• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
بل
حسابتون از روز اول با آی پی همون کشور ایجاد شده ؟!!!
بیلینگ آدرس اکانت پی پل شما باید با کشوری که با آی پی اون تو نئوباکس ثبت نام کردید یکی باشه .
این موارد تو قوانین نئوباکس توضیح داده شده : http://po.st/bj4rNJ
بله همه چیز رو از اول با یه ایپی شروع کردم، حتی Paypal، فقط کرودفلاور رو با پراکسی میرم واونم مستقیم میرم و اصلا ربطی به نئوباکس نداره.
هر 2تا سایت تیکت زدم، دوستان نئوباکس چقدر میکشه جواب بده ؟

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
پیپال رو همین امروز فردا با مسترکارت تائید میکنم و من ایران نیستم که ایپیم مال ایران باشه.

065d01a6bd7a2d007f6a26c57c126a38b3402af0.png

روی جای خالی جواب کلیک راست کن و Inspect element رو بزن بعد جواب رو توی چندتا خطی که میاره پیدا کن.
اگه ساکن ایران نیستید، قضیه متفاوت میشه.
اول اینکه با چه آی پی ثبت نام کردید و تبلیغات رو نگاه کردید. دوم اینکه وارد اکانت خودتون بشید و بعد وارد منوی login(مطابق شکل بعد) بشید. من محتویات داخل اون منو رو لازم دارم دوست من.

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
اگه میخواین با paypal برداشت بزنید با نئوباکس کار نکنید ... چون نئوباکس بغیر از مشکلات آی پی و گیر دادن هایی که داره خودش هم بر اساس میزان سرمایه گذاری کاربران و موجودی که داره اجازه برداشت میده .
برای برداشت با paypal با سایت اصلی خود کراود تسک بزنید . هیچ گیری نداره ... درجا پول رو واریز میکنه . ارزش تسک ها هم بیشتر از همه سایت ها هستش

بازم میگم اگه فقط با paypal کار میکنید سایت اصلی کراود از همه بهتره

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
اگه میخواین با paypal برداشت بزنید با نئوباکس کار نکنید ... چون نئوباکس بغیر از مشکلات آی پی و گیر دادن هایی که داره خودش هم بر اساس میزان سرمایه گذاری کاربران و موجودی که داره اجازه برداشت میده .
برای برداشت با paypal با سایت اصلی خود کراود تسک بزنید . هیچ گیری نداره ... درجا پول رو واریز میکنه . ارزش تسک ها هم بیشتر از همه سایت ها هستش

بازم میگم اگه فقط با paypal کار میکنید سایت اصلی کراود از همه بهتره
میشه لطفا بگید با خودش چطوری واریز کنیم ؟ چون جای اصلا برای برداشت نداره گزینه ای نیست و پول رو فقط میریزه به نئوباکس .

Last edited:

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دووستان تسک های یاهو رو چه جوری میشه زد؟بوکمارک میزنم عمل نمیکنه
میخوام با موزیلا ادامه بدم ولی نمیدونم از یوزر ایجنت چه جوری استفاده کنم برای تسک های موبایل

سوالم گم نشه تو این عکسها:D

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
میشه لطفا بگید با خودش چطوری واریز کنیم ؟ چون جای اصلا برای برداشت نداره گزینه ای نیست و پول رو فقط میریزه به نئوباکس .
کراود خودش یک سایت جدا برای تسک زدن داره بنام crowdflower Elite . شما از طریق پنل کاربری کراود نمی تونید برداشت بزنید . این سایت کراود هم مثل بقیه سایت از اسکریپت Ptc استفاده کرده ولی فقط باهاش تسک میزنی .
این آدرس : http://www.crowdflower.com/contributors
تو صفحه روی sign up کلیک کنید

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
کراود خودش یک سایت جدا برای تسک زدن داره بنام crowdflower Elite . شما از طریق پنل کاربری کراود نمی تونید برداشت بزنید . این سایت کراود هم مثل بقیه سایت از اسکریپت Ptc استفاده کرده ولی فقط باهاش تسک میزنی .
این آدرس : http://www.crowdflower.com/contributors
تو صفحه روی sign up کلیک کنید
برای ثبت نام همیشه باید با اون ایپی که وارد کراود میشم وارد این هم بشم ؟ یعنی ایپی جفتش یکی باشه ؟
بعد نظرتون برای اکانت نئوباکس چیه ؟ ایپیم هم درست بوده مشکل معلوم نیست از چیه ،الان 38 دلار اون تو گیر افتاده :(

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
برای ثبت نام همیشه باید با اون ایپی که وارد کراود میشم وارد این هم بشم ؟ یعنی ایپی جفتش یکی باشه ؟
بعد نظرتون برای اکانت نئوباکس چیه ؟ ایپیم هم درست بوده مشکل معلوم نیست از چیه ،الان 38 دلار اون تو گیر افتاده :(

اصلا گیر به ip نمیده .. فقط ایران استفاده نکنی بهتره :D
در مورد نئوباکس هم حتما یک هفته با یک رنج آی پی مشخص لاگین کنید . دقت کنید که حتما 7 روز کامل بگذره .. برای منم همینطور شد تا زماینکه که اکانتم گلد بود راحت با Ip ایران برداشت میزدم بعد که استاندارد شدم دیگه نذاشت برداشت بزنم ! مجبور شدم با یک ip آمریکا لاگین کنم و بعد 1 هفته درخواست دادم واریز کرد

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
اصلا گیر به ip نمیده .. فقط ایران استفاده نکنی بهتره :D
در مورد نئوباکس هم حتما یک هفته با یک رنج آی پی مشخص لاگین کنید . دقت کنید که حتما 7 روز کامل بگذره .. برای منم همینطور شد تا زماینکه که اکانتم گلد بود راحت با Ip ایران برداشت میزدم بعد که استاندارد شدم دیگه نذاشت برداشت بزنم ! مجبور شدم با یک ip آمریکا لاگین کنم و بعد 1 هفته درخواست دادم واریز کرد
نئوباکس دنبال اینه که پول آدمو بخوره ! بعد از اول تا الان ایپی من ثابت بوده و تغییر نکرده حالا منتظر جواب تیکت میشم، همچنین منتظر جواب تیکت کراود هم هستم چون فلگ شدم.
=================================================
دیروز هم بخاطر این فلگ شدم، بنظرتون لول ها بر میگرده ؟ ( Quiz ) نبود اصلا و نباید چیزی میشد :D
3d4f5e19f5af7ec9c8600e8d03d04643bc9d2f9c.png

Last edited:

pathzad

Registered User
لایک‌ها
101
ساکن ترکیه هستم :D ، با همین ایپی که تو تصویر هست ثبت نام کردم.
195e7ea3b7524c39994e14ae2c36658da09e516e.png
توی منوی تبلیغات(advertisements) که وارد میشید، بالای صفهه سمت راست، ساعت و تاریخ رو بر اساس زمان سرور درج کرده. اگه شما هیچ مشکلی در نحوه دیدن آگهی ها نداشتید، پس بر اساس زمان درج شده در قسمت اشاره شده، باید بعد از ساعت 15:22 دقیقه مورخه2015/01/16 بتونید برداشت بزنید. یعنی تقریبا" 3 ساعت و نیم دیگه. اگه باز هم پیغام خطا نشون داد، فردا همین موقع اقدام کنید.

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
توی منوی تبلیغات(advertisements) که وارد میشید، بالای صفهه سمت راست، ساعت و تاریخ رو بر اساس زمان سرور درج کرده. اگه شما هیچ مشکلی در نحوه دیدن آگهی ها نداشتید، پس بر اساس زمان درج شده در قسمت اشاره شده، باید بعد از ساعت 15:22 دقیقه مورخه2015/01/16 بتونید برداشت بزنید. یعنی تقریبا" 3 ساعت و نیم دیگه. اگه باز هم پیغام خطا نشون داد، فردا همین موقع اقدام کنید.
حالا دلیلش بنظرت از چیه ؟ مشکل از منه یا نئوباکس ؟
بعد این اسکرین کراود فلاور رو ببین. نظرت راجب اون چیه ؟

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
چطوری جواب را از سورس درمیارید؟
به ما هم بیاموزید
روی کادر پاسخ راست کلیک کن و گزینه اینسپکت المنت رو بزن یه خط بالا پایینو چک کن پیدا میکنی.معمولا با مقدار ولیو هست.

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
دوستان با Support Live نئوباکس صحبت کردم و اکانت رو چک کرد و این رو گفت :
Klaus C.:
You have been flagged for possible Terms of Service violations.

Unfortunately, all doesn't seem to be in order with your recent activity, and so, it needs to be verified manually. This may take a few days, but if all proves to be OK, you can cash out later.

Using proxies would be an example of such a violation; read Terms of Service 2.3.
When you do jobs and offers, they are credited by the offer providers; if something is unclear with these, it can take a day or 2 to re-check them.
Unclear payment processor, direct referral arrangements may also be issues.

In any case, it's best to just relax for now, and try again later.

بهش توضیح هم دادم و گفت : Let's hope you pass the re-verification.
توی متن نوشته احتمالا جاب ها رو با پراکسی انجام داد ! مگه ساپورت نئوباکس جاب ها یا مینی جاب ها رو چک میکنه ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا