دوستان اموزش های جدید رو قرار بدید لطفا
اقای
proaccount
منتظر اموزش های شما هم هستیم
دوست عزیز آموزش خاصی نیست فقط چندتا مورد که شاید گفتنش خالی از لطف نباشه.البته طوری مینویسم که دوستان تازه وارد هم بتونن استفاده کنن و اگه کسی اومد درخواست آموزش داد این متنو ارجاع بدین بهش.بازم مشکلی بود بپرسین من جواب میدم.
1: تسک ها نوعی فرم هایی هستن که از طریق بعضی شرکت های تولید کننده و ... به شرکت کراود فلاور داده میشه تا در معرض عموم قرار بگیره به عنوان نوعی تبلیغ.این فرم ها یا سرچ تو گوگل هست یا سرچ تو سایت بینگ هست و انواع دیگه که مختلف هستن.
2: برای کار باید تو یکی از سایت هایی که تسک های شرکت کراود فلاور رو ارائه میدن ثبت نام کنید و همینطور یک اکانت هم توی خود سایت کراود فلاور باز کنید.البته میتونید یک اکانت کراود داشته باشید و اونو به چندین سایت مختلف وصل کنید و استفاده کنید.
3: ثبت نام تو کراود فلاور و همچنین کار توش باید از ای پی غیر ایران استفاده کنید چون تحریم هست برای ما.
4: بیشترین تسک ها برای آمریکا و سپس انگلیس میاد که میتونید بزنید.مدل تسک ها و ساعت اومدنشون کمی فرق کرده.مثلا قبلا تو یک ساعت مشخصی تسک ها میومدن.مثلا ساعت 11 شب که میشد تسک های فیشر برای آمریکا و انگلیس میومدن.بعد نصف شب ساعت 4 بازم تسک های کازینو میومدن برای حدود 12 تا کشور یا چندتا کم و زیاد..مثلا در عرض یکی د وساعت میومدن همش و شما میتونستی بزنی.اما الان فرق کرده یعنی زمان مشخصی نداره.یعنی اینها اومدن پخش کردن تسک هارو.البته اونطوری که من متوجه شدم مثلا شما از ساعت 4 پا شدی تسک بزنی.مثلا میبینی ساعت 4 یدونه تسک داده بهت.بعد نیم ساعت دیگه 5 تا میده بعد میبینی هر ده دقیقه یدونه تسک میاد بعد قطع میشه سه ساعت دیگه 1 تا میاد و اینطوری تو یک روز.یعنی شما باید 24 ساعت بشینی و کارت رفرش باشه.این چیزی بود که من تو چند روز متوجه شدم شاید بعضی دوستان که مدت زیادتری هست کار میکنن میدونن ساعت چند میاد مثلا تسک های شب الان حدود 11:30 حالا چند مین اینور اونورش میاد و شما میتونی بزنی.
5: چیزی که من دیدم تو این چند روزه فقط تسک های فیشر بود.برخی دوستان میگن کازینو هم میاد واسه کشورای مختلف.ما که ندیدیم اگه دوستان زمان حدودی نسبتا دقیقشو بگن میشه استفاده کرد یا اینکه مثل چیزی که گفتم زمانش معلوم نیست باید 24 ساعته کارت رفرش باشه.
6: بعد که پولتون رو کش اوت کردین به صراف های ایرانی بفروشید.
این خلاصه وار از کار تو اینجا بود حالا ممکنه بعضی مواقع جزئیاتی باشه که اگه دوستان بپرسن به ایشون جواب داده خواهد شد تا جایی که برامون مقدوره.
یا علی