adib samet
Registered User
دوستان این جاب برای لول شمرده میشه؟؟؟
Help us validate Authors and Articles
برای من که فعلا حساب نکرده و امیدوارم حساب هم نکنه چون این رو expell شدمدوستان این جاب برای لول شمرده میشه؟؟؟
ن بابا کل این تسکای که اومده رو حساب نمیکنه من صب زدم تا الان اصلا ثبت نکردهدوستان این جاب برای لول شمرده میشه؟؟؟
اون سوال دومی خیلی کیف میدهمشاهده پیوست 741524 خوب به سلامتی یک اکانت لول دار دیگه!
خیر، مشکل شما این نیست که مستقیم با کراد کار میکنید. حتما" یک جایی ، هویت ایرانی شما لو رفته!دوستان من دوتا اکانت رو دوتا ویندوز مجازی دارم که تو دوتا اکانت کراود به مرحله لول رسیدم ولی این پیغام ؛
Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.
نمیذاره که لول بگیرم٫هیچ فلگ یا مشکلی هم بابت پراکسی ندارم٫ بنظرتون مشکل ازکجاست راهی هست حلش کنم؟
به نظر خودم چون مستقیم از خود کراد تسکهارو میزنم اینطور شده چون اصلا تو نئوباکس نمیرم فقط واسه کلیک کردن تبلیغات
اگر بخاطر اینه که ازتو نئوباکس نمیزنم که درستش کنم
دوست من این تسک ثبت میکنه برو بزنش تا نپریدهدوستان لول دار میشه راهنمایی کنید که چه تست هایی رو زدید که لول گرفتین؟؟؟ من الات ۲ هفتس هرچی میزنم حساب نمیکنه!!! خشته شدم خداییش!!!
اگه اولاش میزدی تموم نمیشد4 تا تسک زدم!!!!!!!! خیلی مسخرس!!! تا میای راه بیوفتی تموم میشه!
ممنون٫حالا امیدی هست که بتونم لول بگیرم با این شرایط؟خیر، مشکل شما این نیست که مستقیم با کراد کار میکنید. حتما" یک جایی ، هویت ایرانی شما لو رفته!
ساعت 5-6 صبح فک کنم میاد و لول هم نمیخواد ولی من کلا 1 دلار بیشتر نتونستم ازش در بیارم چون نیومده تموم میشه.دوستان کازینو ها هم میان مثل قبل؟چه ساعتی؟لول میخواد؟
افرین خوب زدی جلومشاهده پیوست 741524 خوب به سلامتی یک اکانت لول دار دیگه!
بعد از نصب برنامه یک فایل با نام AutoHotKey توی My Documents یا یه همچین جایی ایجاد میشه:کدوم یکی از دوستان بود که از Auto hotkey نصب کرده بود و استفاده میکرد ؟ من نصبش کردم ولی یکم پیچیدست و نتونستم تنظیمش کنم، ممنون میشم بگی چطوری میشه بهش دستورات رو داد.
::fis::fisher investments