sorek17
Registered User
- نوشتهها
- 298
- لایکها
- 114
اره ولی لینک از توئیتر هست.و تو همون صفحه تسک اطلاعات باز نمیشه که بشه جواب دادلازم نیست بری توئیتر
چندتا توئیت بهت داده میگه به این هتلها ربط دارن یا نه
اره ولی لینک از توئیتر هست.و تو همون صفحه تسک اطلاعات باز نمیشه که بشه جواب دادلازم نیست بری توئیتر
چندتا توئیت بهت داده میگه به این هتلها ربط دارن یا نه
میخواستم بدونم اون اسم های رو که کامل نمیگه هم حساب میشه یا نه مثلا زدهکراود امروز سورپرایزمون کرد
3تا تسک کوییز فوق العاده آسون دیگه !
Choose the business name this voice prompt belongs to.
کراود امروز سورپرایزمون کرد
3تا تسک کوییز فوق العاده آسون دیگه !
Choose the business name this voice prompt belongs to.
آره درستهدرست شد مرسی، دوستان یه تسک های هست صدا رو گوشی میدی و انتخاب میکنی.
میخواستم بدونم اون اسم های رو که کامل نمیگه هم حساب میشه یا نه مثلا زده
macdonalld inc
ولی میگه macdonalld
الان این صحیح یا نه ؟
جالبه یدونش طرف صدای نداشت و خش خش میکرد. و منم زدم No ولی بعد ایراد گرفت و زد اشتباه زدی :| بعد که پلی کردم این سری یارو صحبت کرد.آره درسته
دوستان رو این 3تا تسک اکیوریسی از دست ندین ! خیلی آسونن
روی تبلیغات نارنجی کلیک کردی ؟ دیگه درخواست برداشت نده و یه 1-2 روزی صبر کن و حتما روی تبلیغات کلیک کن بعد درخواست برداشت بده شاید درست شد.دوستان یه سوال.موقع برداشت از نئو چرا این ارور میده >>
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.<<
اره کلیک کردم.:general107:روی تبلیغات نارنجی کلیک کردی ؟ دیگه درخواست برداشت نده و یه 1-2 روزی صبر کن و حتما روی تبلیغات کلیک کن بعد درخواست برداشت بده شاید درست شد.
داداش احتمالا با یه ای پی دیگه ای درخواست دادی. اگه با ایپی ایران ثبت نام کردی حتما با همونم درخواست بده. دوبار برای من همین مشکل پیش اومد یه بارش بخیر گذشت ولی یه بارش متاسفانه بن شد...دوستان یه سوال.موقع برداشت از نئو چرا این ارور میده >>
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.<<
برو تو بخش پروفایل و اطلاعات خودت رو تکمیل و save کن. ضمنا" تیک Preferred رو هم بزن...یعنی اعصاب خورد کن ترین تسک های همین توئیت هاس! هرچی میزنی باز میگه نه یه چی دیگس!!!
ولی عوضش اون تسک تشخیص کلمه از روی صدا خیلی حال میده! 10-12 تاشو میشه تو 5 دقیقه رد!
دوستان یه مشکلی من دارم برای هر دو تا اکانتم! نمیدونم داستان چیه! تیکت هم میزنم جواب درست حسابی نمیدن!
هیچ آماری توی اکانتم ثبت نمیشه! نه Accuracy نه تعداد جاب ها نه تعداد کوییز ها! توی جاب هیستوری میاد ولی هیچ عددی نشون نمیده توی داشبوردم!!! کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟
برو تو بخش پروفایل و اطلاعات خودت رو تکمیل و save کن. ضمنا" تیک Preferred رو هم بزن...یعنی اعصاب خورد کن ترین تسک های همین توئیت هاس! هرچی میزنی باز میگه نه یه چی دیگس!!!
ولی عوضش اون تسک تشخیص کلمه از روی صدا خیلی حال میده! 10-12 تاشو میشه تو 5 دقیقه رد!
دوستان یه مشکلی من دارم برای هر دو تا اکانتم! نمیدونم داستان چیه! تیکت هم میزنم جواب درست حسابی نمیدن!
هیچ آماری توی اکانتم ثبت نمیشه! نه Accuracy نه تعداد جاب ها نه تعداد کوییز ها! توی جاب هیستوری میاد ولی هیچ عددی نشون نمیده توی داشبوردم!!! کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟
واسه من میاد نمیتونم بزنم نمیدونم چرا!!!فیشر واسه کسی اومده ؟
البته! فقط باید حساب پی پال برای دریافت درامد داشته باشید.مستقیم میشه رفت توی سایت crowdflower و تگ زد ؟
به نظر این مدل تسکها فقط توی کوییز مد ارزش انجام دارند و بعدش انجامشون کاملا ریسکه . . .یعنی اعصاب خورد کن ترین تسک های همین توئیت هاس! هرچی میزنی باز میگه نه یه چی دیگس!!!