعیت ریفرالها بدتر شده و هزینه نگهداریشان بیشتر می شود.
در نهایت بعد از چندین ماه و یا چندین سال تلاش مستمر، در می یابید که سر کار گذاشته شده اید و . . .
کسایی که اینجا کار کردن با مدل ساده اکثرا کار کردن و تو این مدل هم نتیجه ای معمولا نمیشه گرفت.فکر نمیکنم بشه اینطور با قاطعیت گفت بده :|
دوست من برای نتیجه گیری بهتر بهتون پیشنهاد میکنم از سایت مرجع تقلیدتون سوال رو بپرسید.چون اینجا که افراد متخصص بحث دینی نیستن ممکنه تو راهنماییهایی که انجام میگیره شمارو دچار اشتباه کنه.دوستان یک سوال ایا تسک زدن در نئوباکس با عوض کردن ایپی از لحاظ شرعی مشکلی داره؟
خواستم شروع کنم اما به اینش فکر نکرده بودم !!؟
یکی از کاربرا اشاره کرده بود کرواد دیده پراکسی کارا زیاد شدن خاسته اتمام حجت کنه مخصوصا لول دارا که حساسترنامروز داشتم مینی جاب میزدم بالاش یه اطلاعیه زده بود که استفاده از قندشکن ممنوعه و در صورت مشاهده بن میشین!
واسه شما هم از این اطلاعیه ها اومده ؟؟؟
![]()
سلام آقا کیوان عزیز همراه قدیمیاز بچه های قدیمی هنوز کسی اینجا هست؟
هنوز کسی هست که تسک بزنه؟
دوستانی که لول گرفتید با لول آمریکا درآمد متوسط روزانه چقدره؟ ارزش داره برم دنبالش؟